• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۲۳۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸
سیاسی » دولت
آقای عارف

دولت از نقد با وجود منصفانه نبودن استقبال می‌کند

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باور دولت و آقای پزشکیان عملیاتی کردن شعار‌ها و وعده‌های انتخاباتی است، تصریح کرد: شهادت می‌دهم که رویکرد «شعاری ندهیم و اگر وعده‌ای دادیم عملیاتی کنیم» را در دولت ادامه دادیم چرا که پایبند به گزارش کار و عملکرد هستیم.

عارف:دولت از نقد با وجود منصفانه نبودن استقبال می‌کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آقای عارف در نشست هم اندیشی جمعی از منتخبین سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه معتقدیم اگر صرفاً هدف گزارش دادن باشد امور لحظه‌ای و مقطعی است، افزود: رویکرد دولت چهاردهم گزارش عملکرد است و به رغم برخی مشکلات در مسیر درستی در طول ۱۰ ماهه گذشته حرکت کردیم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به شرایط کشور در زمان روی کار آمدن دولت چهاردهم گفت: دولت به دنبال این نبود که به مردم اعلام کند در چه شرایطی دولت وفاق ملی شکل گرفت چرا که راهبرد دولت ارتقای امید در جامعه است و از کلید‌های موفقیت حاکمیت امید دادن به جامعه است، اما برخی مشکلات همانند ناترازی‌ها از جمله ناترازی برق خود را در جامعه نشان داد که در این راستا و در طول چند ماه گذشته ۷ هزار مگاوات نیروگاه جدید به ظرفیت نیروگاهی کشور اضافه کردیم، اما وضعیت کماکان قابل قبول نیست و امیدواریم با تلاش‌های در حال انجام شرایط ناترازی برق بهبود پیدا کند.

آقای عارف با اشاره به فرصت کوتاه آقای پزشکیان برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم پس از حادثه دلخراش سقوط بالگرد شهید رئیسی، گفت: پیام انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم تغییر بود و دولت در همین مدت کوتاه توانست با تلاش جوانانی که به دنبال تغییر به معنای واقعی و اصلاح در درون نظام بودند، برنامه‌های خود را پیگیری و عملیاتی کند چرا که ظرفیت کافی برای اصلاحات داریم، اما مدیریت این امکانات ضروری است.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به نقش و ظرفیت زنان در جامعه، ادامه داد: زنان هر مسئولیتی را که می‌پذیرند می‌درخشند و در نقش قداست گونه و مسئولیت سنگین خانه‌داری نیز به استحکام بنیان خانواده در جامعه کمک می‌کنند، اما در دولت چهاردهم پست‌های بالای مدیریتی که تصور نمی‌شد از بانوان استفاده شود، توانستیم از حضور بانوان بدون اینکه فرمایشی باشد، استفاده کنیم.

آقای عارف با اشاره به اینکه در جلسه رای اعتماد به استانداران در هیئت دولت به استفاده از اقوام، جوانان و زنان به عنوان راهبرد اصلی دولت توصیه کردیم، تاکید کرد: در عین حال به توانایی و شایسته سالاری معتقدیم و به دلیل اینکه در برخی از بخش‌ها کادرسازی نکردیم، بانوان میدان حضور پیدا نکردند و یا علاقمند به حضور در این عرصه‌ها نبودند.

وی ادامه داد: بسیار خوشحالیم که در مسیر انتصاب بانوان در مشاغل و پست‌های بالای مدیریتی در دولت چهاردهم حرکت کردیم و هم اکنون شاهد حضور تعداد بالای زنان در بخش‌های اجرایی در دولت چهاردهم هستیم و این دولت برای برخی پست‌های مدیریتی به بانوان زمینه‌سازی کرد البته در این مسیر برای انتخاب بانوان در برخی پست‌های مدیریتی کاندیدای مناسب پیدا نمی‌کردیم و در عین حال نمی‌خواستیم سرمایه بانوان از میان برود چراکه می‌خواهیم همه بانوان ایرانی موفق باشند و بنابراین زمینه را برای حضور جدی‌تر و معنادارتر بانوان ایرانی فراهم کردیم.

معاون اول رئیس جمهور همچنین درباره به کارگیری اقوام در بدنه دولت چهاردهم افزود: در کابینه دولت وفاق ملی از برادران اهل سنت و یک جوان پرتلاش و فعال از خانواده شهدا استفاده کردیم و برخی از استانداران ما از اهل سنت هستند.

آقای عارف کادرسازی از جوانان را راهبرد دیگر دولت برشمرد و گفت: مقام معظم رهبری در اولین دیدار با هیئت دولت بر تربیت ۱۰۰ مدیر جوان و توانا و برجسته برای پست‌های مدیریتی تاکید کردند و سازمان اداری و استخدامی ماموریت و مسئولیت تربیت هزار نفر از جوانان در کنار صد نفر مدیر جوان مد نظر مقام معظم رهبری را در دستور کار قرار داد.

معاون اول رئیس جمهوری ماندگاری نخبگان جوان در پست‌های بالای مدیریتی را از حساسیت‌های دولت چهاردهم دانست و افزود: در ماه‌های اول تشکیل دولت فرصت کمتر بود و نمی‌خواستیم تشکیل کابینه به عقب بیفتد و در عین حال شعار وفاق ملی دولت چهاردهم نیز مطرح بود و باور و اعتقاد آقای پزشکیان و دولت چهاردهم نیز در تشکیل کابینه همین شعار وفاق بود.

