• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۵۴۴۶
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۱
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
سفیر ایران در پاکستان:

حمایت پاکستان از ایران، تهران و اسلام‌آباد یک روح در دو پیکرند

سفیر ایران در پاکستان با اشاره به جنگ اخیر ۱۲ روزه میان ایران و رژیم صهیونیستی از مواضع قاطعانه و صریح دولت، پارلمان و مردم پاکستان در حمایت از ایران قدردانی کرد.

حمایت پاکستان از ایران، تهران و اسلام‌آباد یک روح در دو پیکرند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، «رضا امیری مقدم» سفیر ایران طی یک برنامه تلوزیونی در شبکه خبری «سما نیوز» به بیان مواضع منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران و شرایط جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: این جنگ از سوی رژیم صهیونیستی و با مشارکت ایالات متحده آمریکا آغاز شد و در آن مقطع، دولت و ملت پاکستان در سطح دیپلماتیک به‌ صورت کامل در کنار جمهوری اسلامی ایران ایستادند.

وی افزود: نخست وزیر، وزیر امور خارجه، سخنگوی وزارت خارجه و نماینده دائم پاکستان در شورای امنیت سازمان ملل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سطح دیپلماتیک حمایت تمام‌عیاری از ایران داشتند. به نوبه خودم از پارلمان پاکستان، رئیس‌جمهور و سایر نهاد‌های این کشور صمیمانه تشکر می‌کنم. امیری‌مقدم تاکید کرد که شاید هیچ حادثه‌ای به اندازه این جنگ دو کشور ایران و پاکستان را تا این اندازه به یکدیگر نزدیک نکرده بود.

وی افزود: در تشییع پیکر شهدای ایرانی، مردم در کنار پرچم ایران، پرچم پاکستان را نیز برافراشته بودند و به‌صورت نمادین از حمایت‌های پاکستان قدردانی کردند؛ ایران و پاکستان را می‌توان یک روح در دو پیکر دانست که همواره در غم و شادی کنار هم بوده‌اند. سفیر ایران همچنین نقش رسانه‌ها، احزاب سیاسی، علما و اقشار مختلف مردم پاکستان در حمایت از ایران را ستود و گفت: این انسجام، بیانگر عمق روابط برادرانه میان دو کشور است.

«احتمال تشکیل ائتلاف منطقه‌ای جدید با مشارکت ایران، پاکستان، ترکیه، عربستان و چین» در بخش دیگری از این برنامه دکتر امیری‌مقدم به پرسشی درباره امکان تشکیل یک ائتلاف دفاعی میان ایران، پاکستان، ترکیه، عربستان سعودی و چین پاسخ داد و گفت: برای تشکیل چنین ائتلافی باید تهدیدات و منافع مشترک کشور‌های منطقه در نظر گرفته شود؛ اگر ایران، پاکستان و ترکیه با یکدیگر متحد شوند، هیچ قدرتی در دنیا توان مقابله با این محور را ندارد چراکه پاکستان دارای قدرت هسته‌ای، ایران دارای منابع عظیم نفت و گاز و ترکیه دارای صنعت قوی و موقعیت ژئوپلیتیکی مهم است. وی ادامه داد: عربستان نیز ظرفیت بالایی دارد و اگر چین نیز به این مجموعه بپیوندد یک ائتلاف قدرتمند با توان بازدارندگی بالا شکل خواهد گرفت.

«جزئیاتی از آتش‌بس پس از جنگ؛ درخواست ترامپ پس از حمله ایران به پایگاه آمریکایی» امیری‌مقدم در ادامه گفت‌و‌گو به موضوع دولت ترامپ و نحوه پایان یافتن جنگ ۱۲ روزه پرداخت و گفت: با وجود ترور شهید سلیمانی توسط ترامپ، ایران به‌دنبال تنش‌زدایی در منطقه بود و پس از پیشنهاد مذاکرات مجدد، پنج دور مذاکره صورت گرفت. اما پیش از دور ششم اسرائیل با حمایت آمریکا در شب سیزدهم ژوئن حمله‌ای تروریستی به خاک ایران انجام داد و شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و غیرنظامیان را به شهادت رساند. وی افزود: در پاسخ، ایران به اهدافی در اسرائیل و حتی بزرگ‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در منطقه حمله کرد که پس از آن ترامپ از طریق امیر قطر درخواست آتش‌بس کرد. ایران نیز اعلام کرد که آغازگر جنگ نبوده و اگر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی پایان یابد، حملات ایران نیز متوقف خواهد شد.

