• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۵۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳
سیاسی » امنیتی و دفاعی

تا ظلم وجود دارد گفتمان بسیجی هم هست

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: امروز نیز تا دشمن هست و تا ظلم وجود دارد، دفاع مقدس و گفتمان بسیجی حضور دارد و ادامه می‌یابد.

*** تا ظلم وجود دارد، دفاع مقدس و گفتمان بسیجی هم هست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی امروز در آیین تودیع و معارفه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا (ع) با بیان این پرسش که چرا به جنگ، دفاع مقدس می‌گوییم به بیان سه خصوصیت و ویژگی دفاع مقدس پرداخت و اظهار داشت: دفاع مقدس جنگ و کشت و کشتار بود، اما چرا به آن می‌گوییم «مقدس»؟ ما در نهضت امام حسین علیه السلام سه ویژگی می‌بینیم که آن را از بقیه متمایز کرده است.

وی افزود: اول تقدس و معنویت و اوج عبودیت خدا در این نهضت است. عاشورا تجلی و عینیت یافتن عرفان الهی است. دومین ویژگی عاشورا ماندگاری آن است. طلوعی است بی غروب و آغازی است بی پایان. سومین ویژگی هم اثرگذاری آن است.

حاجی‌صادقی با بیان این سه ویژگی خاطرنشان کرد: پس جنگ ما یک دفاع مقدس بود. دفاع بود؛ چرا که دشمن حمله کرد و ما دفاع کردیم و نیز مقدس بود، چون فی سبیل الله بود، و البته این دفاع، دفاع از مرز‌ها نبود بلکه دفاع از دین بود.

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: امام حسین (ع) نهضتی را آغاز کرد که تا یوم‌الله ظهور حضرت حجت (عج) ادامه خواهد داشت. بزرگترین درس عاشورا که مردم ایران توفیق آموختن آن را داشتند، سازش‌ناپذیری، مقاومت و تسلیم نشدن در برابر ظالم است.

وی خاطرنشان کرد: یاران امام حسین (ع) با اینکه می‌دانستند انتهای مسیرشان شهادت است، بر ادامه این راه پافشاری کردند. ما نیز باید بدانیم جان دادن در مسیر حق با تن دادن به ذلت و تسلیم تفاوت دارد. این روحیه عامل شکل‌گیری انقلاب اسلامی و فرهنگ بسیج شده است.

دفاع مقدس، تجلی فرهنگ عاشورا

حاجی‌صادقی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی تبلور اسلام ناب و بعثت است و دفاع مقدس تجلی فرهنگ عاشورا، بیان داشت: همان‌گونه که بعثت بدون عاشورا و فرهنگ حسینی زنده نمی‌ماند، انقلاب اسلامی نیز بدون فرهنگ دفاع مقدس بقا ندارد. دفاع مقدس پایان یافت، اما فرهنگ آن هرگز پایان‌پذیر نیست.

وی ادامه داد: عاشورا یک روز بود؛ اما همه زمین‌ها و زمان‌ها را درنوردید. طلوعی بی‌غروب و آغازی بی‌پایان بود. اگر امروز می‌خواهیم فرهنگ دفاع مقدس زنده بماند، نه به خاطر بزرگداشت یک حادثه ۸ ساله، بلکه به دلیل بنا کردن فرهنگی است که ۴۵ سال ماندگاری نظام ولایی را تضمین کرده است.

نماینده ولی فقیه در سپاه در بخش دیگری از سخنان خود به حاکمیت گفتمان بسیجی پرداخت و تاکید کرد: این گفتمان ریشه در فرهنگ علوی، فاطمی، حسینی و رضوی دارد. رکن اصلی آن مقاومت و کوتاه نیامدن در برابر ظالم است. امروز نیز تا دشمن هست و تا ظلم وجود دارد، دفاع مقدس و گفتمان بسیجی حضور دارد و ادامه می‌یابد.

پیوند عاشورا، بسیج و انقلاب

حاجی‌صادقی با اشاره به شعار «هیهات منّا الذلّه» توسط امام حسین (ع) تصریح کرد: امروز نیز بسیجیان باید در برابر فشار دشمن تسلیم نشوند. دفاع مقدس ما نیز چنین گفتمانی را ایجاد کرد که رمز بقا، تداوم و مصونیت انقلاب اسلامی است.

وی همچنین با اشاره به نقش رهبری در مدیریت بحران‌های اخیر گفت: ایشان با فرماندهی حکیمانه خود موجب انسجام ملت و شکست طراحی‌های دشمن شد. هدایت و مدیریت دقیق ولی فقیه، آرامش، امید و یکپارچگی را به جامعه بازگرداند و این نعمتی بزرگ است که باید شکر آن را بجا آورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رادیو زنجان با برنامه جمعه گوروشی میزبان استان‌های آذری زبان شمالغرب کشور
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
آشنایی کودکان با نحوه حفاظت از محیط‌زیست در شهرستان کیار
پایان هفته سمنان با آسمانی غبارآلود
ضرورت توسعه مسکن و اشتغال در گیلان با بهره‌گیری از اراضی بلا استفاده
کنترل و پایش واحد‌های صنعتی تولید کننده گرد و غبار در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
نجات جان اتباع افغانستانی از مرگ حتمی توسط مرزبانان خراسان رضوی
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)