پخش زنده
امروز: -
مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره به امکان اختلاط فرآوردههای لبنی سنتی با چربی گیاهی، هشدار داد که شهروندان از فرآوردههای لبنی دارای مجوز استاندارد استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای قاسم فدوی با بیان اینکه استفاده از فراوردههای شیری (لبنیات) سنتی مانند شیر، پنیر، کره، ماست پرچرب، خامه و کشک به دلیل امکان اختلاط با چربی گیاهی توصیه نمیشود، افزود: فرآوردههای لبنی در کارخانههای معتبر و دارای استاندارد زیر نظر مدیر کنترل کیفیت (مستقر در واحد تولیدی) و سازمان ملی استاندارد ایران پایش میشوند.
مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره به نمونهبرداری از برخی فرآوردههای شیری سنتی در راستای ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مبنی بر ارزیابی انطباق کالاهای داخلی و وارداتی از لحاظ ایمنی، بهداشت و سلامت عمومی، گفت: ادارهکل استاندارد استان تهران با هدف بررسی تقلب اختلاط فرآوردههای شیری (لبنیات) سنتی با چربی گیاهی، اقدام به آزمون در سطح شهر تهران کرده که طبق نتایج، مشخص شد درصدی چربی گیاهی در نمونهها وجود دارد.
شایان ذکر است؛ مقدار استرول گیاهی در فراوردههای شیری نباید بیشتر از ۳ درصد باشد در همین راستا طبق استانداردهای ملی ایران، شناسایی تقلب استفاده از چربی گیاهی در فرآوردههای شیری، با سنجش میزان استرول گیاهی، انجام میشود.