• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۹۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳
اقتصادی » آب و انرژی

تکمیل طرح انتقال آب زیاران به بیلقان کرج تا ۱۰ روز آینده

وزیر نیرو اعلام کرد: براساس قول پیمانکار، طرح انتقال آب زیاران به بیلقان کرج تا ۱۰ روز آینده تکمیل می‌شود.

تکمیل پروژه انتقال آب زیاران به بیلقان کرج تا ۱۰ روز آینده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «عباس علی آبادی» روز شنبه در حاشیه بازدید از روند تکمیل طرح انتقال آب زیاران به بیلقان، افزود: این طرح در مراحل پایانی قرار دارد و عملیات انتقال آب هم‌اکنون به شهر‌های هشتگرد و کرج آغاز شده و در ادامه مسیر به تهران نیز خواهد رسید.

وی با اشاره به اهمیت این پروژه برای تاب‌آوری شبکه آبرسانی پایتخت گفت: طول مسیر خط انتقال حدود ۶۲ کیلومتر است و اکنون تنها حدود ۴۰۰ متر پایانی آن باقی مانده است.

وزیر نیرو اضافه کرد: تخصیص آب برای استان‌های البرز و تهران در چارچوب سهمیه‌های تعیین‌شده تغییری نکرده و این طرح با هدف جایگزینی خطوط فرسوده و تأمین آب اضطراری در شرایط بحران اجرا شده است.

وی ضمن قدردانی از همکاری مردم استان‌های قزوین و البرز تأکید کرد: این همبستگی نشان داد که حتی در شرایط سخت، روند توسعه و پیشرفت کشور متوقف نمی‌شود.

طرح  انتقال آب زیاران به بیلقان ۱۵ مهرماه به بهره‌برداری می‌رسد

رییس سازمان بازرسی کشور نیز در حاشیه بازدید از پروژه انتقال آب زیاران به بیلقان، گفت: این طرح ۲ تا سه سال پیش آغاز شده بود، اما در سال جاری با کار جهادی و همت جمعی مسئولان، سرعتی ۲ برابر سال‌های گذشته پیدا کرده است.

«ذبیح الله خدائیان» افزود: بخش عمده کار که در سطح شهر و مناطق سخت‌گذر قرار داشت، در همین ۶ ماهه نخست امسال انجام شد و این نشان داد که اگر اراده و هماهنگی وجود داشته باشد، طرح‌های بزرگ ملی می‌توانند در مدت کوتاهی به نتیجه برسند.

وی با اشاره به قول مجریان پروژه خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی، این طرح تا ۱۵ مهرماه تکمیل و عملیات آبگیری آغاز خواهد شد. این دستاورد نتیجه تلاش شبانه‌روزی و هماهنگی همه دستگاه‌هاست و از همه مسوولان و دست‌اندرکاران قدردانی می‌کنم.

با همدلی و کار جهادی، طرح انتقال آب زیاران به بیلقان در موعد مقرر تکمیل می‌شود

استاندار البرز در ادامه بازدید از پروژه انتقال آب زیاران به بیلقان گفت: این طرح با یک همت جمعی و کار جهادی که در ۶ ماه اخیر شکل گرفت به مراحل پایانی رسیده و ظرف ۱۰ تا ۱۵ روز آینده به طور کامل به بهره‌برداری می‌رسد.

«مجتبی عبداللهی» افزود: حدود یک‌ونیم ماه است که بخشی از آب برداشت‌شده این طرح به تهران منتقل شده و با تکمیل طرح، انتقال کامل محقق خواهد شد. این همدلی و انسجام میان دستگاه‌ها و پیمانکاران، سرعت فوق‌العاده‌ای به اجرای کار بخشیده است.

استاندار البرز با اشاره به دیگر طرح‌های زیربنایی در استان گفت: بخشی از مسیر خط انتقال آب از کنار اتوبان گذر کرده و با وجود دشواری‌های فنی، خوشبختانه خللی در روند کار ایجاد نشده است. همچنین تلاش می‌کنیم کنارگذر شمالی نیز تا پایان آذرماه با حضور رییس‌جمهور به بهره‌برداری برسد.

وی تاکید کرد: این طرح نشان داد که با همدلی ملی و استانی می‌توان طرح‌های مهم را در موعد مقرر یا حتی زودتر به سرانجام رساند.

