• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۲۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۲
سیاسی » دولت

تاکید پزشکیان بر تکمیل سریع‌تر بزرگراه تهران-شمال

رئیس جمهور در مراسم افتتاح باند شرقی منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال با تاکید بر اینکه اجرای چنین طرح‌هایی نباید ده‌ها سال به طول بیانجامد، گفت: باید از تجارب جهانی برای اجرای سریع‌تر چنین طرح‌هایی بهره بگیریم.

تاکید پزشکیان بر اجرای سریع‌تر باقیمانده مسیر بزرگراه تهران-شمال

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای مسعود پزشکیان، در آیین «افتتاح باند شرقی منطقه ۲ آزادراه تهران-شمال» ضمن تبریک هفته وحدت، با بیان اینکه امیدوارم هفته وحدت شعاری و جلسه‌ای و اداری نبوده و درونی باشد، اظهار داشت: در هفته وحدت باید بتوانیم به شکل واقعی وحدت و انسجام را در کشورمان، در جامعه‌مان، در شهرمان و در هر جایی که هست عملا اجرا کنیم. ۴۰ سال است که در تئوری و نظر از وحدت می‌گوییم، اما دائم دعوا می‌کنیم؛ باید دعوا نکنیم، بلکه دست به دست هم دهیم، چرا که اگر دست به دست هم دهیم، قطعا می‌توانیم مشکلات کشور را خیلی راحت حل کنیم.

رئیس جمهور با تشکر از همه مهندسین، کارگران، کارشناسان و همه کسانی که برای اجرای این طرح تلاش کردند، افزود: مسئله‌ای که همواره ذهن من را به خود مشغول کرده این است که چرا ما از برخی کشور‌ها عقب‌تر هستیم و چرا نباید پیشرفت‌های آنها را داشته باشیم. از همین رو همیشه در مسیر چنین تفکری زندگی و تلاش کرده‌ام و هیچ‌گاه راضی به این نبودم که از کسی عقب‌تر باشم. امروز هم در حوزه‌های مختلف از جمله همین راه‌سازی چطور می‌شود که یک پروژه مثلا راه‌سازی در دنیا در مدت یک یا دو سال اجرا می‌شود و در اینجا ۲۰ سال به طول می‌انجامد؛ اشکار کار کجاست و چه کار باید بکنیم که حل کنیم؟

آقای پزشکیان با بیان اینکه معطل شدن کار در ساختار اداری که گا‌ها تا یک یا دو سال به درازا می‌کشد، هیچ منطق و توجیهی ندارد، تصریح کرد: این مسائل در دنیا حل شده و ما هم می‌توانیم با همکاری یکدیگر آن را حل کنیم. باید تصمیم بگیریم در عین حال که مراقب باشیم که محیط زیست را نیز تخریب نکنیم، راه درست را نیز پیدا کنیم. راه‌های صحیح در دنیا پیدا شده و ما باید به سرعت عقب‌ماندگی‌ها در این زمینه را برطرف کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید بررسی شود که ساخت چنین مسیر‌هایی در دنیا چقدر زمان می‌برد و ما نیز نباید از آن عقب‌تر باشیم، گفت: ما در دولت آماده هرگونه تعاملی هستیم. یعنی آماده‌ایم تمام موانعی را که وجود دارد، برطرف کنیم. تامین ابزار و تجهیزات قابل حل است. می‌شود از مسیر پیمان‌های منطقه‌ای مثل بریکس، شانگهای و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، این تجهیزات را تامین کرد و حتی از تجربیات و توانمندی‌های آنها نیز بهره گرفت.

آقای پزشکیان با تاکید بر اینکه اجرای این طرح نشان می‌دهد که شما ذهن بسته‌ای ندارید و با یک چشم‌انداز بسیار باز و بلندی این کار را کردید، خاطرنشان کرد: برای بقیه کار‌ها هم انتظار داریم این کار را بکنید. ما هم آماده هستیم که کمک‌تان کنیم؛ آماده‌ایم هر مانعی که وجود دارد از مسیر برداریم. ۵۰ کیلومتر مسیر عدد بزرگی نیست، نمی‌دانم چه کار می‌خواهید بکنید که به ۴ یا ۵ سال زمان نیاز داشته باشد، ولی معتقدم وقتی تصمیم بگیرید، راحت می‌شود آن را حل کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه می‌شود موانع را حذف کرد، اظهار داشت: خیلی وقت‌ها مانع خود ما هستیم، اما اینجا می‌گویم که ما در خدمت شما هستیم تا هر مانعی که وجود دارد به سرعت برطرف کنیم. هر مشکلی که به ما در دولت منعکس شود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن رفع خواهیم کرد، چرا که هر روز تکمیل زودتر این پروژه شاید میلیارد‌ها تومان منفعت داشته باشد و از مصرف بیشتر بنزین و آلودگی هوا و تبعات دیگر جلوگیری کند.

آقای پزشکیان با تاکید بر اینکه همه ما مسئولان دولتی باید مشکل مردم را به مثابه مشکل خودمان ببینیم، افزود: در دوره‌ای که رئیس دانشگاه بودم، به کارکنان آنجا می‌گفتم که طوری به مشکلات و مراجعات مردم رسیدگی کنید که اگر روزی خدای ناکرده کار خودتان به این مرکز درمانی افتاد، انتظار دارید به شما رسیدگی شود. امیدوارم با همین نگاه بتوانیم خدمتگزار شایسته‌ای برای مردم باشیم و مردم از ما راضی باشند تا خدا هم از ما راضی باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)