«تأکید بر غیرقابل نابودی بودن فناوری هسته‌ای ایران» سفیر ایران در پاسخ به سؤالی درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران پس از حملات آمریکا و اسرائیل به مراکز هسته‌ای در اصفهان، نطنز و فردو گفت: من در آن زمان در ایران نبودم و ارزیابی دقیق بر عهده کارشناسان سازمان انرژی اتمی است. اما حتی اگر برخی تأسیسات آسیب دیده باشند، فناوری هسته‌ای ایران در ذهن دانشمندان و دانشجویان ماست و قابل نابودی نیست. وی با اشاره به شهادت شماری از دانشمندان هسته‌ای در این حملات گفت: آنان گمان می‌کردند با حذف فیزیکی فرماندهان و دانشمندان، ایران فروخواهد پاشید؛ اما ظرف چند ساعت فرماندهان جدید منصوب شدند و پاسخ کوبنده‌ای به دشمن دادند.

«همکاری امنیتی ایران و پاکستان برای مقابله با تروریسم مرزی» در پایان این گفت‌و‌گو «ندیم ملک» مجری برنامه از سفیر ایران درباره نگرانی پاکستان از فعالیت‌های تروریستی گروه‌های جدایی‌طلب بلوچ پرسید که امیری‌مقدم در پاسخ گفت: همکاری امنیتی میان ایران و پاکستان به‌ویژه با نهاد‌های نظامی و اطلاعاتی در حال انجام است. مشکلات مرزی بیشتر مربوط به جغرافیای سخت و کوهستانی منطقه است که توسط گروه‌های تروریستی سوءاستفاده می‌شود. وی اظهار داشت: برخی کشور‌های ثالث و رژیم صهیونیستی و سازمان‌های اطلاعاتی حامی آن در حال تجهیز و تأمین مالی این گروه‌ها هستند. ما با پاکستان منافع مشترک داریم و همکاری‌های امنیتی و اطلاعاتی ما در حال گسترش است و ان‌شاءالله این روند ادامه خواهد داشت. سفیر ایران در پایان گفت‌و‌گو بار دیگر از دولت و ملت پاکستان بابت همراهی در دفاع از جمهوری اسلامی ایران در جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای ۲۰ طرح تحولی درسازمان تأمین اجتماعی
کاریکاتور، هنری نافذ با تاثیری جهانی
دزفول، تامین کننده ۴۰ درصد مرغ خوزستان
رقابت ۸ هزار و ۹۱۸ داوطلب در نوبت دوم کنکور سراسری در خراسان جنوبی
مسدود شدن چند محور مواصلاتی در جنوب سیستان و بلوچستان
‌عملیات احداث خانه امید ‌اردبیل آغاز شد
دیدار نماینده ولی فقیه در لرستان با خانواده های شهدای اقتدار در بروجرد
حذف کلاس‌های کانکسی در شهرستان فلاورجان
ترخیص کالا‌های دپوشده در گمرک تا شهریور
اسدآباد میزبان مسابقات قهرمانی دوچرخه سواری منطقه ۴ کشور
بررسی زیستگاههای تاریخی میش مرغ در سه استان کشور
اوج تقاضای مصرف برق به ۶۹۳۷۵ مگاوات رسید
افتتاح ۱۴۹ طرح اشتغال‌زایی و ۴۲ واحد مسکونی ویژه مددجویان بهزیستی استان بوشهر
مه ولات پیشتاز واگذاری اراضی ملی برای اجرای نیروگاه خورشیدی
فارس میزبان مسابقات کشوری کشتی پهلوانی نوجوانان
در تلاشیم برق بخش خانگی بعد از ساعت ۱۹ قطع نشود
بدرقه سه شهید فراجا در چابهار
تشکیل هسته‌های مردمی با هدف تقویت جبهه مقاومت در البرز
کمک خیر مشهدی به آزادی ۱۰ زندانی
جلوه های طبیعت زیبای تابستانه در پرو مهدیشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
خاورمیانه مقاوم و مستقل درحال شکل گیری است
محرم امسال، تجلی حماسه و روح مقاومت است
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
معابر شهر به نام‌ «شهدای اقتدار» مزین شد  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد  (۱ نظر)