• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۰۰۷۲
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷
خوزستان » سیاسی

لزوم ارتقاء خدمت رسانی به زائران و توسعه عتبات عالیات

هم‌زمان با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی، نشست مشترک باحضور استاندار خوزستان و رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور برگزار شد.

لزوم ارتقاء خدمت رسانی به زائران و توسعه عتبات عالیات

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان در این دیدار با تأکید بر اینکه موضوع عتبات عالیات صرفاً یک مسئله عمرانی یا خدماتی نیست، بلکه ریشه در باور‌ها و اعتقادات عمیق دینی مردم دارد، اظهار کرد: درک معنای عشق به اهل بیت برای کسانی که نگاه مادی‌گرایانه دارند ساده نیست. این حرکت‌ها برخاسته از ایمان و باور به دو میراث گرانقدر پیامبر اکرم یعنی قرآن و عترت است و از این جهت نمی‌توان خدمت به اهل بیت را از خدمت به قرآن جدا کرد. این دو، حقیقتاً دو روی یک سکه‌اند.

وی با اشاره به تحولات سال‌های گذشته در حوزه زیارت اربعین، افزود: در سال‌هایی که زیارت اربعین با مشکلات و خطرات فراوان همراه بود، مردم با جان و دل خود را به حرم حضرت اباعبدالله می‌رساندند. امروز که این حرکت عظیم نهادینه شده است، مسئولیت ما دوچندان شده است که بتوانیم به شکل مؤثرتر و هدفمندتری آن را پشتیبانی کنیم.

موالی‌زاده ادامه داد: اربعین امسال به دلیل تحولات اخیر، با ویژگی‌ها و مختصاتی متفاوت از سال‌های گذشته همراه خواهد بود. این مراسم امسال رنگ و بوی حماسی، انقلابی و مقاومتی بیشتری دارد و ماهیت آن نه‌تنها معنوی، بلکه هویتی و سیاسی نیز شده است. حضور اقشار مختلف از جمله بانوان و جوانان در این مسیر، جلوه‌ای از انسجام ملی و روح ایثارگری ملت ایران است.

استاندار خوزستان همچنین با اشاره به نقش ویژه این استان در میزبانی از زائران گفت: “خوزستان به دلیل مجاورت با دو مرز فعال و رسمی، یکی از اصلی‌ترین مسیر‌های تردد زائران اربعین است و لازم است تمام امکانات استان برای اسکان، تغذیه، بهداشت، امنیت و سایر نیاز‌های زائران به‌صورت منسجم بسیج شود. خوشبختانه خیرین و نهاد‌های فرهنگی نیز در این مسیر مشارکت چشم‌گیری دارند.

وی همچنین ضمن قدردانی از تلاش ستاد عتبات عالیات کشور، گفت:ما در دو حوزه توسعه عتبات و میزبانی اربعین نیاز به همکاری نزدیک و دائمی داریم. ساخت، بازسازی و گسترش حرم‌ها، نه فقط اقدامی عمرانی بلکه حرکتی فرهنگی، اعتقادی و تمدنی است. ما در استان خوزستان در کنار خیرین عزیز، فعالان فرهنگی و نمایندگان مواکب، در این مسیر آماده همکاری هستیم.

موالی‌زاده با اشاره به عشق و ارادت مردم استان خوزستان به اهل بیت، بیان کرد:بسیاری از مردم ما حتی با کمترین بضاعت مالی، با اخلاص در این مسیر گام برمی‌دارند و همین، سرمایه اصلی ما برای توسعه عتبات و خدمت به زائران است. این حرکت مردمی باید به عنوان یک گنجینه فرهنگی مورد توجه جدی قرار گیرد.

در ادامه این نشست، محمد جلال‌مآب، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور نیز با بیان اینکه نزدیکی به ایام اربعین، ضرورت هماهنگی هرچه بیشتر میان مسئولان ملی و استانی را افزایش داده است، اظهار کرد: هدف از سفر ما به خوزستان، هماهنگی‌های میدانی برای برگزاری باشکوه مراسم اربعین است. استان خوزستان با داشتن دو مرز شلمچه و چذابه، نقشی حیاتی در ورود زائران به خاک عراق دارد و لازم است همه دستگاه‌ها آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی داشته باشند.

وی با قدردانی از تلاش‌های مدیریت استان خوزستان گفت:همکاری نزدیک استانداری و مجموعه خیرین و فعالان فرهنگی موجب شده مراسم اربعین در این استان با نظم و کیفیت بالایی برگزار شود. امسال نیز با توجه به زمان محدود باقی‌مانده، باید برنامه‌ریزی دقیق‌تری صورت گیرد تا بتوانیم خدمات بهتری به زائران ارائه دهیم.

جلال‌مآب افزود:با توجه به حضور مهمانان خارجی از کشور‌های مختلف که مسیر ترددشان از خوزستان می‌گذرد، این استان از مزیت راهبردی ویژه‌ای برخوردار است و باید خدمات در سطح بین‌المللی طراحی و ارائه شود. ان‌شاءالله با هم‌افزایی میان ستاد مرکزی و مدیران استانی، بتوانیم خدمتگزاری شایسته‌ای به زائران اباعبدالله الحسین علیه‌السلام داشته باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نظارت دامپزشکی آذربایجان شرقی بر ذبح دام‌های قربانی
رفع بحران کم آبی در شهرستان کهگیلویه
مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی آب چهار شهر کهگیلویه آماده آبگیری
قرار بود سکوت تحمیل کنند، اما ایستادگی تکثیر شد
آغاز پویش "همدلی حسینی" و فعالیت ۳۰ قرارگاه جهادی در خوزستان
اقدامات فوری و میان مدت برای حل معضل آب در خوزستان در حال انجام است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی یوم‌العباس در شهر زنجان
بیانیه دبیرخانه اقوام و طوایف استان و مجمع مشورتی متنفذین، معتمدین و سران طوایف تشیع و تسن استان سیستان و بلوچستان
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور خارجه نروژ
بقائی: آمریکا همچنان در مسیر جنایت وینسنس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 13 تیر 1404
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقه ملی کتاب‌خوانی «انسان بر سر دو راهی» در لرستان
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
پیش بینی بارش های پراکنده در سمنان
قدردانی از فوتسالیست قمی تیم ملی ناشنوایان ایران
استخدام سالانه ۷۰۰ نیرو در دستور کار سازمان محیط‌زیست
مساجد و تکایای کیش میعادگاه عزاداران اباعبدالله الحسین (ع)
خبرهای گوناگون از بردسکن
کشف روغن موتور قاچاق از یک دستگاه خاور در ابهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
درخواست پایان برنامه هسته‌ای ایران بی معنی است
ترافیک سنگین در محور‌های شمالی
ناترازی برق در مسیر کاهش ۳۰ درصدی
کاظمی: در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد