• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۶۴۴۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۸
بین الملل » آمریکا

استقرار گارد ملی در لس‌آنجلس در پی تشدید اعتراضات

در پی تشدید اعتراضات ضدترامپ، نیروهای گارد ملی و تفنگداران دریایی در اطراف لس‌آنجلس مستقر شدند. مقامات محلی اعزام این نیروها را عامل تشدید بحران دانسته‌اند.

استقرار گارد ملی در لس‌آنجلس در پی تشدید اعتراضات

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، به نقل از رویترز، با نزدیک‌شدن به دور تازه‌ای از اعتراضات علیه سیاست‌های مهاجرتی گسترده دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، چندین شهر ایالات متحده روز چهارشنبه در حالت آماده‌باش قرار گرفتند. هم‌زمان، بخش‌هایی از مرکز شهر لس‌آنجلس برای مهار ناآرامی‌های پنج‌روزه اخیر تحت حکومت نظامی شبانه قرار گرفت.

در حالی که مقامات محلی خود را برای تظاهرات سراسری ضدترامپ در روز شنبه آماده می‌کنند، مراسم رژه نظامی به مناسبت دویست‌وپنجاهمین سالگرد تاسیس ارتش ایالات متحده و هم‌زمان با هفتادونهمین سالگرد تولد ترامپ در خیابان‌های واشنگتن با حضور تانک‌ها و خودرو‌های زرهی برگزار خواهد شد.

در تگزاس، گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه اعلام کرد که گارد ملی این ایالت روز چهارشنبه و پیش از برگزاری اعتراضات به خیابان‌ها اعزام خواهد شد. در روز‌های اخیر، تظاهرات در شهرهایی، چون آستین، نیویورک، آتلانتا و شیکاگو نیز برگزار شده است.

اعزام تفنگداران دریایی و نیرو‌های گارد ملی به لس‌آنجلس از سوی ترامپ، درگیری لفظی تازه میان ترامپ و «گاوین نیوسام» فرماندار دموکرات کالیفرنیا، به راه انداخته است. ترامپ مدعی شده که این حضور نظامی از شدت خشونت‌ها جلوگیری کرده، اما نیوسام و دیگر مسئولان محلی با رد این ادعا، آن را عامل تشدید بحران دانسته‌اند.

نیوسام در پیامی ویدیویی گفت: «این سوء‌استفاده آشکار از قدرت، بحران را شعله‌ورتر کرد و جان مردم، افسران پلیس و حتی نیرو‌های گارد ملی را به خطر انداخت. این آغاز یک سقوط بود. ترامپ بار دیگر راه تشدید بحران را انتخاب کرد، نه راه آرام‌سازی.»

نیوسام، که به‌عنوان یکی از نامزد‌های بالقوه ریاست‌جمهوری ۲۰۲۸ شناخته می‌شود، روز دوشنبه از ترامپ و وزارت دفاع شکایت کرد و خواستار توقف اعزام نیرو‌های فدرال شد. در مقابل، ترامپ تهدید کرد که فرماندار کالیفرنیا باید بازداشت شود.

بر اساس اعلام مقامات آمریکایی، حدود ۷۰۰ تفنگدار دریایی روز سه‌شنبه در منطقه سیل بیچ، ۵۰ کیلومتری جنوب لس‌آنجلس، مستقر شدند و منتظر اعزام به مناطق خاصی از شهر بودند. این نیرو‌ها  برای محافظت از اماکن و کارکنان دولتی گماشته شده‌اند.

«کارن باس» شهردار لس‌آنجلس، با اظهار اینکه نیازی به استقرار نیرو‌های فدرال وجود نداشت، گفت که پلیس محلی توانایی مدیریت تظاهرات – که عمدتاً مسالمت‌آمیز بوده‌اند – را دارد. با این حال، شهرداری از سه‌شنبه شب در یک محدوده یک‌مایلی از مرکز شهر حکومت نظامی اعلام کرد که به مدت چند روز ادامه خواهد داشت. با وجود اعلام حکومت نظامی، پلیس از ادامه حضور معترضان در خیابان‌ها خبر داده و از «بازداشت‌های گسترده» خبر داده است.

«راب بونتا»، دادستان کل کالیفرنیا، نسبت به ماموریت محافظتی نیرو‌های فدرال ابراز نگرانی کرد و گفت که این اقدام ممکن است ناقض قانون ۱۸۷۸ باشد که دخالت نیرو‌های نظامی در امور انتظامی غیرنظامی را ممنوع می‌سازد. وی افزود: «محافظت از کارکنان احتمالاً به معنای همراهی با ماموران مهاجرت در محله‌هاست.»

اداره مهاجرت آمریکا (ICE) روز سه‌شنبه تصاویری از همراهی گارد ملی با مأموران مهاجرت در حین عملیات‌های بازداشت منتشر کرد. دولت ترامپ وعده داده است که در پاسخ به اعتراضات خیابانی، یورش‌های مهاجرتی را تشدید کند.

ترامپ در سخنرانی خود در پایگاه نظامی فورت براگ، خطاب به سربازان گفت: «نسل‌های قهرمانان ارتش خون خود را در سواحل دوردست ندادند تا کشورمان شاهد فروپاشی ناشی از تهاجم و بی‌قانونی کشور‌های جهان سوم باشد. ما لس‌آنجلس را آزاد خواهیم کرد.»

در تظاهرات اخیر، معترضان با در دست داشتن پرچم‌های مکزیک و دیگر کشورها، با مهاجران بازداشت‌شده ابراز همبستگی کرده‌اند. بر اساس آمار رسمی، تعداد بازداشت‌های روزانه در روز‌های اخیر به حدود ۲هزار نفر رسیده، در حالی که این رقم در دوران دولت پیشین حدود ۳۱۱ نفر در روز بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمله اسرائیل به زندان اوین مصداق «جنایت جنگی» است
تولید سالانه حدود ۶۰ تُن تخم‌مرغ در نهاوند 
تیتانیوم کرمان؛ از طلای خاموش تا کلید توسعه ملی
رونمایی از پوستر جشنواره شعر بوی سیب درچهارمحال و بختیاری
کادر فنی تیم فوتبال سپاهان با دو عضو جدید تکمیل شد
برگزاری اردوی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان کشور در لیلان
گلایه از واگذار نشدن زمین طرح جوانی جمعیت
درمان التهاب مزمن، بیماری‌های مفصلی وگوارشی با کپسول گیاهی نانویی ایرانی
سوم مرداد برگزاری مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور
اربعین سپهبد شهید «علی شادمانی» و شهدای اقتدار در همدان برگزار می‌شود
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
شش رتبه برتر استانی جشنواره خوارزمی در دستان دانش‌آموزان لنده‌ای
نقل و انتقالات در فوتبال گل گهر
اجرای دیوارنگاره‌ای هزارمتری با تمثال ۲۰ شهید در بلوار شهدای صفه
دستگیری سارقان مراکز تجاری تحت پوشش پاکبانان
هوای ۵ منطقه اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (۳۱ تیرماه ۱۴۰۴)
حمله به الحدیده، بیانگر شکست‌های پی‌درپی اسرائیل در یمن
دریافت گذرنامه غیر حضوری در کرمان
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)