آقای عارف تاکید کرد: برای عملیاتی شدن شعار وفاق باید کمی از خواسته‌ها کوتاه آمد و دولت نیز در این مسیر هزینه‌هایی داده است و سرزنش‌های برخی سیاسیون، از همین هزینه‌ها است، اما دولت چهاردهم در مجموع با موفقیت کابینه را تشکیل داد.

وی با اشاره به مسئولیت سنگین تدوین بودجه در دولت افزود: تدوین بودجه در دولت‌ها زمان زیادی به خود اختصاص می‌دهد، اما بودجه سال ۱۴۰۴ در کوتاه‌ترین زمان در دولت به تصویب رسید و این صرفه‌جویی و تفاهم در دولت می‌تواند زمان وزرا را برای پیشبرد امور و اهداف وزارتخانه‌های خود اختصاص دهد.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت از نقد با وجود منصفانه نبودن نیز استقبال می‌کند و انتظار داریم نقد همراه با پیشنهاد باشد، تصریح کرد: معتقدیم نقد نیشدار نیز انگیزه حل مشکل دارد و انتظار داریم ناقدان راهکار و فرصت‌ها و امکانات را نیز پیشنهاد دهند که دولت قطعاً به این نقد‌ها توجه ویژه می‌کند.

وی در بخش دیگری از، سخنان خود با بیان اینکه خبرنگاری جز مشاغل سخت و زیان‌آور به ویژه در کشور‌های در حال توسعه است، بیان کرد: انتظار داریم خبرنگاران عزیز در انتشار و انتقال خبر دقت کنند به عنوان مثال در جریان این سفر مطرح کردم که یکی از فواید طرح انتقال آب این است که از پساب آن می‌توان برای آب‌های نامتعارف و حتی احیای دریاچه ارومیه استفاده کرد و این نقد مطرح شد که از طرح انتقال آب رود ارس برای احیای دریاچه ارومیه استفاده می‌شود که می‌تواند اینگونه به مردم شهر‌هایی که آب آشامیدنی ندارند تلقی غلط را ایجاد کرد که آب ارس را می‌خواهیم به دریاچه منتقل کنیم که همین جابجایی کلمات می‌تواند معنای متفاوتی داشته باشد و پس از آن نیز تحلیل‌های غیرواقعی داشته باشد و یک فضای کاذب در جامعه ایجاد می‌شود.

آقای عارف افزود: انتظار از جامعه خبرنگاران این است که آموزش‌های لازم را ببینند و تسلط کافی داشته باشند و سختی کار خبرنگار نیز در همین است که باید در این زمینه‌ها خبره باشند و بویژه در نقل قول‌ها دقت کافی را به عمل آورند و جایگاه امانتداری حرفه‌ای رسانه و اخلاق را حفظ کنند چراکه مبنای جامعه ایرانی اخلاق است و سپس می‌توانیم انتظار داشت که خبرنگاران در نقد مطالب خود آزاد باشند.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه برای تحقق وعده‌های انتخاباتی به دنبال شوک درمانی نیستیم، گفت: در زمینه رفع فیلترینگ، نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری کشور به این نتیجه یعنی رفع فیلترینگ رسیده است و به دنبال آن بودیم که با تدبیر انجام شود که البته معتقد به تسلط و اشراف اطلاعاتی برای امنیت ملی هستیم، اما رفع فیلتر خواسته‌ای بود که دکتر پزشکیان در مبارزات انتخاباتی به مردم قول دادند و امروز به صورت گام به گام در حال اجرا شدن است و می‌خواهیم به گونه‌ای عمل شود که تصمیمات اتخاذ شده بار دیگر به وضعیت سابق خود باز نگردد.

آقای عارف همچنین گفت: دولت معتقد است ارائه لایحه در این زمینه باید در چارچوب ارزش‌ها و عزت حاکم بر نظام اسلامی و مردم و قانون اساسی باشد به همین دلیل در دولت اصلاحاتی درخصوص این لایحه در حال انجام است.

 در این نشست جمعی از منتخبین از خیرین و سازمان‌های مردم نهاد، ورزش و جوانان، خانه احزاب و تشکل‌های سیاسی، خبرنگاران و اهالی رسانه و بانوان نیز به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف و ضبط گوشت شکار غیرمجاز در گرمه
راه اندازی اردوگاه نگهداری و ترک اعتیاد بانوان
صعود تیم «الف» والیبال ساحلی ایران به جمع ۸ تیم برتر
اختتامیه دو جشنواره استانی در سیرجان
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
تقویت عملیات هوایی اطفای حریق در مازندران با اضافه شدن هواپیمای ایلوشن
بسیج؛ تجلی گفتمان انقلاب و نماد پیوند مردم با نظام اسلامی
۱۰ درصد از ناوگان حمل و نقل بار کشور متعلق به اصفهان
ادامه پایداری جوی و افزایش آلاینده‌ها در هفته اول آذر
پارا وزنه برداران اصفهانی نایب قهرمان کشور
تصفیه خانه تکمیلی فاضلاب بجنورد با ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست
طلای محیطی زاده در هفتگانه
عوامل بروز خروپف چیست؟
استقبال گرم برخی شهرهای استان از پیکرهای اهالی بهشت
عیادت معاون وزیر ورزش و رئیس فدراسیون اسکیت از ورزشکار آسیب‌دیده
حذف فرزاد چراغی از مرحله حذفی تنیس روی میز المپیک ناشنوایان
امروز؛ آخرین مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا
۱۰۳ هزار مسکن در اصفهان درمرحله تحویل وتامین زمین
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
انجام ۶۰ سورتی پرواز برای اطفای حریق در الیت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)