• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۰۸۱۹
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی
وزیر دفاع:

صهیونیست‌ها با سانسور میزان خسارت‌ها را پنهان‌ می‌کنند

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دیدار با فرمانده نیروی دفاع ملی جمهوری آفریقای جنوبی گفت: رژیم صهیونیستی با سانسور شدید مانع از روشن شدن میزان خسارت‌ها به خود می‌شود، اما مقامات این رژیم خودشان بهتر می‌دانند چه ضربه ای به آنها وارد شد.

صهیونیست‌ها با سانسور میزان خسارت‌ها را پنهان‌ می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده در این دیدار با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره روابط دوستانه و توام با احترام متقابل با آفریقای جنوبی داشته است، افزود: این روابط دوستانه، ریشه در ارزش‌های مشترکی نظیر مقاومت در برابر ظلم، آپارتاید، تبعیض، استعمار و همچنین دستیابی به استقلال، کرامت انسانی و عدالت دارد.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه جمهوری آفریقای جنوبی به سبب موقعیت ژئوپلتیک، ژئو استراتژیک و ژئواکونومیکی‌اش در قاره آفریقا جنوبی نقش موثری در تحولات منطقه‌ای و جهانی ایفا می‌کند، اظهار کرد: سیاست مستقل و شجاعانه آفریقای جنوبی در قبال موضوعات بین المللی به عنوان یک الگو، همواره مورد تحسین بوده است.

امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده ضمن تشکر از مواضع دولت آفریقای جنوبی درخصوص محکومیت اقدام مذبوحانه رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: اقدام شجاعانه و مواضع دولت آفریقای جنوبی در طرح دعوی علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی در دیوان بین المللی دادگستری به عنوان گامی تاریخی در دفاع از حقوق ملت فلسطین بود.

وزیر دفاع ایران دو کشور را در خصوص مسائل مهمی مانند مبارزه با بی عدالتی در نظام بین المللی، مخالفت با یکجانبه گرایی، عدم پذیرش هژمونی نظام سلطه، مسائل حقوق بشر و مبارزه با تروریسم را دارای اشتراک نظر دانست و افزود:جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد با توجه به ظرفیت‌های سیاسی – بین المللی با کشور‌های دوست از جمله آفریقای جنوبی رایزنی داشته باشد.

امیر سرتیپ نصیرزاده با بیان اینکه جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رژیم صهیونیستی عدم پایبندی این رژیم و آمریکا به اصول و هنجار‌های بین المللی را بر همگان ثابت نمود، اظهار کرد: حمله رژیم صهیونیستی علیه تاسسیات هسته‌ای، مناطق مختلف نظامی، غیرنظامی، درمانی و مسکونی و به شهادت رساندن فرماندهان و دانشمندان ما به همراه خانواده در حالی که در میانه مذاکرات با آمریکا بودیم، نشان دهنده تروریسم دولتی این رژیم با حمایت آمریکا است.

وزیر دفاع ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران براساس حق مشروع، پاسخ قاطع و محکم به این رژیم داد تا جایی که دشمن از طریق برخی واسطه‌ها درخواست آتش بس داد و ما نیز برای جلوگیری از توسعه بحران با درخواست آن‌ها موافقت کردیم، اما ما تحرکات دشمن را به دقت زیر نظر داریم و برای هرگونه ماجراجویی جدید آمادگی داریم.

امیر سرتیپ نصیرزاده با اشاره به اینکه ضربه‌ای که به رژیم صهیونیستی وارد شد در طول تاریخ منحوس این رژیم نمونه نداشت، افزود: رژیم صهیونیستی با سانسور شدید مانع از روشن شدن میزان خسارت‌ها به خود می‌شود، اما مقامات این رژیم خودشان بهتر می‌دانند چه ضربه‌ای به آن‌ها وارد شد.

فرمانده نیروی دفاع ملی جمهوری آفریقای جنوبی در این دیدار ضمن ابراز انزجار در خصوص اقدامات رژیم صهیونیستی و نسل کشی مردم غزه به مواضع مشترک دو کشور در دفاع از مردم مظلوم فلسطین اشاره کرد و گفت: آرمان‌های رهبران فقید دو کشور مرحوم نلسون ماندلا و امام خمینی (ره) در مبارزه با بی عدالتی و تبعیض از اشتراکات فراوانی برخوردار است.وی در ادامه این دیدار با اشاره به جایگاه راهبردی و ژئوپلوتیک جمهوری اسلامی ایران در منطقه خلیج فارس و غرب آسیا، بر تقویت همکاری‌های دو جانبه میان دو کشور مستقل جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آفریقای جنوبی تاکید کرد.

ژنرال "رودزانی مافانیا" در پایان این دیدار با تاکید بر بهرهمندی از جایگاه ژئوپلتیک و عضویت دو کشور در سازمان بریکس این سفر را به منزله‌ی نمادی برای ابراز تمایل به همبستگی و اتحاد میان دو کشور دانست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ سومین نشان طلای کاروان ایران بر گردن صادقی
درخشش ورزشکار خراسان رضوی در بازی‌ های همبستگی کشورهای اسلامی
سفیر جدید غنا رونوشت استوارنامه خود را تسلیم وزیر امور خارجه کشورمان کرد
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در گلستان
تأکید وزیر امور خارجه بر احصاء ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و اقتصادی استان یزد
سفیر جدید اتریش رونوشت استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد
برگزاری جشنواره نخستین واژه «آب» در مدارس ابتدایی لرستان
آمادگی ۹۵ درصد نانوایی‌های بردسکن در مقابله با بحران سوخت
حمایت از واحد‌های تولیدی
سقوط هواپیمای نظامی ترکیه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
راهیابی عباسی به فینال ۵۰ متر کرال پشت
خرید بیش از ۸۰ تابلوی علایم و چراغ راهنمایی و رانندگی در هوراند
بازرسی و کنترل خودرو‌های حمل دام در محور سوادکوه
بهشتی در یک‌ضرب صاحب نشان برنز شد
پیام تسلیت رهبر انقلاب، مرهمی بر دل خانواده و دوستداران مرحوم صابر کاظمی
اجرای استانداردهای اجباری در حوزه‌های غذایی و زیستی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
لیگ کانوپولو بانوان؛ صدرنشینی نوین تهران در نیم فصل نخست
تشییع پیکر ذاکر اهل بیت در شهرستان هامون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)