• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۴۰۳۹
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۵
سیاسی » دولت

بدون درنگ و تعارف باید قوی‌تر شد

سخنگوی پیشین وزارت خارجه گفت: بدون درنگ و تعارف باید قوی‌تر شد و سطح بازدارندگی دفاعی را تا آنجا که ممکن است بر اساس «وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱستَطَعتُم مِّن قُوَّةࣲ» بالاتر برد.

بدون درنگ و تعارف باید قوی‌تر شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید عباس موسوی معاون مراسم و تشریفات دفتر ریاست جمهوری و سخنگوی پیشین وزارت خارجه در حساب کاربری خود در یکی از شبکه‌های اجتماعی در مورد اقدام سه کشور اروپایی فرانسه، انگلیس و آلمان برای فعال‌کردن مکانیزم ماشه علیه ایران، ‬گفت: اینکه تروئیکای اروپا می‌دانند و می‌دانستند که نباید در مقابل اقدامات جبرانی ایران، اقدامات جبرانی کنند و تمسک به مکانیزم حل اختلافات و جبران عدم پایبندی به تعهدات یکی از طرفین در برجام برایشان قفل بوده، اظهر من الشمس است، ولی انجام دادند؛ مثل همه کار‌های خلافی که خودشان، آمریکا و اسرائیل کردند و می‌کنند و در آینده هم خواهند کرد!

وی افزود: اما بیان چند نکته لازم است؛ شخصاً باور دارم استحکام و انتفاع توافق برجام برای ایران به حدی بود که آمریکای ترامپ در سال ۲۰۱۸ نتوانست با بهره‌مندی ایران از مواهب آن کنار بیاید، لذا آن‌را کلاهی بزرگ بر سر خود خواند و پس از به در و دیوار زدن‌های بی‌حاصل، ننگ زیر پا گذاشتن قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد را که خود عضو دائم آن است به جان خرید و یکجانبه از آن خارج شد. رژیم اسرائیل هم هیچ‌گاه با آن کنار نیامد و هر جا دستش رسید به آن ضربه زد.

پس از خروج غیرقانونی و قلدرمآبانه آمریکا، برجام سکته جدی کرد

سفیر پیشین ایران در جمهوری آذربایجان تاکید کرد: پس از خروج غیرقانونی و قلدرمآبانه آمریکا، برجام سکته جدی کرد؛ اما هم ما و هم طرف‌های باقی‌مانده امید به احیا و بهبود داشتیم؛ حتی بعدتر در دولت سیزدهم هم!

سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه تصریح کرد: پس از ناتوانی اروپایی‌ها در عمل به تعهدات خود، آن‌هم یک سال پس از خروج آمریکا و پایان‌دادن ایران به همه تعهدات خود، برجام مُرد، اما باز باور نکردیم. ما به امید پایان ۱۰ ساله موعد آن و برخورداری از مواهب بعدی از اکتبر ۲۰۲۵ و اروپایی‌ها هم به طمع استفاده از مکانیزم درونی آن در یک بزنگاه و فرصت مناسب؛ از این‌رو دستگاه تنفس مصنوعی را از این بیمار دچار مرگ مغزی نکشیدیم و الان شد آنچه نباید می‌شد و متأسفانه یکی از مهمترین دستاورد‌های دیپلماسی و به‌کارگیری یکی از بهترین راه‌های مسالمت‌آمیز حل‌وفصل اختلافات بین‌المللی در تاریخ معاصر از دست رفت.

شکی در هماهنگی اروپا، آمریکا و رژیم صهیونی وجود ندارد

وی ادامه داد: در هم‌نوایی و هماهنگی اروپا، آمریکا و رژیم صهیونی برای تسلیم ملت ایران حتی با زیر پا گذاشتن همه قواعد حقوقی و اخلاقی و هنجار‌های بین‌المللی دیگر هیچ شک و شبهه‌ای وجود ندارد.

معاون مراسم و تشریفات دفتر ریاست جمهوری با بیان اینکه راه‌حل‌ها روشن است، اظهار داشت: بدون درنگ و تعارف باید قوی‌تر شد و سطح بازدارندگی دفاعی را تا آنجا که ممکن است بر اساس «وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱستَطَعتُم مِّن قُوَّةࣲ» بالاتر برد. ملت بزرگ ایران نیز در این فقره حتماً همراهی خواهند کرد.

وی با بیان اینکه اتحاد و انسجام ملی در گفتار و کردار را باید در حدّ اعلی نشان داد و با مردم نجیب ایران هم‌نوا شد و عزت و کرامت آنها به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی را با هر امکان و وسیله‌ای باید حفظ کرد، گفت: با سرعت و جدیت باید روابط ایران با سایر کشور‌های دور و نزدیک جهان بویژه همسایگان را تقویت کرد؛ از بابِ «وَإِنْ جَنَحُوا لِلسَّلْمِ فَاجْنَحْ لَهَا وَتَوَکَّلْ عَلَی اللَّهِ إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ» باید آماده گفت‌و‌گو برای رسیدن به توافقی عادلانه بود و اگر قصد نیرنگ داشتند آنگاه حجت بر همگان تمام است و وعده خداوند پیش روست که … وَإِنْ یُرِیدُوا أَنْ یَخْدَعُوکَ فَإِنَّ حَسْبَکَ اللَّهُ هُوَ الَّذِی أَیَّدَکَ بِنَصْرِهِ وَبِالْمُؤْمِنِینَ!

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
رئیس انجمن قهوه ایران خواستار توجه بیشتر به این صنعت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)