• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۲۹۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

رونمایی ارتش از سه سامانه پهپادی جدید

جانشین نیروی زمینی ارتش گفت: سه سامانه پهپادی عمودپرواز هما، عمودپرواز دیدبان نزاجا و سامانه کواد FPV انهدامی شاهین یک، از جدیدترین سامانه‌های پهپادی الحاق‌شده به سازمان رزم نیروی زمینی ارتش هستند که به دست متخصصان و صنعت‌گران داخلی و به صورت کاملاً بومی ساخته و به کارگیری شده‌اند.

*** رونمایی ارتش از سه سامانه پهپادی جدید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین نیروی زمینی ارتش، در جریان بازدید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و هیئت همراه از قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۸ و تیپ ۱۸۸ زرهی نزاجا، با اشاره به پیشگامی این نیروی محوری در عرصه نبرد‌های نوین آینده، اظهار کرد: امروز نیروی زمینی ارتش، با درک اقتضائات صحنه نبرد‌های نوین آینده و ورود به عرصه سرمایه‌گذاری بر روی آخرین فناوری‌ها و دستاورد‌های حوزه نظامی و دفاعی همچون ریزپرنده‌ها، پهپادها، تجهیزات بدون سرنشین و بهره‌گیری از هوش مصنوعی، به سرمایه‌گذاری در این حوزه راهبردی همت گمارده است.

وی افزود: به سبب همین سرمایه‌گذاری‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و مداومت در تحقیق، ترویج و توسعه در چنین حوزه‌های کارآمد و قدرت‌آفرین است که هم‌اکنون نیروی زمینی ارتش، به عنوان نیرویی پیشرو و پیشگام در به کارگیری و استفاده از ظرفیت و قدرت دستاورد‌های نوین دفاعی و نظامی در سطح نیرو‌های مسلح کشور شناخته شده است.

جانشین نیروی زمینی ارتش در ادامه با بیان آن‌که تمامی این دستاورد‌ها به صورت کاملاً بومی و با تکیه بر هوش و نبوغ صنعت‌گران داخلی ساخته شده‌اند، تصریح کرد: تمامی ادوات، تسلیحات و تجهیزاتی که در نیروی زمینی ارتش مورد استفاده قرار می‌گیرند، علاوه بر دورزنی، دقیق‌زنی، هوشمندی و شبکه‌محوری، به صورت کاملاً بومی و با تکیه بر هوش، خلاقیت، نبوغ و اراده متخصصان، مهندسان، مخترعان و صنعت‌گران سازمان جهاد خودکفایی نزاجا و دیگر صنایع مرتبط با وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ساخته شده‌اند.

وی تأکید کرد: تمامی این ادوات، تجهیزات و تسلیحات مدرن، روزآمد و هوشمند که تنها بخشی از توان تسلیحاتی و عملیاتی انبوه نیروی زمینی ارتش را تشکیل می‌دهند، در اختیار یگان‌های واکنش‌سریع و متحرک هجومی این نیرو قرار دارند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، به مقابله با هرگونه تهدیدی علیه امنیت پایدار کشور بپردازند.

جانشین نیروی زمینی ارتش، در بخش دیگری از سخنان خود، در آیین الحاق سه سامانه پهپادی جدید به سازمان رزم نیروی زمینی ارتش و دیگر تجهیزات روزآمد اطلاعاتی به یگان‌های مستقر در منطقه سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: «پهپاد عمودپرواز هما»، با ارتفاع پروازی بیش از ۱۲۰۰۰ پایی، قادر است با بهره‌گیری از توان دید در شب، بدون نیاز به باند پروازی، انواع مأموریت‌های شناسایی را در شرایط بروز جنگ الکترونیک با موفقیت به انجام رساند.

امیر سرتیپ نعمتی ادامه داد: «پهپاد عمودپرواز دیدبان نزاجا» نیز از جمله پهپاد‌های سبک و قابل حملی است که با بهره‌گیری از قابلیت دید در روز و شب، توانایی استخراج موقعیت دقیق هدف را دارد. این پهپاد با ارتفاع پروازی ۶۰۰۰ پایی، قادر است در هر نقطه و بدون نیاز به باند پروازی، انواع مأموریت‌های شناسایی و استخراج موقعیت اهداف را در شرایط بروز جنگ الکترونیک به سرانجام رساند.

وی ادامه داد: ویژگی بارز این سامانه را می‌توان در قابلیت پرواز در جمع برای چندین پرواز پرنده و پایش و هدف‌گیری چندین منطقه به صورت همزمان در نظر آورد.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در بخش پایانی سخنان خود خاطر نشان کرد: سامانه کواد FPV انهدامی شاهین ۱ که یکی از سامانه‌های جدید و مدرن در مقابله با خطرات نبرد‌های آینده است، با ویژگی‌های بارز مداومت پروازی، برد عملیاتی و ارتفاع پروازی متناسب با انواع عملیات‌ها، قادر است با قابلیت مانورپذیری و سرعت بالا، تمامی اهداف ثابت و متحرک دشمنان را مورد اصابت قرار داده و منهدم کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعتکاف یکی از بهترین فرصت‌های تربیتی است
استقبال زرندی‌ها از مراسم معنوی اعتکاف
تعطیلی ۴ مرکز درمانی غیرمجاز در شیراز
درخشش هنرمند مازندرانی در رویداد معتبر بین‌المللی صنایع‌دستی
دستگیری سارقان منازل در نجف آباد
از ژنتیک تا جراحی؛ تحولات نوین درمان سرطان‌های گوارشی در اردبیل
خودرو حامل مواد مخدر به مقصد نرسيد
رسید کاغذی سلامتتان را به خطر می‌اندازد
توزیع ۱۵۵ میلیون لیتر سوخت ماشین‌آلات کشاورزی در آذربایجان غربی 
افزایش قیمت تمام کالاها باید تحت نظارت و کنترل باشد
فعالیت انتقال خون ظریف، فنی و حساس است
کشف شمار زیادی اقلام مسروقه از مخفیگاه ۳ سارق در کرمان
بازدید استاندار از فریمان و افتتاح چند دامداری
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن علنی بررسی می‌شود
رسانه‌ها صدای مطالبات مردم باشند
رعد پدافند هوایی همدان، در جایگاه سوم سوپر لیگ کاراته کشور
ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور فقط از طریق سازمان سنجش
حل و فصل پرونده ملکی شهرستان بروجرد به ارزش ۳۵ میلیارد تومان
مشوق‌های مالی، موتور محرک سرمایه‌گذاری در بهره‌وری انرژی
مالیات‌های نشان‌دار نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های عمومی دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۱ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۵ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۳ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)