• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۹۰۵۵۴
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۲
خوزستان » اقتصادی

سرمایه گذاری ۱۱ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در منطقه ویژه بندر امام(ره)

مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان با اشاره به انعقاد قراردادهای سرمایه گذاری بخش خصوصی به ارزش ۱۱ هزار میلیارد تومان در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره)، این مهم را گامی بزرگ در توسعه زیر ساخت‌ ها و افزایش ظرفیت‌ های بندر دانست.

سرمایه گذاری ۱۱ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در منطقه ویژه بندرامام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ابوطالب گرایلو درباره بازدید روز گذشته استاندار خوزستان از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره)، اظهارکرد: ارزش قراردادهای امضا شده در بخش سرمایه‌گذاری این منطقه در سال گذشته به بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان رسیده است. این دستاورد بزرگ، نتیجه تلاش‌های مستمر برای ایجاد زیرساخت‌های مناسب توسط سازمان بنادر و دریانوردی و توسعه ظرفیت های بندری با مشارکت بخش خصوصی و نویدبخش تحولات چشمگیر در حوزه اقتصادی و بندری استان خوزستان است.

ارتقاء بندر امام خمینی به نسل سوم و چهارم بنادر

او افزود: زیرساخت‌ها و پروژه‌های کلیدی منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی با وسعت ۱۱ هزار هکتار، به عنوان وسیع ترین منطقه ویژه اقتصادی بندری کشور شناخته می‌شود. در راستای توسعه این منطقه، ۱۳۰۰ هکتار از اراضی مجتمع بندری به سرمایه‌گذاران واگذار شده و پروژه‌های مهم بندری و صنایع تبدیلی از جمله کارخانه های روغن کشی و تصفیه روغن خوراکی، تصفیه شکرخام و تولید خوراک دام و طیور در حال اجرا هستند.

گرایلو تأکید کرد: هدف از پروژه‌های سرمایه گذاری تولیدی، ضمن حرکت در مسیر رشد اقتصادی کشور ، ارتقاء منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی به نسل سوم و چهارم بنادر با ارائه فرصت های سرمایه گذاری در حوزه خدمات ارزش افزوده است.

الزام بندر به حفظ محیط زیست در کنار توسعه اقتصادی

مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان بیان کرد: در راستای احیای اراضی توسعه ای محدوده مصوب منطقه ویژه اقتصادی، با انجام توافقات با سازمان محیط زیست، توسعه زیرساخت‌ها در ۶۰۰ هکتار از اراضی انجام شده که نشان‌دهنده تعهد بندر به رعایت الزامات زیست‌محیطی در کنار توسعه اقتصادی است.

افزایش ظرفیت و نقش استراتژیک بندر در زنجیره تامین کالای کشور

او گفت: ظرفیت فعلی بندر منطقه ویژه اقتصادی امام خمینی ۶۰ میلیون تن در سال است و پیش‌بینی می‌شود با تکمیل پروژه‌ زیرساختهای اراضی ۶۰۰ هکتار، حداقل ۱۰ میلیون تن به ظرفیت اسمی بندر افزوده شود. در سال گذشته، ۴۸ میلیون تن کالا از این بندر تخلیه و بارگیری گردیده که در جهت تامین امنیت غذایی کشور بیش از ۷۰ درصد از کالاهای اساسی کشور از طریق این بندر تأمین کرده است. این آمار، نقش حیاتی بندر امام خمینی را در زنجیره تأمین کالای کشور نشان می‌دهد.

ایجاد اشتغال پایدار همگام با توسعه سرمایه گذاری

گرایلو افزود: بی شک اجرای پروژه های زیرساختی و توسعه ظرفیت ها توسط بخش خصوصی، اثرات اقتصادی زیادی بر رشد معیشت مردم منطقه خواهد داشت. ایجاد اشتغال پایدار با اولویت دادن به جذب نیروی کار بومی یکی از مهمترین دغدغه های مسئولان منطقه بوده که این اداره کل با راه اندازی سامانه‌های جامع کار و اشتغال و نظارت و کنترل های لازم وفق قوانین و مقررات مناطق ویژه اقتصادی گام های موثری در ایجاد فرصت های شغلی برای بومیان منطقه فراهم نموده به نحوی که در راستای سیاست‌های توسعه منطقه‌ای، سامانه‌ای برای ثبت‌نام متقاضیان کار در منطقه ویژه اقتصادی راه‌اندازی شده که اولویت بیش از ۸۶ درصد از مشغولین به کار، از نیروهای بومی هستند که می‌تواند تأثیر بسزایی در کاهش نرخ بیکاری استان داشته باشد.

هم افزایی در تسهیل فرآیندهای سرمایه‌گذاری

او عنوان کرد: با وجود پیشرفت‌های چشمگیر، سرمایه‌گذاران به برخی موانع موجود در استان خوزستان از جمله فرآیندهای طولانی، مشکلات در ارائه تسهیلات مالی از سوی بانک‌های استان در جهت حمایت از تامین مالی پروژه ها وبرخی موارد زیرساختی و... اشاره کرده و خواستار همکاری بیشتر دستگاههای متولی برای تسهیل فرآیندها شده‌اند.

گرایلو اظهارکرد: رفع این چالش‌ها در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد تا بتوانیم محیطی امن و چابک برای سرمایه‌گذاری فراهم کنیم.

او گفت: با گسترش روز افزون صنعت حمل و نقل دریایی و توسعه سرمایه گذاری کشورهای منطقه، ضرورت توجه به توسعه بنادر استان خوزستان با هدف ایجاد فضای رقابتی با بنادر حوزه خلیج فارس انکارناپذیر بوده و نیازمند حمایت همه جانبه مسئولان استان در جهت رسیدن به این هدف است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطع گاز ویلاهای خالی از سکنه در مازندران
ثبت همایش یوزپلنگ ایرانی جاجرم در فهرست رویداد‌های گردشگری کشور
تصادف مرگبار در جاده آرو به نازمکان گچساران
یگان‌های نیروی زمینی با همه توان از مرز‌ها محافظت می‌کنند
تایید مجوز جذب دانشجو بین‌الملل برای ۱۵۶ موسسه
شتاب حرکت اقتصاد ایران از بانک‌محوری به بازار سرمایه
لزوم نگاه راهبردی به راهبردی و دانشی به تولید، صنایع تبدیلی و بازاریابی خرما
اعلام اسامی محرومان هفته دوازدهم لیگ یک فوتبال
«سرزمین من» و «ققنوس»، از رادیو فرهنگ
برگزاری نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص و‌موثر اهل سنت آذربایجان غربی در ارومیه
برگزاری بیش از ۵۰۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های استان
ترکیب تیم فوتبال امید ایران برای بازی با روسیه
تیم فوتبال استقلال، حامی تالاب‌های ایران شد
اجرای روشنایی سه راهی روم محور قائن -بیرجند
آغاز شانزدهمین دوره مسابقات زیبایی اسب اصیل عرب کشور در اشکذر
رونمایی از سامانه تغییرات دارایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری
کشف محموله ۶ میلیارد ریالی پوشاک قاچاق در دلفان
خدمات رسانی گروه جهادی دامپزشکی استان به دامداران منطقه جلاله
افزایش برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان کاشمر
رشد ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به بیش از ۲۷۲۰ مگاوات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)