• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۰۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶
سیاسی » دولت
آقای پزشکیان:

ایران در مذاکره جدی و به دنبال توافق است

رئیس جمهور بر سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در تعاملات صلح‌آمیز با جهان تأکید کرد و با بیان اینکه در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، گفت: ما گفت‌و‌گو می‌کنیم برای اینکه صلح می‌خواهیم، البته بحثی که درباره کنار گذاشتن کل تأسیسات هسته‌ای ایران مطرح شده، برای ما قابل قبول نیست.

ایران در مذاکره جدی و به دنبال توافق است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امروز هیئت دولت به ریاست رئیس جمهور تشکیل جلسه داد و رئیس جمهور در این جلسه بر عزم دولت برای حفاظت از دستاورد‌های صلح‌آمیز هسته‌ای کشور تأکید کرد و اظهار داشت: ما می‌توانیم این اطمینان را بدهیم که جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده، نیست و نخواهد بود.

رئیس جمهور با تاکید دوباره بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به دنبال بمب هسته‌ای نبوده و نیست، تصریح کرد: اساسا به لحاظ اعتقادی با این مسئله مشکل داریم و طبق فتوای مقام معظم رهبری هر اقدامی در جهت ساخت سلاح هسته‌ای حرام است. البته بحثی که درباره کنار گذاشتن کل تأسیسات هسته‌ای ایران مطرح شده، برای ما قابل قبول نیست؛ فناوری هسته‌ای و دستاورد‌های دانشمندان کشورمان در عرصه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای در بخش‌های مختلف از جمله تولید دارو و درمان، کشاورزی، محیط زیست و صنعت کارایی‌های دارد و ما با قدرت فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای را دنبال خواهیم کرد.

آقای پزشکیان بر سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در تعاملات صلح‌آمیز با جهان تأکید کرد و با بیان اینکه در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، افزود: ما گفت‌و‌گو می‌کنیم برای اینکه صلح می‌خواهیم، ما کشوری هستیم که دنبال صلح و امنیت در منطقه‌ایم و بر این باوریم که کشور‌های منطقه برادرند، با هم در صلح و صفا زندگی می‌کنند و نیازی به این نیست که از آن طرف دنیا کسی بیاید برای ما کاری انجام دهد، این رژیم صهیونیستی است که به دنبال ایجاد ناامنی و ناآرامی در منطقه است.

در این جلسه علاوه بر طرح موارد اجرایی دستگاه‌ها توسط اعضای دولت، گزارش مفصلی از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی نفت از سوی وزیر نفت ارائه شد. بر اساس این گزارش، در این نمایشگاه ۲ هزار شرکت داخلی و ۱۷۰ شرکت خارجی از ۱۶ کشور شرکت کرده‌اند.

هم‌زمان با برگزاری این رویداد بزرگ، کار حفاری در دریای خزر بعد از ۲۸ سال توق، مجددا آغاز شد. همچنین قراردادی سه‌جانبه میان تولیدکنندگان، شهرداری، وزارت نفت و سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان‌های بهره‌بردار مثل شرکت پست و دی‌جی کالا در جهت تحویل ۲۰ هزار دستگاه موتورسیکلت برقی و تعویض آنها با موتور‌های فرسوده و کهنه در تهران منعقد شد.

در جریان برگزاری این نمایشگاه، قراردادی نیز با ۱۸ شرکت استارت‌آپی تحت عنوان «بار اولی» جهت تولید کالا‌هایی که برای بار اول در کشور تولید می‌شوند، به مبلغ ۲۰۰ میلیون دلار به امضا رسید.

در ادامه جلسه امروز هیئت دولت وزیر گردشگری و میراث فرهنگی گزارشی از سفر به کشور مصر و شرکت در اجلاس دی ۸ ارائه کرد. وی همچنین توصیفی از شدت علاقه‌ای که بعد از دیدار آقای پزشکیان با آقای السیسی رئیس جمهور مصر، نزد مردم و نخبگان و سیاستمداران این کشور نسبت به ایران و فرهنگ ایرانی ایجاد شده و اشتیاق موجود برای بازگشایی سفارتخانه‌ها و آمد و شد میان گردشگران دو کشور بین مصری‌ها ارائه کرد.

در ادامه جلسه تعدادی از آئین‌نامه اجرایی مربوط به قانون پنج ساله هفتم پیشرفت مورد تصویب قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش خردسالان بوکس چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
شناسایی ۵۶ نوع مخاطره در ایران
پایان هفته بیستم لیگ برتر بسکتبال
خطر ابتلا به روده تحریک پذیر در اثر مصرف فست فود در دانش آموزان
روحانیت اصیل اسلام ،پیشگام در عرصه شهادت
ایران جان در بیان ظرفیت‌های هرمزگان موفق بود
فوتبال لیگ اروپا؛ قرعه پلی آف امروز مشخص می‌شود
سپاه سرمایه‌ای مردمی است که با برچسب‌های سیاسی مخدوش نمی‌شود
تأمین ۹۰ میلیون دلار برای اجرای زیرساخت‌های مرز‌های منذریه و سوماردر عراق
بررسی ویژه‌برنامه‌های هفته جوان در آذربایجان‌غربی
با فعالیت بزرگترین گلخانه استان مرکزی در زرندیه
پاکستان: به توافق سازش با رژیم اسرائیل ملحق نمی‌شویم
اثرگذاری آتش‌نشانی اصفهان در تصمیم‌های کلان حوزه ایمنی کشور
فوتسال جام ملت‌های آسیا؛ امروز: مصاف ایران با عربستان برای مجوز صعود
آذربایجان‌غربی بر قله راه و شهرسازی ایستاد
آغاز ساخت مسکن برای کارکنان نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد
کیفیت قابل قبول هوا در سمنان
مشمولان غایب می‌توانند از مشوق‌های مهارت آموزی بهره‌مند شوند
توسعه و تکمیل راههای اصلی و فرعی فریمان
اجرای ۶ هزار برنامه برای بزرگداشت دهه فجر در کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)