• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۴۹
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹
اقتصادی » بازاروتجارت

ربیعی : کارآفرینان آبادانی و پیشرفت را بنا می کنند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:کارآفرینی و کارآفرینان نقش بسیار کلیدی در تسهیل روند توسعه و پیشرفت اقتصادی ایفا می کنند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، علی ربیعی در دومین همایش بین المللی کارآفرینی با اشاره به تحریم ها ضد کشورمان افزود: کارآفرینان به ایجاد فرصت های شغلی جدید می پردازند تا بناهای استواری از آبادانی، پیشرفت و ترقی را بنا کنند.
وی گفت: کارآفرینی در کشور باید با مهارت آموزی و پرورش نیروی انسانی خلاق، توانمند، پرتلاش و نخبه تبدیل به ارزش و جایگزین تفکر سرمایه داری شود.
ربیعی افزود: تبدیل کارآفرینی به ارزشی گرانمایه و پایدار می تواند رهاوردهای بسیاری برای جامعه به ارمغان آورد و از رنج و مشکلاتی همچون بیکاری جوانان و پیامدهای اجتماعی و اقتصادی منفی آن بکاهد.
وی گفت: برای نهادینه کردن فرهنگ کارآفرینی و ایجاد ظرفیت های لازم برای ایجاد اشتغال مولد و پایدار باید کارآفرینی به عنوان آرزو و آرمانی دیرینه از کودکی تا بزرگسالی پرورش داده شود.
ربیعی با اشاره به نقش و برنامه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در توسعه کارآفرینی افزود: این وزارتخانه طرح ها و ایده های خلاق و نوآور بر اساس شکوفایی اقتصادی و مزیت های ملی و منطقه ای را تدوین کرده است.
وی گفت: همچنین تلاش هایی برای ساماندهی و افزایش کمیت و کیفیت نیروی کار، ارتقای مهارت های حرفه ای کار از طریق آموزش های درون و برون سازمانی و افزایش هماهنگی میان متولیان بازار کار و ارائه دهندگان آموزش ها و مهارت های حرفه ای و شغلی انجام شده است.
ربیعی در بخش دیگری از سخنانش به برخی برنامه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره توسعه کارآفرینی اشاره کرد و افزود: کمک به بهبود فضای کسب و کار و مناسب سازی قوانین و مقررات حامی کارآفرینی یکی از مهمترین رویکردهای دولت برای مدیریت بازار کار است.
وی گفت: "طراحی و تنظیم نقشه جامع توسعه کارآفرینی کشور" از جمله اقداماتی است که در این وزارتخانه برای سیاست گذاری، راهبری و مدیریت کارآفرینی در کشور انجام شده است.
ربیعی افزود: در این نقشه، سهم و جایگاه هر یک از وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادها در توسعه کارآفرینی مشخص شده است و با تصویب و اجرایی شدن آن شاهد تلاش و حرکت نظام مند و نهادینه در بخش کارآفرینی خواهیم بود.
وی گفت: برنامه ریزی برای ایجاد «سازمان نظام کارآفرینی کشور» به عنوان نهادی مردمی- تخصصی از اقدامات در حال پی گیری در این وزارتخانه است.
ربیعی افزود: طراحی و تنظیم برنامه جامع ترویج و آموزش کارآفرینی یکی دیگر از برنامه های این وزارتخانه است و در این برنامه جامع، نقش و جایگاه وزارتخانه ها و سازمان های مختلف در توسعه کارآفرینی تبیین شده است.
وی افزود: تلاش داریم "بسته جامع مشوق های حمایت از کارآفرینان" را در شورای عالی اشتغال تصویب کنیم.
وی گفت: برنامه ریزی برای کمک به ایجاد «بورس ایده» یکی دیگر از برنامه های در حال پی گیری و یقیناً ایده های ناب بزرگترین سرمایه کارآفرینان است.
ربیعی با اشاره به مشکل بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی افزود: کمک به دانشگاه ها و آموزش عالی برای ایجاد انطباق با بازار کار و پرورش دانشجویان کارآفرین از برنامه های مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بسترسازی برای اجرای مؤلفه های «کار شایسته» در بازار کار، حمایت از بنگاه های اقتصادی دارای مزیت های نسبی و رقابتی، برقراری حمایت های مؤثر از بیکاران و کمک به توانمندسازی آنان و همچنین توسعه کسب و کارهای خرد و خانگی از دیگر برنامه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای توسعه کارآفرینی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
پرتغال با گلباران ارمنستان به جام جهانی رسید
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان معینی نجف آبادی
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
افقی روشن برای توسعه ی شمال کشور و همسایگان خزر
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۴ نشان رنگارنگ ایران در روز دوم پیکار‌های تکواندو
بازداشت ۲ کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
طراحی مینی تراکتور در دهگلان
اجلاس استانداران خزر، فرصت طلایی برای توسعه اقتصاد و کریدور شمال–جنوب
بوی یار مهربان در فرسش الیگودرز
تکواندو بازی های همبستگی اسلامی؛ نشان نقره به یلدا رسید
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
تجلیل از بانوی قهرمان آسیا
توسعه مراودات فرهنگی بین ایران و قزاقستان
بدرقه شبانه کاروان اهالی بهشت در اصفهان
نارضایتی اکثر آمریکایی‌ها از عملکرد اداره مهاجرت این کشور
نیاز آموزش و پرورش مهاباد به ساخت ۴۰۳ کلاس درس جدید
الزام یکی از هتل‌های انزلی به ساخت تصفیه‌خانه استاندارد
جریمه یک شرکت تولید فولاد در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
بارش نخستین برف در چهارمحال و بختیاری و لغزندگی جاده‌ها
هوای اصفهان سالم شد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
آغاز فعالیت نخستین شرکت هواپیمایی بومی در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)