تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان زنجان
طرح نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در استان زنجان با حضور ۸۰ بازرس در قالب ۶ اکیپ نظارتی اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان ؛ این طرح با هدف تأمین سلامت شهروندان و ارتقای بهداشت عمومی آغاز شده و بر رعایت اصول بهداشتی در رستورانها، قنادیها، نانواییها، مراکز عرضه مواد پروتئینی و فروشگاههای مواد غذایی تمرکز دارد
بازرسان بهداشت محیط در این نظارتها شرایط نگهداری، بهداشت محیط، کیفیت مواد غذایی، نحوه سرویسدهی و رعایت دستورالعملهای بهداشتی را بررسی کرده و در صورت مشاهده تخلفات، اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد
.مسئولان از شهروندان خواستهاند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موارد را از طریق سامانههای ارتباطی دانشگاه علوم پزشکی گزارش دهند