• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۱۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۸
سیاسی » دولت

پزشکیان: کار خود را به مذاکرات گره نزده‌ایم

رئیس جمهور با توجه به گفتگوهای غیر مستقیم جمهوری اسلامی ایران و آمریکا گفت: دولت، هرگز حرکت و تلاش خود را به مذاکرات گره نزده است، اما معتقدم رفع تنش، دستاوردهای بسیاری دارد.

کار خود را به مذاکرات گره نزده‌ایم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای مسعود پزشکیان، امروز جمعه در آیین پایانی «نشست رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور» ضمن تشریح اقدامات و تلاش‌های دولت در زمینه تقویت معیشت مردم و رفع ناترازی انرژی به عنوان دو دستور کار اولویت‌دار دولت، گفت: اگر ما همکاری و مشارکت مردم را جلب کنیم، همه مشکلات قابل حل خواهد بود.

رئیس جمهور در ادامه به مذاکرات غیر مستقیم جمهوری اسلامی ایران و آمریکا نیز اشاره کرد و گفت: دولت هرگز حرکت و تلاش خود را به گفتگو و مذاکرات گره نزده است، در عین حال معتقدم اگر بتوانیم به صلح و آرامش برسیم، دستاورد بسیاری خواهیم داشت.
آقای پزشکیان تأکید کرد: بدون شک ما با مشارکت مردم، ارتباطات گسترده و هماهنگی‌ها می‌توانیم بر مشکلات فائق آییم.
رئیس جمهور در ادامه به سیاست خارجی فعالانه دولت برای حل مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی اشاره کرد و افزود: ما نه تنها به دنبال جنگ نبوده و نیستیم، بلکه در حال تلاش هستیم تا اختلافات منطقه‌ای و بین‌المللی را حل کنیم. ما قربانی ترور هستیم و تاریخ گواهی می‌دهد که بیش از ۲۵ الی ۲۶ هزار تن از مردم، فرهیختگان و دانشمندان ما را در خیابان‌ها ترور کردند.
آقای پزشکیان با تأکید بر اینکه امروز عامل ترور در دنیا رژیم صهیونیستی است، گفت: آن‌ها رسماً بدون هیچ واهمه‌ای با نرم‌افزار و سخت‌افزار در حال ترور در سراسر دنیا هستند و هر کاری دلشان می‌خواهد، می‌کنند و بعد عده‌ای از کشور‌ها در عین حمایت از این رژیم جنایتکار، دم از حقوق بشر می‌زنند! در حالی که اگر فقط وجدان انسانی را در نظر بگیریم، اقدامات رژیم صهیونیستی به معنای واقعی کلمه، نسل‌کشی است.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه قابل تصور نیست رژیمی به راحتی و هر موقع دلش خواست دست به ترور بزند و کشور‌های مدعی حقوق بشر، نه تنها سکوت، بلکه از آن‌ها پشتیبانی هم کنند، تصریح کرد: همین رفتار در برخورد با کشور ما معکوس است و اگر اشتبا‌ها اتفاقی روی دهد، همه دنیا را با خود همراه می‌کنند که حقوق بشر در ایران نادیده گرفته شده است.
رئیس قوه مجریه گفت: ممکن است ما در کشور خود مشکلاتی داشته باشیم، اما همه تلاش خود را به کار گرفته‌ایم این تا این مشکلات را رفع کنیم تا مردم عزیز کشورمان در رفاه و آرامش به سر ببرند و نمونه بارز این تلاش‌ها نیز همین گردهمایی مسئولان سلامت است که همه دست به دست هم داده‌اند تا با برنامه‌های عملیاتی در حل گرفتاری‌ها و مشکلات مردم، نقش‌آفرین باشند.
آقای پزشکیان با بیان اینکه اگر دولت‌های اسلامی از خود قدرت نشان می‌دادند، دشمنان بدون شک، جرأت این جسارت و این همه جنایات را به خود نمی‌دانند، اظهار داشت: این میزان از جنایت و تجاوزگری، مسئله‌ای نیست که انسان بتواند با وجدان خود کنار بیاید و آن را بپذیرد.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه سلامت مردم فقط در دارو و درمان خلاصه نمی‌شود و عوامل اجتماعی، مشکلات معیشتی، نگرانی‌های روانی و ذهنی، همه در سلامت نقش دارند، اظهار داشت: ما مسئول سلامت مردم هستیم و این یعنی هر عاملی که زندگی مردم را مختل می‌کند، باید از طرف ما مدیریت و بازسازی شود.
آقای پزشکیان گفت: همه باید با تمام وجود در صحنه باشیم، برای حل مشکلات مردم پای کار بیاییم و این فرصت خدمت به مردم را غنیمت بشماریم.
رئیس جمهور تصریح کرد: همه دعوا‌هایی که اکنون وجود دارد، به علت منیت ما است. بنابر این، باید از این منیت‌ها دست بکشیم و برای آسایش مردم و حل مشکلات کشور دست به دست هم بدهیم؛ ما می‌توانیم با هم، کار‌های بزرگی انجام دهیم.
آقای پزشکیان با بیان اینکه ما در دولت باید پاسخگوی بیماری‌های روحی و روانی مسائل مربوط به جان و اقتصاد مردم باشیم، گفت: ما در این مسیر به شما نیز دل بسته‌ایم تا در جهت حل مشکل مردم، دولت را یاری کنید و لازمه موفقیت در این مسیر آن است که فقط به دفتر و اتاق کار خود، محدود نباشیم.
رئیس جمهور، بار دیگر بر مشارکت مردم در همه امور تأکید و تصریح کرد: باید مردم را پای کار بیاوریم و چشم به کمک هیچ احدی نداشته باشیم. ما امروز اگر به کمک دیگران امید ببندیم، مطمئن باشید، عقب می‌مانیم. ما چشم امید به کسی نبستیم.
آقای پزشکیان، همچنین با تأکید بر اینکه مشکلات معیشتی فقط با مشارکت خود مردم قابل حل است، گفت: اگر مشارکت مردمی فعال شود، می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.
رئیس جمهور، تشکیل هسته‌های محلی با مشارکت سمن‌ها (سازمان‌های مردم‌نهاد)، خیرین، بهزیستی و کمیته امداد، ممکن دانست و گفت: هدف این است که به جا‌ی پراکندگی و موازی‌کاری، همه این نهاد‌ها با هماهنگی استانداری به شکلی منسجم عمل کنند تا هیچ فردی در هیچ محله‌ای، از خدمات محروم نماند؛ چه بیمار باشد، چه دچار مشکل اقتصادی. اگر مشارکت و همکاری مردمی را جدی بگیریم، هیچ مشکلی وجود ندارد که قابل‌ حل نباشد.
آقای پزشکیان در پایان با بیان اینکه اگر هدف مشخص باشد، هیچ چیز نمی‌تواند مانع شما شود، تصریح کرد: باید با همه وجود تلاش کرد تا به هدف رسید. شوق رسیدن به هدف، سختی‌ها را قابل تحمل می‌کند. در نهایت، باید تلاش کنیم که سلامت مردم و عزت و سربلندی کشور را با همدیگر حفظ کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)