طرح انتقال پایدار آب از زیاران به بیلقان در دولت وفاق ملی با سرعت در حال تکمیل است و بزودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

در بخش اجرا، رکورد نصب ۶۸۲ متر خط لوله ۲ هزار میلی‌متری در یک روز و اجرای ۱۱ کیلومتر خط لوله در یک ماه، از جمله دستاورد‌های فنی پروژه طرح خط انتقال پایدار آب از زیاران به بیلقان است که با تلاش شبانه‌روزی تیم‌های اجرایی محقق شده است.

همچنین، در بخش تامین تجهیزات، تمام شیرآلات و اتصالات مورد نیاز طرح با تکیه بر توان شرکت‌های داخلی و در زمان‌بندی کمتر از سه ماه، طراحی و تولید شده‌اند که نشان از ظرفیت بالای مهندسی و صنعتی کشور در حوزه زیرساخت‌های آبی دارد.

یکی از ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد این طرح، پیچیدگی‌های حقوقی و اجرایی مسیر آن است. تملک اراضی و رفع معارضین این پروژه را به یکی از پیچیده‌ترین پروژه‌های سامانه‌های انتقال آب کشور تبدیل کرده است. در مسیر این پروژهمحدوده‌های باغی در کردان و کوهسار، اراضی شخصی، منابع طبیعی و همچنین بخش‌های صنعتی نظیر سوپا، برکت، بهارستان و امثال آن وجود دارد که نیاز به هماهنگی گسترده با نهاد‌های مختلف داشته است.

حمایت و پیگیری مستمر دولت چهاردهم، به‌ویژه از سوی وزارت نیرو و استانداری‌های تهران و البرز به همراه تأمین اعتبارات لازم، نقش تعیین‌کننده‌ای در پیشبرد سریع‌تر پروژه ایفا کرده‌اند. شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران به‌عنوان مجری این طرح ملی، با اتکا به توان مهندسی داخلی، مسئولیت اجرای این طرح ملی را برعهده دارد.

طرح زیاران به بیلقان، گامی استوار برای تقویت امنیت آبی پایتخت و شهر کرج و نمادی از عزم ملی در پاسخ به یکی از مهم‌ترین نیاز‌های راهبردی کشور است؛ طرحی که مهندسی هوشمندانه آن، تلفیقی از بهره‌وری، پایداری و آینده‌نگری را به نمایش می‌گذارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشتر واگن‌های خط ۵ به مرحله تعمیرات اساسی رسیده‌اند
۶ روز تا پایان جشنواره بین المللی عکس ایران جوان
لایروبی ۱۲۰ هکتار از آب‌بندان‌های شهرستان رشت
تاکید بر نقش گردشگری در بازنمایی چهره واقعی ایران
پلیس امنیت عمومی فراجا، اراذل فراری را زمین گیر کرد
اجرای طرح توسعه شبکه فیبر نوری مخابرات در مهرشهر و کیانشهر اهواز
درگذشت پدر شهید والامقام مهدی صبروند در لاهیجان
گرامیداشت روز جهانی نوزادان نارس در بیمارستان بوعلی اردبیل
تفاهم دانشگاه بجنورد و شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی برای گسترش تحقیقات حوزه آب
برنامه عملیاتی تشکیل هلدینگ مس سونگون تدوین شود
رستوران‌های یزد زیر چتر استاندارد
آغاز اجرای طرح محله من در زاهدان
فروش ۳ میلیاردی «فرمانروای آب» در نمایش‌های مردمی
 اهالی روستای خنداب تاکستان طعم گوارای آب پایدار را چشیدند
تجهیز بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان به دستگاه فیکو برای جراحی‌های چشم
دوازده مستند پرتره بین‌المللی در «سینماحقیقت»
دستور استاندار برای تعیین‌تکلیف فوری کمک‌های فنی و اعتباری
قیمت رسمی طلا و سکه ۲۶ آبان
آغاز اجلاس بین‌المللی ایران‌شناسان با حضور ۵۰ ایران‌شناس جهان
آماده‌باش بهاباد برای فصل سرد و حوادث احتمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تکذیب استعفای اعضای دولت
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
مهلت یکساله پزشکیان برای بهینه‌سازی مصرف سوخت خودروها
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)