• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۱۶۹۲
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۲
علمی و فرهنگی » حماسه و ایثار

اوحدی: جبهه مقاومت قوی‌تر از گذشته است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به سفر اخیرهیئت ایرانی به لبنان برای شرکت در نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله، تأکید کرد که جبهه مقاومت علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی، قوی‌تر از گذشته باقی مانده و عزت جمهوری اسلامی ایران نیز در سطح منطقه حفظ شده است.

اوحدی: جبهه مقاومت قوی‌تر از گذشته است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سعید اوحدی در دویست و نود و سومین جلسه مشاوران وزرا در مجموعه فرهنگی یادمان شهدای هفتم تیر (سرچشمه) افزود: این سفر در شرایط حساس امروز منطقه، اقدامی ضروری و ارزشمند بود، خدا را شاکریم که مراسمی در شأن بزرگ مجاهد تاریخی، سیدحسن نصرالله برگزار شد.

وی این حضور را نشانه وحدت و انسجام ملی دانست و اظهار کرد: این سفر، جلوه‌ای از عزت جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه بود و نشان داد که همچنان مقاومت، محور عزت و استقلال ملت‌های آزاده است.

اوحدی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره جبهه مقاومت، گفت: حضرت آقا فرمودند که با وجود حملات رژیم صهیونیستی به عزیزترین شخصیت‌های لبنان و حتی مقر‌های اصلی مقاومت، نه‌تنها این جریان تضعیف نشد بلکه قوی‌تر از گذشته شده است. این جنایت‌ها که در تاریخ معاصر و پس از جنگ جهانی دوم بی‌سابقه بوده، عمق وحشی‌گری رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد، اما به‌روشنی شاهد افول این رژیم هستیم.

وی با بیان اینکه «دنیای وحشی‌گری و تروریسم رسانه‌ای است»، خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی و حامیان غربی‌اش تلاش دارند چهره مقاومت را تخریب کنند، اما خون شهدا و مظلومیت ملت‌های مقاوم، خود بزرگ‌ترین سرمایه برای استمرار این مسیر است.

معاون رئیس جمهور با مرور روز‌های دفاع مقدس بر اهمیت درس‌آموزی از آن دوران تأکید کرد و افزود: دشمن در آن هشت سال تمام ظرفیت خود را به میدان آورد، اما آنچه نصیب ملت ایران شد عزت و اقتدار بود. حتی در شرایطی که برخی قدرت‌ها به‌دنبال نابودی ایران بودند، قدرت بازدارندگی کشور تثبیت شد و امروز همان مسیر با قوت ادامه دارد.

وی یادآور شد: عمق جنایاتی که امروز علیه مردم بی‌گناه لبنان و فلسطین صورت می‌گیرد، از برخی مقاطع دفاع مقدس هم سنگین‌تر است، اما همان‌گونه که در آن سال‌ها پیروزی و عزت نصیب ملت ایران شد، امروز نیز جبهه مقاومت سربلندتر از گذشته خواهد بود.

اوحدی به معضلات اجتماعی روز کشور اشاره کرد و گفت: با رشد سریع تکنولوژی، گسست نسلی در جامعه روزبه‌روز عمیق‌تر می‌شود، خطرناک‌ترین نوع این گسست، میان مسئولان و نسل جوان است. اگر ارتباط عاطفی و فکری میان مسئولان و نسل جدید سست شود، آسیب‌های بزرگی در پی خواهد داشت.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ناکامی‌های دشمنان در عرصه‌های مختلف سیاسی و نظامی، تأکید کرد: امروز، چه در موضوع مقاومت منطقه‌ای و چه در پرونده‌هایی مانند اسنپ‌بک، دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. عزت و پیروزی جمهوری اسلامی ایران نتیجه مستقیم خون شهدا، صبر ملت و هدایت‌های مقام معظم رهبری است.

وی رسالت اصلی شورای مشاوران وزرا را در همین راستا تعریف کرد و افزود: شاید مهم‌ترین وظیفه این شورا آن باشد که با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه‌داشتن یاد شهدا، پیوند میان نسل‌ها را تقویت کند و از این گسست، پلی برای انتقال ارزش‌های انقلاب اسلامی به آینده بسازد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)