• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۴۹۲۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸
صفحه نخست » عمومی

درگیری شدیددرفرگوسن جنگزده/کشته شدن یک نفر،دستگیری۳۱نفر

با وجود گذشت بیش از یک هفته از کشته شدن جوان سیاهپوستی به ضرب گلوله پلیس در فرگوسن ، اعتراضات به اقدامات نژادپرستانه پلیس آمریکا در این شهر و تلاش پلیس برای سرکوب تظاهرات ها و اعتراضات ادامه دارد.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبر گزاری فرانسه، پلیس آمریکا از زخمی شدن دو نفر و بازداشت 31 تن در ناآرامی های اخیر شهرک فرگوسن در استان میسوری در این کشور خبر داد.
رون جانسون از مسئولان امنیتی در امریکا مدعی شد این دو نفر به ضرب گلوله از طرف تظاهر کنندگان زخمی شده اند و ماموران پلیس تیراندازی نکرده اند.
شبکه تلویزیونی المیادین درباره کشته شدن یک نفر در درگیری بین نیروهای پلیس و تظاهرکنندگان در شهر فرگوسن آمریکا خبر داد.
 گاردملی و پلیس میسوری در تکاپوی سرکوب معترضان
با افزایش اعتراضها به تبعیض نژادی و قتل مایکل براون، نوجوان سیاه پوست آمریکایی، فرماندار ایالت میسوری به گارد ملی دستور داد با پلیس ضد شورش برای مقابله با تظاهرکنندگان همکاری کند..

اعتراضات گسترده، جی نیکسون فرماندار میسوری را واداشت به تدابیری چون وضع منع آمد و شد شبانه روی آورد.
نیکسون همچنین به گارد ملی میسوری دستور داد برای بازگرداندن صلح و آرامش، اقدام کند. باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا نیز حمایت خود را از مداخله گارد ملی برای برقراری آرامش در شهر کوچک فرگوسن اعلام کرد.
ماموران پلیس با استفاده از بلندگو برای متفرق کردن مردم از خیابان ها تلاش کردند و در این راه به استفاده از دستگاه های پخش کننده صداهای آزاردهنده و خودروهای زرهی متوسل شدند.
با اعزام خودروهای زرهی پلیس به فرگوسن، این شهر اکنون بیشتر به مناطق جنگی شباهت دارد.
نیروهای امنیتی همچنین برای متفرق کردن مردم از پرتاب گاز اشک آور و شلیک گلوله های پلاستیکی استفاده می کند. مقامات پلیس تظاهرکنندگان را به رفتار خشونت آمیز و غارت مغازه ها متهم می کنند، اما تظاهرکنندگان این اتهامات را رد می کنند.
در همین حال رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی در کاخ سفید گفت: من قبلا نیز این را گفته ام که در بین بسیاری از جمعیتها در سراسر کشور، دریایی از بی اعتمادی بین ساکنان محلی و نیروهای پلیس وجود دارد.در بسیاری از این جمعیتها بسیاری از جوانان رنگین پوست با ترس به پلیس نگاه می کنند.
باراک اوباما در کنفرانسی خبری اعلام کرد اریک هلدر دادستان کل این کشور روز چهارشنبه وارد فرگوسن می شود تا با مسئولان اف بی آی و دیگر مسئولانی که مرگ براون را بررسی می کنند، ملاقات کند.
اوضاع میسوری از کنترل فرماندار خارج است
اوضاع فرگوسن در کنترل فرماندار میسوری نیست و او جز فراخوان نیروهای ذخیره ارتش گزینه ای پیش رو نداشته است.
به گزارش فرانس 24 ، باراک اوباما تعطیلات خود را به دلیل ناآرامی ها در میسوری نیمه تمام گذاشته است.جی نیکسون فرماندار میسوری ابتدا در فرگوسن وضع اضطراری و سپس حکومت نظامی اعلام کرد.
مایکل براون، نوجوان هجده ساله، روز نهم ماه اوت امسال بر اثر تیراندازی یکی از افسران پلیس آمریکا کشته شد. به گفته شاهدان، قتل این نوجوان علت خاصی ندارد و قربانی نیز سلاح همراه خود نداشته است. خانواده مایکل براون، خواستار کالبد شکافی این نوجوان به طور مستقل شدند، زیرا به مراکز و سازمان های فدرال اعتماد ندارد.
براساس نتایج به دست آمده از کالبد شکافی جدید براون، 6 گلوله بر بدن قربانی اصابت کرده و دو عدد آن به سر وی شلیک شده است. این کالبد شکافی جدید به درخواست خانواده مایکل براون انجام شد. براساس نتایج کالبد شکافی، وی از پشت هدف قرار نگرفته است. به گفته وکیل خانواده براون، هیچ مدرکی دال بر فرار وی نیست. خانواده براون از قتل پسرشان به عنوان اعدام یاد می کنند.
دارن ویلسون پلیسی که عامل کشته شدن این نوجوان غیرمسلح شد، هنوز درباره این حادثه علنا اظهارنظر نکرده است.
حادثه فرگوسن صرفا حادثه ای نژادی نبود
ریچارد فولر که مجری رادیوی آمریکا  و یک آفریقایی تبار به شمار می آید، معتقد است آنچه روی داده، حادثه ای فراتر از یک حادثه نژادی است.
او می گوید دولت فدرال اقدامات کافی برای پر کردن شکاف بین داراها و ندارها انجام نمی دهد و این امر موجب تکرار چنین جنایاتی با چنین تواتر فزاینده ای می شود.
فولر می گوید: آنچه در فرگوسن روی داد، فراتر از نژادگرایی بود. این حادثه نژادگرایی همراه با تبعیض های اقتصادی بود. 
عفو بین الملل قض حقوق بشر را در فرگوسن محکوم کرد
اینترنشنال بیزینس تایمز نوشت: عفو بین الملل اعلام کرده است آمریکا باید قبل از اظهارنظر درباره رفتار کشورهای دیگر به موارد نقض حقوق بشر خود در جریان اعتراضات فرگوسن توجه کند.
 در حالی که اعتراضات در فرگوسن ادامه دارد، عفو بین الملل اعلام کرد آمریکا باید قبل از صحبت درباره نقض حقوق بشر در کشورهای دیگر، سابقه حقوق بشر خود را پاکسازی کند.
فعالان حقوق بشر از اقدام پلیس فرگوسن در توسل به زور و استفاده از تجهیزات نظامی در تلاش برای کنترل ناآرامی ها در میسوری بعد از تیراندازی یک افسر پلیس به نوجوان سیاه پوست فاقد سلاح انتقاد کرده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکاران بیماران خاص چهارمحال و بختیاری در مسابقات منطقه‌ای کشور
تشکیل دبیرخانه همایش وفاق ملی در داران
برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در توکهور و هشتبندی
قطعی برق در بروجن
آتش سوزی در مجتمع ۱۰ واحدی در خیابان آل محمد
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
هومر عباسی به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسید
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام
اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد
بهره برداری از دو طرح در روستای کبوتر آباد اصفهان
بهره برداری از هنرستان ۶ کلاسه در کوشک اندیکا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در اسفراین نجات بخش چند بیمار نیازمند
قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور ایران در بسکتبال ۳ نفره سوپرفینال روسیه
عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم به صحن مجلس رسید
صعود تیم تنیس روی میز مردان ایران به نیمه‌نهایی
بزرگداشت شهدای دانش آموز دفاع مقدس ۱۲ روزه در کشور
ثبت «گل رز» عربستان ربطی به «گل محمدی» ایران ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)