• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۲۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۹
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

برنامه های «خانواده مبارک» و «دنگ و فنگ» از رادیو صبا

«خانواده مبارک» با موضوع لبنیات در تغذیه دانش‌آموزان و برنامه «دنگ و فنگ» به دنبال ترغیب مخاطبان به سرمایه‌گذاری و تولید از شبکه رادیویی صبا شنیدنی می شوند.

برنامه های «خانواده مبارک» و «دنگ و فنگ» از رادیو صبا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رادیو صبا در برنامه «خانواده مبارک» روز یکشنبه ۳۰ شهریور با نگاهی آموزنده به اهمیت لبنیات در تغذیه دانش‌آموزان می‌پردازد.

 برنامه «خانواده مبارک» این هفته به موضوع حیاتی مصرف لبنیات در رژیم غذایی دانش‌آموزان اختصاص دارد و با رویکردی جذاب و در قالب نمایش رادیویی، نقش لبنیات در سلامت، رشد و افزایش انرژی کودکان را بررسی می‌کند.

این برنامه با فضایی گرم و صمیمی، نکات کلیدی و چالش‌های والدین در تأمین لبنیات سالم و کافی برای فرزندانشان را به شیوه‌ای قابل فهم و جذاب برای شنوندگان بازگو می‌کند.

در این قسمت، راهکار‌هایی برای انتخاب لبنیات مناسب، زمان‌بندی مصرف آن در وعده‌های غذایی و تأثیر مثبت لبنیات بر تمرکز و یادگیری دانش‌آموزان ارائه می‌شود تا خانواده‌ها بتوانند به بهبود سلامت جسمی و ذهنی کودکان خود کمک کنند.

«خانواده مبارک» با بهره‌گیری از دیالوگ‌های نمایشی و موقعیت‌های ملموس، اهمیت توجه به مصرف لبنیات را به مخاطبان یادآوری می‌کند.

این برنامه که به تهیه‌کنندگی نوید جولایی و نویسندگی معصومه پاکروان تولید می‌شود، هر یکشنبه ساعت ۸:۳۰ به روی آنتن می‌رود و با اجرای طنز ارسلان جولایی، تلاش دارد فرهنگ خانواده‌ای سالم و همراه با درک متقابل را ترویج دهد.

شنوندگان می‌توانند با همراهی «خانواده مبارک» راه‌های مؤثر برای بهبود تغذیه فرزندان خود را بیاموزند و فضایی پر از سلامت و انرژی در مدرسه و خانه‌های خود بسازند.

برنامه های «خانواده مبارک» و «دنگ و فنگ» از رادیو صبا

برنامه «دنگ و فنگ» 

برنامه «دنگ و فنگ» از شبکه رادیویی صبا روز یکشنبه ۳۰ شهریور با موضوع «ایجاد انگیزه برای تولید» به بررسی راهکار‌ها و چالش‌های پیش روی تولیدکنندگان می‌پردازد و تلاش می‌کند با نگاهی طنزآمیز، مخاطبان را به سرمایه‌گذاری و مشارکت در تولید ترغیب کند.

برنامه «دنگ و فنگ» که یکی از برنامه‌های اقتصادی شبکه رادیویی صبا است، روز یکشنبه ۳۰ شهریور با موضوع «ایجاد انگیزه برای تولید» به روی آنتن می‌رود.

این برنامه با شعار «الف مثل اقتصاد» و رویکردی طنزآمیز، مسائل و مشکلات تولید در کشور را بررسی می‌کند و در این قسمت به موضوع مهم انگیزه‌بخشی به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران می‌پردازد.

«دنگ و فنگ» در هر قسمت تلاش می‌کند با ارائه راهکار‌های عملی و معرفی فرصت‌های موجود، مخاطبان را با چالش‌ها و موانع پیش روی تولید آشنا کند و در عین حال با فضایی شاد و نمایشی، انگیزه لازم برای ورود به عرصه تولید و سرمایه‌گذاری را در شنوندگان ایجاد نماید.

شنوندگان می‌توانند با همراهی «دنگ و فنگ» از تجربیات دیگران بهره‌مند شده و با انگیزه‌ای تازه، گامی موثر در مسیر تولید و سرمایه‌گذاری بردارند.

این برنامه به صورت روزانه از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۶:۳۰ پخش می‌شود و با بازیگری مهدی مجنونی و مونا قنادها، تهیه‌کنندگی محمد حسین خسروجردی و نویسندگی کیاوش کمالی‌فر، فضایی جذاب و آموزنده برای مخاطبان فراهم می‌آورد تا علاوه بر سرگرمی، اطلاعات مفیدی درباره اقتصاد و تولید کسب کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار در خصوص آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در چهارمحال و بختیاری
رونمایی از دو کتاب پژوهشی–آموزشی در حوزه موسیقی دستگاهی ایران
بیش از ۳ هزار دانش‌آموز دختر یزدی میهمان باغ‌موزه دفاع مقدس شدند
هزینه واردات بنزین در لایحه بودجه ۱۴۰۵ معادل کل یارانه کالا‌های اساسی است
خدمات سلامت رایگان قرارگاه جهادی سجادیه به اهالی خودنکلا
سانحه رانندگی با یک جانباخته در بزرگراه شهید چراغچی مشهد
پخت و توزیع نان سورک در تفت
برگزاری آزمون نظام مهندسی در کهگیلویه و بویراحمد
پیکر مرحومه بی بی نزاکت گلستانی مادر شهید جاوید الاثر «بهرام درود» بر دستان مردم قدرشناس گچساران تشییع و در قطعه صالحین بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
درخشش هنرمندان صداوسیمای آبادان در جشنواره‌ی ابوذر
مراسم محوری نه دی در مسجد انقلاب بجنورد برگزار می‌شود
اعزام کاروان بانوان فرهنگی شهرستان بهمئی به مناطق عملیاتی
برد استقلال خوزستان پس از ۳ ماه
عراقچی: وزارت خارجه حامی صادرات محصولات فناورانه است
پدر شهید والامقام مهرداد هدایتی به فرزند شهیدش پیوست
اعزام کاروان فرهنگیان شهرستان لنده عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور
کاروان خانوادگی قهرمان من عازم کرمان شد
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از پروژه هتل سه‌ستاره اشنویه
رویداد‌های فرهنگی و هنری قزوین؛ از ثبت آثار ملی تا رونمایی از اشعار محلی
دستگیری ۳ مخل نظم و امنیت در خلیل‌ آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
قطع گاز برخی مشترکان، فردا در شیراز
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
توافق جدید ایران، روسیه و آذربایجان برای تثبیت نرخ‌های کریدور شمال-جنوب
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)