پخش زنده
امروز: -
ابراهیم غفاری، مدیرکل دفتر خدمات مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور، از ابطال مجوز موسسه «همکده» خبر داد.

مدیرکل دفتر خدمات مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ با اشاره به ابطال مجوز موسسه همکده، گفت:به دنبال بررسیهای انجامشده و گزارشهایی که از نحوه فعالیت این موسسه به دست ما رسیده بود، تخلفات متعددی در روند کاری آن مشاهده شد. بر همین اساس، با طی شدن مراحل قانونی، مجوز موسسه همکده به صورت رسمی باطل شد.
ابراهیم غفاری با بیان اینکه موسسه همکده تنها موسسه دارای مجوز مشاوره غیر حضوری بود، افزود: سازمان بهزیستی همواره نظارت دقیقی بر فعالیت مراکز مشاوره و روانشناختی دارد و از هیچگونه تخلفی در این حوزه چشم پوشی نخواهد کرد.
او در پایان تاکید کرد: هدف ما صیانت از سلامت روان جامعه و ارتقای کیفیت خدمات روانشناختی است و با هر نهادی که از چارچوبهای قانونی تخطی کند، برخورد خواهیم کرد.
خدا رو شکر
و مکرو مکر الله و الله خیرالماکرین