• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۸۸۲۸
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
بین الملل » غرب آسیا

حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست

باسم نعیم، از رهبران ارشد حماس با تأکید بر اینکه مقاومت خودش را برای هر احتمالی آماده کرده، گفت: سلاح مقاومت قبل از پایان اشغالگری و تشکیل کشور فلسطین، قابل مذاکره نیست و همه طرف‌هایی که به فکر حذف حماس از غزه هستند، در توهم به سر می‌برند.

حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در میان ادامه مانع‌تراشی‌های رژیم صهیونیستی و شخص بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم در مسیر مذاکرات آتش‌بس و فریب‌کاری در این روند، «باسم نعیم» از رهبران جنبش حماس شب گذشته در سخنانی اعلام کرد: ما هرگز پیش از رسیدن به مسیر جدی که منجر به پایان اشغالگری و برپایی کشور فلسطین شود، درباره سلاح مقاومت مذاکره نمی‌کنیم.

باسم نعیم در گفت‌و‌گو با الجزیره اظهار داشت: همچنین خروج رهبران مقاومت از غزه خط قرمزی است که هرگز درباره آن مذاکره نخواهیم کرد و این موضوع قابل مذاکره نیست. تصمیم جنبش حماس کاملاً روشن است؛ اینکه مذاکره مستقیم با صهیونیست‌ها را رد می‌کند.

این رهبر حماس افزود: تماس مستقیم با دولت آمریکا مثبت بود و به حماس کمک کرد تا مواضع خود را شفاف‌سازی کند. نتانیاهو می‌خواهد ارتباط با دولت آمریکا را در انحصار خود داشته باشد و به توافقی برسد که باب میل خودش است.

وی در ادامه به اتهامات واهی و مضحک تشکیلات خودگردان فلسطین مبنی بر جاسوسی مقاومت گفت که این ادعا‌ها مسخره بوده و ما آن را کاملاً رد می‌کنیم. مقامات تشکیلات خودگردان می‌خواهند که حماس در غزه نباشد، اما به آنها می‌گوییم که دچار توهم هستید.

باسم نعیم درباره ادعا‌های آمریکا مبنی بر اینکه «محمود خلیل» دانشجوی فلسطینی دانشکده امور عمومی و بین‌الملل دانشگاه کلمبیا در آمریکا که نقشی برجسته در اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین داشت و به دستور دولت دونالد ترامپ بازداشت شد، با حماس ارتباط دارد، گفت: محمود خلیل هیچ ارتباط نزدیک یا دوری با جنبش حماس ندارد.

این رهبر حماس با بیان اینکه صهیونیست‌ها عادت به فریب‌کاری دارند تأکید کرد که ما برای همه احتمالات آماده هستیم.

در حالی که در سایه کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی و شخص بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، با گذشت بیش از دو هفته از پایان مرحله اول آتش‌بس در نوار غزه، هنوز مرحله دوم آغاز نشده است، رسانه‌های عربی اعلام کردند که میانجی‌ها پیشنهادی برای از سرگیری مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه و انجام معامله تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و حماس ارائه کردند که شامل ۴ ماده است که به تبادل اسرای باقی‌مانده، مذاکرات برای آتش‌بس دائمی و ورود کمک‌ها به نوار غزه مربوط می‌شود.

حماس با درخواست برای ایجاد اصلاحاتی در این پیشنهاد، به طوری که تضمین‌کننده اجرای شروط اصلی مردم و مقاومت فلسطین، از جمله آتش‌بس دائمی، ورود منظم کمک‌ها به غزه و بازسازی این باریکه باشد، با پیشنهاد مذکور موافقت کرده است.

«عبداللطیف القانوع» سخنگوی جنبش حماس در این زمینه گفت: پذیرش پیشنهاد میانجی‌ها از سوی حماس، جایگزینی برای ورود به مرحله دوم نیست، بلکه راه را برای آغاز مذاکراتی که منجر به پایان جنگ و عقب‌نشینی صهیونیست‌ها از غزه می‌شود هموار می‌کند؛ بنابراین پاسخ مثبت حماس به پیشنهاد میانجی‌ها در چارچوب بخشی از توافق آتش‌بس و مذاکرات جاری جهت تکمیل سایر مراحل آن است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مطالعات ساخت موزه باستان‌شناسی و مردم‌شناسی در پلدختر
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی قرار گرفته اند
کشف بیش از ۱۰ تن شکر احتکاری در مراغه
دیدار استاندار لرستان از مادر شهید محمد بیرانوند در خرم‌آباد
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۲ بهمن
ضرورت همکاری دستگاه‌ قضا و مسؤلان اجرایی در لرستان
مسدود بودن راه ارتباطی ۷۰ روستا در هشترود
دفاع از نیرو‌های مسلح کشور، دفاع از امنیت، استقلال و کرامت ملی ایران
نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی خرم‌دخت در خرم‌آباد
استاندار خراسان جنوبی: مسئولان باید با روحیه خدمتگزاری، پیگیر مشکلات مردم باشند
صدور پروانه ساختمانی برای ۳۰۰۰ واحد مسکونی در تبریز
درگذشت مادر شهید شبرنگ در لنگرود
افتتاح و کلنگ‌زنی ۲۱۱ طرح عمرانی در سلسله لرستان
ادامه روند افزایش دمای هوا و وزش باد در سمنان
راه یابی نخستین اثر سینمایی کهگیلویه و بویراحمد به جشنواره فجر
تاکید نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان شرقی بر لزوم همراهی مالیاتی
جشنواره سرود امامت و مهدویت دانش آموزی مدارس سما در لرستان
آیین کلنگ‌زنی احداث ۱۲ مدرسه در آذربایجان‌شرقی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری شانزدهمین نشست شورای آموزش و پرورش استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران از زبان بقائی
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
نوری المالکی تنها گزینه ما برای نخست‌وزیری است
۵ حلقه چاه در جیرفت مسدودشد
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)