• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۰۰۹۴
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۱
خوزستان » اقتصادی

بهره وری ناوگان حفاری به ۷۸ درصد رسید/ کاهش ۱۴ درصدی زمان‌های انتظار

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری از افزایش ۷۸ درصدی بهره‌وری ناوگان حفاری و کاهش ۹.۱ درصدی زمان‌های انتظار در سه ماهه نخست امسال خبر داد.

بهره وری ناوگان حفاری به ۷۸ درصد رسید/ کاهش ۱۴ درصدی زمان‌های انتظار

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان، حمیدرضا شفیعی مکوند درخصوص نقش شرکت ملی حفاری ایران در اجرای پروژه‌های حفاری کشور اظهار کرد: شرکت ملی حفاری ایران به‌عنوان یکی از شرکت‌های تابع شرکت ملی نفت ایران با در اختیار داشتن ۷۴ دستگاه حفاری (شامل ۷۱ دستگاه خشکی و سه دستگاه دریایی)، نقشی محوری در اجرای پروژه‌های حفاری کشور دارد.

وی با بیان اینکه ضریب بهره‌وری دکل‌های حفاری در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴ به ۷۸ درصد رسید که نسبت به میانگین سال گذشته (۶۸ درصد) رشد محسوسی داشته است، افزود: دستگاه‌های حفاری ما در سطوح مختلف عملیاتی فعالیت دارند.

شفیعی مکوند در خصوص ناوگان حفاری این شرکت گفت: هم‌اکنون ۶۴ دستگاه حفاری با توان ۲۰۰۰ اسب بخار، ۵ دستگاه با توان ۱۰۰۰ اسب بخار، ۳ دستگاه با توان ۱۵۰۰ اسب بخار و یک دستگاه با توان ۳۰۰۰ اسب بخار در حال فعالیت هستند. همچنین یکی از دکل‌های دریایی منحصر‌به‌فرد شرکت به‌صورت مورب بر روی سکوی دریایی شرکت نفت فلات قاره مستقر شده که از نظر فنی، کم‌نظیر به‌شمار می‌رود.

کاهش زمان‌های انتظار؛ رکورد تاریخی

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اعلام اینکه شرکت ملی حفاری در استان‌های نفت‌خیز همچون خوزستان، فارس، ایلام، کرمانشاه و حتی خراسان فعال است، تصریح کرد: هم‌اکنون ۶۴ دستگاه حفاری ما در حال عملیات هستند. سهم شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ۴۲ دستگاه است و سایر دکل‌ها نیز به کارفرمایانی مانند شرکت نفت فلات قاره ایران، شرکت نفت و گاز اروندان و پروژه‌های کلید در دست (EPC/EPD) اختصاص دارد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره تعداد چاه‌های حفاری‌شده این شرکت از ابتدای سال تاکنون گفت: در چهار ماه نخست امسال، ۴۱ حلقه چاه حفاری، تکمیل و به کارفرما تحویل داده شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال (۲۸ حلقه)، حدود ۴۶ درصد رشد داشته است. این در حالی است که در مجموع سال گذشته، ۱۰۰ حلقه چاه حفاری شد که از این تعداد، ۲۴ حلقه توسعه‌ای و ۷۶ حلقه تعمیری بوده‌اند.

شفیعی مکوند با بیان اینکه زمان‌های انتظار نیز از ۱۴.۶ درصد در مدت مشابه پارسال به ۹.۱ درصد کاهش یافته که رکوردی کم‌نظیر در تاریخ فعالیت‌های این شرکت به‌شمار می‌رود، افزود: این کاهش در پی اصلاح فرآیندها، پایش مستمر عملکرد دکل‌ها و به‌کارگیری راهکار‌های نوآورانه بود.

عبور از تحریم‌ها با تکیه بر توان داخلی

وی به این پرسش که برنامه شرکت ملی حفاری ایران برای نوسازی تجهیزات چیست، پاسخ داد: با استفاده از اعتبارات تخصیص‌یافته، برنامه جامعی برای بازسازی دکل‌های غیرفعال، انجام تعمیرات اساسی و تجهیز دکل‌ها به فناوری‌های جدید در دست اجراست. هدف این است که با کاهش زمان‌های خواب تجهیزات، بهره‌وری افزایش یابد و شاخص‌های فنی شرکت به استاندارد‌های بین‌المللی نزدیک شود.

معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در عملیات حفاری درباره تعداد شاغلان در این شرکت گفت: حدود ۱۷ هزار و ۵۰۰ نفر در شرکت ملی حفاری مشغول به کار هستند. این شرکت با تکیه بر نیروی انسانی متخصص، سهم قابل‌توجهی در تأمین نیاز‌های حفاری کشور دارد و برنامه‌هایی نیز برای ارتقای دانش فنی و مهارتی کارکنان در حال اجراست.

وی با بیان اینکه با وجود تحریم‌ها، بخش بزرگی از تجهیزات و قطعات مورد نیاز صنعت حفاری بومی‌سازی شده است، اظهار کرد: همکاری با پیمانکاران داخلی و تولیدکنندگان ایرانی، نقش مؤثری در پایداری و رشد این صنعت داشته است.

شفیعی مکوند در پایان ضمن قدردانی از زحمات کارکنان شرکت گفت: کارکنان ما در شرایط سخت، اغلب به‌صورت اقماری و دور از خانواده مشغول کار هستند. امیدواریم با حمایت مسئولان صنعت نفت بتوانیم قدردان تلاش‌های این نیرو‌های فداکار باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاندارد سازی ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
زندگی دوباره با ایثار جوان یزدی
نخستین گردهمایی طلبه تراز قرآنی برگزار شد
تدوین طرح مدیریت تالاب هورالعظیم برای مقابله با بحران خشکی
درخواست حدود ۱۰ هزار استاد دانشگاه برای تقویت راهبرد مقاومت
آغاز ثبت نام متقاضیان پیاده روی اربعین حسینی سمنان از فردا
نقش کلیدی استان‌ها در توسعه اقتصادی کشور
صدور برگه هدایت تحصیلی پایه نهم از امروز
آغاز ساخت بیش از ۴ هزار کلاس درس در خوزستان
گرمای هوا در چهارمحال و بختیاری و ضرورت همکاری مردم
ماندگاری هوای گرم در استان یزد
خداحافظی با سردار در قاب فضای مجازی
چند خبر از گوشه و کنار استان؛ ۲۶ تیر ۱۴۰۴
برگزاری نخستین سالگرد حاج سیدجواد حجازی در همدان
سپاهان به ترکیه رسید
ناکارآمدی یک الگو برای رفع مشکلات همه روستا‌ها
اعمال محدودیت رفت و آمد در جاده بستک-لار
استقبال از قهرمان کشتی آسیا در سوادکوه شمالی
رونمایی از قابلیت پرداخت کرایه اتوبوس با QR کد در (اصفهان من)
برگزاری دوره بازآموزی اخلاق پزشکی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرداد ماه با موج گرمای شدید آغاز می‌شود
اعلام مراسم تشییع پیکر سردار شهید غیب پرور در شیراز
عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی پس از پاسخ قاطع ایران
مدیر کل جدید آموزش و پرورش قم معرفی شد
بررسی برنامه‌ها و نقل‌وانتقالات استقلال در نشست مجازی ساپینتو و سیدورف
ملت با جهت‌گیری‌های گوناگون سیاسی پای ایران عزیز ایستاد
وزیر جهاد کشاورزی: توازن در واردات نهاده باید رعایت شود
پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از هفته آینده
مارکو باکیچ به پرسپولیس پیوست
سردار غیب پرور بر اثر عوارض شیمیایی آسمانی شد
واکنش شرکت گاز درباره انفجارهای چند روز اخیر
هاشمیان: فلسفه فوتبال من هجومی و هدفم قهرمانی است
فیلم سینمایی «شبح کوهنورد» از قاب نمایش
فرمانده کل سپاه درگذشت سردار غیب پرور را تسلیت گفت
منابع آب، در انتظار تغییر رفتار مصرف
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
سود سهام عدالت متوفیان برای وراث کی واریز می شود؟  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
کلافگی صاحبان مشاغل از اختلال دستگاه‌های کارت خوان  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
نرخ جدید نان در استان گلستان اعلام شد  (۱ نظر)
نقش آموزش و پرورش، مساجد و حوزه های علمیه در بالندگی کشور  (۱ نظر)
استخر‌هایی که همچنان قربانی می‌گیرد  (۱ نظر)