• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۶۳۵۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۸
سیاسی » عمومی

غنی سازی در کشور از خطوط قرمز مذاکرات است

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه مسئله غنی سازی در کشور و حفظ دستاوردهای صلح آمیز هسته ای از خطوط قرمز مذاکرات است، گفت: در مقابل دشمنی که دائماً زیاده خواهی می کند، عقب نشینی خطاست و هیچ کس حق عقب نشینی از خطوط قرمز نظام را ندارد.

غنی سازی در کشور از خطوط قرمز مذاکرات است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جلسه صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور روسای قوای مجریه و قضائیه، فقهای شورای نگهبان،رئیس کل بانک مرکزی، مسئولانی از وزارت امورخارجه و اعضای مجمع برگزار شد.

رئیس مجمع تشخیص در ابتدای جلسه بدست آوردن اطلاعات فوق محرمانه از جمله در مورد نقشه ها و تصاویر پایگاه هسته ای رژیم صهیونیستی را دستاورد بزرگ وزارت اطلاعات خواند و به برادران سختکوش وزارت اطلاعات به ویژه وزیر محترم اطلاعات جناب حجت الاسلام والمسلمین خطیب تبریک گفت و اظهار داشت: این دستاوردها برای ملت ایران مهم و نشان دهنده توان نیروهای امنیتی کشور است، امیدواریم دشمنان ما از این اقتدار ملی درس گرفته باشند.

وی در خصوص مذاکرات هسته ای با بیان اینکه ملت شریف ایران می داند که دستاورد های هسته ای نتیجه تلاش عظیم دانشمندان هسته‌ای و مسئولانی است که از این جوانان دانشمند حمایت کرده‌اند، تصریح کرد: دستاوردهای دانشمندان هسته ای قابل مذاکره نیست، مقام معظم رهبری بر این موضوع تاکید کرده اند و همه مسئولان و وزیر امور خارجه نیز باید بر انجام مذاکرات صرفا در این چارچوب اهتمام ورزند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه مسئله غنی سازی در کشور و حفظ دستاوردهای صلح آمیز هسته ای از خطوط قرمز مذاکرات است، تصریح کرد: در مقابل دشمنی که دائماً زیاده خواهی می کند، عقب نشینی خطاست و هیچ کس حق عقب نشینی از خطوط قرمز نظام را ندارد.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اظهارات متکبرانه مقامات اروپایی و آمریکایی مبنی بر اینکه ایران حق غنی سازی اورانیوم را ندارد، گفت: مقام معظم رهبری در پاسخ به این ادعا فرمودند: «به شما چه ربطی دارد.» ملت رشید و مستقل ایران به نحو صلح آمیز از انرژی هسته ای استفاده می کند و با تلاش دانشمندان خود و در مسیر اقتدار ملی برای استفاده از انرژی هسته ای گام برمی دارد و منتظر دستور کسی نیست .

وی با بیان اینکه ادعاهای آمریکا در این زمینه کاملاً بر خلاف منطق، موازین عقلی، حقوقی و شرعی و فقط از باب قلدری است، خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر خود دلایل لزوم استقلال در غنی سازی را بیان فرمودند.

آیت الله آملی لاریجانی تاکید کرد: وزیر امورخارجه نیز باید با اقتدار و صلابت از این دستاورد ملت ایران دفاع کند، با تهدیدات بی معنا، غیر منطقی و پوچ دشمنان، ذره ای عقب نشینی در مذاکرات نداشته باشد.

در ابتدای این جلسه آیت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص ضمن تبریک و تهنیت میلاد مسعود امام دهم شیعیان حضرت امام هادی(ع) گفت: از خداوند می خواهیم قلوب ما را به انوار معرفت و محبت اهل بیت هر روز بیش از پیش منور بفرماید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین عید بزرگ ولایت و امامت و عید عظیم غدیر خم را به ملت ایران تبریک گفت و اظهار داشت: در این عید اکمال الدین و اتمام النعم شده است و از خداوند می خواهیم ما را همیشه موقن به ولایت اهل بیت بدارد و نور محبت ایشان را در قلوب ما هر روز بیش از پیش زنده نگه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی سمنان
فراهم شدن زمینه آزادی ۸ زندانی در خاتم
عاملان تیراندازی در مراسم فاتحه‌خوانی در دام پلیس ماهشهر
رعایت حقوق شهروندی در تمام مراحل رسیدگی الزامی است
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق شهر کرمانشاه
نرخ باسوادی افراد ۱۵ سال در خراسان رضوی، ۹۲ و دو دهم درصد
برگزاری جشنواره بادبادک ها در سراوان
ماه رجب ، ماه خود سازی و بندگی
سروآباد میزبان جشنواره ژوانگه ی ژیان
مرمت مسجد جامع دزفول
وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری
فولادسیرجان صدرنشین جدید لیگ برتر والیبال
تعزیرات حکومتی: قیمت مصوب شیر ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان است
هشدار آلودگی برای تهران
زنگ هشدار مصرف گاز در کشور؛ ۶۷۲ میلیون متر مکعب در ۲۴ ساعت
نزدیک شدن اروپای منزوی به روسیه 
فیلم نامه‌ای که کتاب شد
افزایش ورودی پرونده‌ها در دادگاه‌های صلح جنوب استان کرمان
برداشت ۵۶ کیلوگرم طلای سرخ در بیضا
سعید اسماعیلی برنده جایزه مسلط‌ترین فرنگی کار جهان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)