• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۲۱۳۸
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱
سیاسی » دولت
پزشکیان:

پیشرفت کشور، در گروی عملکرد مسئولانه و پویای نظام آموزشی است

رئیس جمهور در جشنواره اصلاح روش‌های آموزش گفت: پیشرفت آینده کشور، در گروی عملکرد مسئولانه، بالنده و پویای امروز نظام آموزشی است.

پزشکیان: پیشرفت کشور، در گرو عملکرد مسئولانه، بالنده و پویای امروز نظام آموزشی است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴، در «جشنواره ملی اصلاح روش‌های آموزش و تحول در محیط‌های یادگیری» با حضور مدیران مدارس ابتدایی، متوسطه و منتخبان کشوری، ضمن تبریک هفته وحدت، با بیان اینکه همه جوامع به دنبال کشف و استخراج منابع و معادن طبیعی برای تولید ثروت و آبادانی کشورشان هستند، اظهار داشت: معلمان در همه دنیا، با اصلی‌ترین دارایی‌ها و منبع ثروت کشور‌ها سر و کار دارند و کار آنها استخراج، فرآوری و شکوفا کردن استعداد فرزندان و آینده‌سازان کشور‌ها است.

رئیس جمهور با بیان اینکه فرزندان این سرزمین، گرانقیمت‌تر از هر معدن و منبع ثروتی هستند، افزود: متاسفانه تا کنون آنگونه که شایسته بوده به پرورش و شکوفا کردن استعداد‌های این دارایی عظیم و بی‌همتا توجه نشده و نباید اجازه دهیم این روند ادامه یابد. ساختن و آباد کردن فردای جامعه در گرو تربیت صحیح فرزندان ماست؛ اگر این بچه‌ها به شکل صحیح پرورش یابند، به جای سودای جلای وطن، دغدغه آنها ماندن، تلاش کردن، رفع مشکلات و آباد کردن میهن خودشان خواهد بود.

آقای پزشکیان تصریح کرد: استعداد‌های نهفته در ذهن، اندیشه و جسم این بچه‌ها، طلای ناب و خالص است که اگر کشف نشده و به شکل صحیح پرورش نیابد، یا بلااستفاده می‌ماند یا به جای صرف شدن برای رشد و اعتلای کشور و مردم خودمان، در اختیار کشور‌های دیگر قرار خواهد گرفت.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در وهله اول این شما در خط مقدم آموزش و پرورش و بعد ما در جایگاه پشتیبان و حامی نظام آموزشی هستیم که مسئول شکوفا کردن این استعداد‌ها و ظرفیت‌ها هستیم، گفت: شنیدن تنها یک بعد از آموزش است؛ دیدن موثرتر و شیوه ارائه دادن آنچه آموزش داده شده تاثیرگذارتر از شنیدن و دیدن صرف هستند. کلاس‌های درس باید مسئله‌محور و بر مبنای شنیدن، دیدن و بحث و گفت‌و‌گو اداره شوند.

آقای پزشکیان همچنین با تاکید بر ضرورت ارائه سیستمی آموزش بر پایه به‌کارگیری روش‌های شنیداری، دیداری و تهیه و ارائه عملی آموزش‌های ارائه شده، خاطرنشان کرد: تاکید بر تهیه و ارائه گزارش از آموزش‌های ارائه شده در کلاس درس، به تحقق دو هدف مهم «مسئله‌محور بودن» و «تکیه بر کارگروهی در کلاس درس» کمک می‌کند و از سوی دیگر باعث ایجاد رقابت و شوق و انگیزه در فراگیری و شیوه ارائه مطالب آموزش داده شده می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه پایه و اساس هر آینده‌ای که برای کشور متصور باشیم، امروز و در کلاس‌های درس بنا گذاشته می‌شود، اظهار داشت: اعتلا و پیشرفت آینده کشور، در گرو آن است که امروز مدارس به عنوان بستر کشف، استخراج و شکوفایی معادن و ذخایر استعداد فرزندان سرزمینمان عملکردی صحیح، مسئولانه، بالنده و پویا داشته باشند؛ تحقق این مهم نیز در گرو تغییر در نگاه و رویکرد شما معلمان و نظام آموزشی کشور است.

آقای پزشکیان با بیان اینکه سرعت تغییرات و تحولات در دنیای امروز بسیار بالاست، افزود: این نگاه که جوانان را نسل «Z» بنامیم مورد قبول من نیست، معتقدم این ما هستیم که از آنها عقب مانده‌ایم نه اینکه آنها متفاوت از ما باشند. اگر نتوانیم با بهره‌گیری از روش‌ها، مدل‌ها و ابزار‌های نوین خودمان را با تغییرات مستمر و سریع جهان تطبیق دهیم، بیش از پیش از روند تحولات عقب می‌مانیم.

رئیس جمهور با اشاره به نهضت رفع کمبود فضا‌های آموزشی تصریح کرد: ساختن مدرسه قدم اول در اصلاح و ارتقای نظام آموزشی است و مهم‌تر از ساختن مدرسه، آن‌چیزی است که در مدارس اتفاق می‌افتد. ما به شما معلمان دل بسته‌ایم تا با تلاش جمعی نسلی تربیت کنیم که دغدغه اصلی او کشف، استخراج و پرورش استعداد‌ها و ظرفیت‌هایش در مسیر حل مشکلات و پیشرفت کشور باشد، نه اینکه برای مهاجرت به کشوری دیگر تلاش کند، در حالی که والدین و خانواده او در همین کشور گرفتار مشکلات متنوع و متعدد باشند.

آقای پزشکیان با بیان اینکه وقتی دانش‌آموزان و دانشجویان نخبه ما سودای مهاجرت داشته باشند، یعنی آموزش صحیح به آنها ارائه نشده است، گفت: شما می‌توانید این روند را تغییر دهید و ما در دولت همه تلاش خود را برای پشتیبانی از شما در این مسیر به کار گرفته‌ایم.

پیش از سخنان آقای پزشکیان، وزیر آموزش و پرورش شرحی از اجرای دوره‌های برگزار شده در قالب نهضت تحول در محیط‌های آموزشی و ارتقای توانمندی‌های آموزشی معلمان ارائه کرد.

هنچنین در این مراسم از بسته کلاس شوق‌انگیز شامل ۱۴۰۰ دقیقه محتوای تصویری آموزشی ویژه آموزش و ارتقای توانمندی‌های آموزشی معلمان رونمایی و با حضور رئیس جمهور از ۱۰ برگزیده این جشنواره به نمایندگی از مجموع ۱۰۰ برگزیده جشنواره قدردانی به عمل آمد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
رئیس انجمن قهوه ایران خواستار توجه بیشتر به این صنعت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)