• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۸۷۶
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
البرز » اجتماعی

۴۰۰ نانوایی در البرز به موتور برق مجهز شدند

معاون امور اقتصادی استانداری البرز گفت: ۴۰۰ واحد نیز به موتور برق تجهیز و سوخت گازوئیل برای آنان پیش‌بینی شد. همچنین ۵۴۴ واحد نانوایی به سیستم دوگانه‌سوز مجهز و برای هر واحد ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شد.

۴۰۰ نانوایی در البرز به موتور برق مجهز شدند
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز البرز، عزیزاله افضلی در جلسه کمیته راهبری فضای مجازی استان، با اشاره به آخرین وضعیت نانوایی‌ها و روند تأمین نان در استان، از اقدامات پدافندی برای حفظ پایداری خدمات اساسی خبر داد و گفت: با توجه به حضور شمار زیادی از جمعیت مهاجر از تهران در البرز، نانوایی‌ها با ازدحام و تشکیل صف‌های طولانی مواجه شدند.
وی افزود: با افزایش تقاضا، دغدغه تأمین آرد مازاد شکل گرفت و جلسه پدافندی آب و نان تشکیل شد. ۵۴۴ واحد نانوایی به سیستم دوگانه‌سوز مجهز و برای هر واحد ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شد. همچنین ۴۰۰ واحد نیز به موتور برق تجهیز و سوخت گازوئیل برای آنان پیش‌بینی شد.
افضلی ادامه داد: در حال حاضر ۲۶۸۲ واحد نانوایی در استان فعال هستند که ۶۰۰ واحد آنها آزادپز و مابقی از آرد نوع یک و دو استفاده می‌کنند. ظرفیت نانوایی‌های پرمراجعه نیز از ۷ به ۱۴ کیسه افزایش یافته و کلیه سهمیه آرد تحویل شده است. این اقدام برای ایجاد ذخیره مناسب در صورت بروز قطعی برق یا اختلال در تولید آرد انجام شد.
به گفته معاون اقتصادی استانداری البرز، حواله آرد به صورت دهه‌ای صادر می‌شود و در این دوره، دو دهه به صورت هم‌زمان تحویل شده است.
وی با بیان اینکه «وضعیت نانوایی‌ها به شرایط عادی بازگشته»، تأکید کرد: البرز به عنوان پایتخت تولید آرد در کشور معرفی شده و وضعیت در حوزه نان صنعتی نیز مطلوب است.
وی با اشاره به چالش‌های اولیه در شهرستان طالقان افزود: با توجه به حضور زیاد مسافران و کم بودن تعداد نانوایی‌ها، نان بسته‌بندی به صورت مویرگی توزیع شد.
افضلی همچنین به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه سوخت اشاره کرد و گفت: با برگزاری جلسات روزانه در کمیته اقتصادی و نظارت مستمر، نگرانی‌ها در خصوص تأمین سوخت برطرف شد. حتی جایگاه سوختی که به دلایل حقوقی در ملاصدرا بسته شده بود، با تصویب شورای تأمین مجدداً فعال شد. در حال حاضر هیچ کمبودی در حوزه سوخت و تولید مشاهده نمی‌شود.
وی از برخی تعطیلی‌های غیرموجه انتقاد کرد و گفت: برخی واحد‌های صنعتی به صورت خودسر اعلام تعطیلی کردند با این بهانه که کارگران حاضر نشدند. این رفتار‌ها پذیرفتنی نیست و تعطیلی خارج از مصوبات رسمی مورد قبول نیست. تأکید داریم که تمام واحد‌های تولید باید پای کار باشند و شرایط با تعامل مدیریت شود.
افضلی همچنین نسبت به کاهش فعالیت برخی بانک‌ها هشدار داد و گفت: با جدیت با این موضوع برخورد کردیم و تذکر لازم داده شد. هیچ‌گونه کاهش ظرفیت فعالیت از سوی بانک‌ها پذیرفته نیست. همه کارکنان باید در محل کار حضور داشته باشند، به‌ویژه در استانی که مقصد مسافران بسیاری است.
وی همچنین خطاب به اتحادیه‌ها و اصناف افزود: اتاق اصناف، اتاق بازرگانی و همه تشکل‌ها و نهاد‌های مردمی باید برای پویایی جامعه فعال باشند. همان ضابطه‌ای که برای دستگاه‌های اجرایی وجود دارد، باید با همان کیفیت از سوی این نهاد‌ها نیز رعایت شود.
معاون استاندار البرز به اقدامات پدافندی در شهرک‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: در این حوزه، ایستگاه‌های آتش‌نشانی فعال شده، نیرو‌ها به طور کامل در آماده‌باش هستند و اقدامات لازم در خصوص حفاظت از منابع آب ذخیره‌ای، زیرساخت‌ها و پشتیبانی لجستیکی انجام شده است. همچنین تأکید شده که مسئولان حوزه لجستیک با فوریت موضوعات را به دستگاه‌های ذیربط اطلاع دهند.
افضلی به روند تأمین و توزیع کالا‌های اساسی اشاره کرد و گفت: توزیع کالا در حوزه شرکت‌های پخش تخصصی، از جمله گوشت قرمز، شکر و روغن از امروز آغاز شده و برای جلوگیری از هرگونه خلل در دسترسی مردم، این روند با جدیت پیگیری خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرصت طلایی مالیاتی برای فعالان اقتصادی
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی که خورده‌اند را پنهان می‌کنند
شعار‌های ضداسرائیلی در جشنواره موسیقی گلاستونبری
شناسایی مزاحم تلفنی آتش نشانی گناباد
طنین فریاد یا عباس در آسمان شاهرود
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ایران اسلامی فردا چهارشنبه ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح در مصلای شهر یاسوج
رفع تصرف ۹۷ هزار متر مربع از اراضی ملی در خوزستان
ظرفیت طلایی در اقتصاد شرق کشور با منطقه آزاد دوغارون
امام جمعه ایلام، میزبان عزاداران حسینی است
تشییع سرباز شهیداهل سنت، منصور گرگیج مهر فردا در گنبد کاووس
عزاداری و سوگواری ماه محرم درمساجد امام حسین(ع) و محمدرسول الله(ص) تیپ 364 شهید نصیرزاده ارتش در مهاباد
کاهش ساعت کاری اداره‌های فارس
بومی سازی صنعت تولید لاستیک به همت متخصصان داخلی
انتقال آب طالقان؛ پروژه‌ای راهبردی در مسیر توسعه
تاریخی پر از جنایت آمریکای مدعی حقوق بشر
اجرای ۲۳۷ طرح هادی و آسفالت معابر روستایی در استان زنجان
آمادگی مراکز خرید تضمینی گندم در کردستان
قاسم بن الحسن(ع) نماد فداکاری نسل جوان در راه آرمان‌های حسینی
خوزستان ، عزادار شهید دشت کربلا
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف همراه با وزش باد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
آغاز مراسم تشییع پیکر خانواده ۷ نفره دانشمند شهید هسته‌ای
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرا دارد
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
ضرورت حفظ قدرت خرید طبقات کم برخوردار جامعه
باید از انسجام ملی ایجاد شده در حوادث اخیر صیانت کرد
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد
زائرین اربعین بیمه می‌شوند
مردم پادزهر جنگ ترکیبی رژیم صهیونیستی بودند
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست  (۱ نظر)
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)