• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۸۹۵۹
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۷
تهران » اجتماعی
در آینده نزدیک صورت می گیرد

واردات ۳۰۰ دستگاه اتوبوس برقی به تهران

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران از واردات ۳۰۰ دستگاه اتوبوس برقی به تهران در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری صداوسیما: نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود:امروز وعده تامین ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی عملیاتی شده است
پرویز سروری درآیین افتتاحیه طرح آموزش جامع اطفاء حریق و ایمنی تاکسیرانان شهر تهران ضمن قدردانی از زحمات آتش نشانان و تاکسیرانان و تسلیت برای حادثه اسکله شهید رجایی گفت: اقدامات مدیریت کنونی تاکسیرانی مانند عملکرد ایشان در معاینه فنی راهگشاست. ما با همه مدیران یک حرف اساسی داریم؛ این که همه مسائل کشور با بودجه و پول حل نمی‌شود، بلکه مهم خلاقیت در مدیریت است. اینکه بتوانیم از حداقل ظرفیت‌ها حداکثر بهره برداری را داشته باشیم.
این عضو شورا ادامه داد: در عمر مدیریت خود بسیاری از مدیران را دیدم که با خلاقیت توانستند کاری را انجام بدهند که بسیاری از مدیرانی که بودجه زیادی در اختیار داشتند، نتوانستند. این را باور کنیم که نوآوری و توانایی مدیریت مهم‌ترین مولفه در افزایش ظرفیت‌های پیش برنده یک دستگاه است.

وی با بیان اینکه افراد زیادی مخالف مدیریت یک خانم در تاکسیرانی بودند، گفت: امروز شاهد هستیم که سازمان تاکسیرانی و مجموعه تاکسیرانی تهران در حال پوست اندازی است. جسارت در انجام اقدامات بزرگ (برقی سازی ناوگان) که باید در مرحله اول از شهردار تهران بابت آن تشکر کنیم، در مدیریت تاکسیرانی قابل مشاهده است.

سروری ادامه داد: ناملایمات بسیاری دیدیم که مشوق ما شد که مسیر را ادامه بدهیم. امروز افق روشنی در مقابل حمل و نقل عمومی کشور ایجاد شده است. وعده تامین ۲۵۰۰ اتوبوس برقی به واقعیت تبدیل شده و در آینده نزدیک ۳۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اضافه خواهد شد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه کار‌های بزرگ با آدم‌های کوچک به دست نمی‌آید، گفت: تهران یکی از کلانشهر بزرگ دنیاست و به همین دلیل اهمیت خاص خود را دارد. ما بدون مردمی سازی مدیریت شهری نمی‌توانیم در تهران به موفقیت برسیم.

وی ادامه داد: امروز حوزه ایمنی را مردمی سازی می‌کنیم؛ امری سخت ولی شدنی. در دوره‌های گذشته تلاش می‌کردیم عملیات ایمنی را ساماندهی کنیم، ایستگاه را توسعه بدهیم و در کمترین زمان خودمان را به محل برسانیم.

سروری افزود: از نظر تجهیزات و دستگاه‌ها و نیرو‌های زبده رتبه اول را داریم. مدیریت آتش نشانی امروز در جلسه نیست چرا که در هر حادثه‌ای اگر این افراد نباشند حتما حادثه با هزینه‌های بیشتر همراه خواهد شد.

وی با بیان اینکه در دوره ششم این سیاست را که کاهش حوادث مهمتر از وجود حوادث است، پیش گرفتیم، اظهار کرد: چرا حادثه‌ای اتفاق بیفتد که بخواهیم با آن مقابله کنیم؟

سروری با اعلام اینکه روند حوادث در تهران کاهشی است و در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ حدود ۳۵ درصد کاهش حادثه داشتیم، خاطرنشان کرد: به همین منظور چند کار در دست اقدام قرار گرفته است. یکی از این اقدامات بحث تاکسیرانان است. زندگی تاکسیران، تاکسی اوست. اگر امکانات اولیه برای او فراهم نشود این فرد افسرده می‌شود. تلاش این است یک امکان مناسب برای رانندگان فراهم کنیم که به راحتی از وجودشان در تاکسی لذت ببرند.

وی اظهار کرد: از ظرفیت ۸۰ هزار تاکسی تهران باید استفاده کنیم. اگر اینها آموزش کافی را ببینند مانند یک آتش نشان عمل می‌کنند. اگر حادثه‌ای در ماشین اتفاق افتاد می‌توانند کمک مناسبی انجام بدهند.

نایب رئیس شورای شهر تهران اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰ درصد کاهش حریق داشتیم و با همکاری آتش نشانی و قوه قضاییه تعداد ساختمان‌های ناایمن از ۱۲۹ به ۶۹ ساختمان کاهش یافته است.

دغدغه تاکسیرانان را پیگیری خواهم کرد

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورا نیز در ادامه این مراسم گفت: دغدغه تاکسیرانان در خصوص وضعیت بیمه و مسکن را پیگیری خواهیم کرد.

در پایان به رسم یادبود جوایزی به تاکسیرانان برگزیده در دوره آموزش آتش نشانی اعطا شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ دی ۱۴۰۴
نوزدهمین نمایشگاه تخصصی فرش و تابلوفرش دستباف قزوین
روایتی از محافظ سردار دل‌ها؛ هادی طارمی
ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا مصداق تروریسم دولتی و تجاوز آشکار آمریکاست
۱۰ یوز جدید شناسایی شد
صدای مردم پانزدهم دی ماه استان قزوین
تاکید نخبگان گیلانی بر هوشیاری در برابر تحریف‌ها
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
مجموعه ورزشی علیدخت بجنورد آماده میزبانی مسابقات کوراش می‌شود
تعویض بیش از ۱۹ هزار کنتور آب فرسوده در اهواز
تولید سالانه ۱۰.۵ هزار تن سیم تایر در دره‌شهر
پایان آیین معنوی اعتکاف در آبادان و خرمشهر
ضرورت تداوم جوجه‌ریزی و مدیریت نقدینگی
واردات بیش از ۸۰۰ هزار تن نهاده‌ی دامی از بنادر کاسپین و انزلی
گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی باحضور عشایر خوزستان+فیلم
خودکفایی در تولید چراغ‌های هوشمند و صرفه‌جویی ۷۵ درصدی انرژی
حمله رژیم صهیونیستی به مناطقی در لبنان
مهار آتش کاله 
اجرای طرح ایجاد نظام رهگیری وردیابی و شناسه دار کردن محصولات خام کشاورزی در گیلان
گیتی پسند مغلوب پالایش نفت اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)