• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۵۵۵۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۰
لرستان » سیاسی
امام جمعه خرم آباد:

چهره پلید رژیم صهیونیستی بیش از پیش بر جهانیان آشکار شده است

امام جمعه خرم‌آباد گفت: رژیم صهیونیستی همه داشته‌های خود را در دو سال اخیر بر باد داد و چهره وحشی و پلید آن برای جهانیان بیش از پیش آشکار شد.

چهره پلید رژیم صهیونیستی بیش از پیش بر جهانیان آشکار شده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مصلی الغدیر با اشاره به دومین سالگرد حماسه طوفان الاقصی و روز جهانی حماسه فلسطین، گفت: آنچه رژیم جلاد صهیونیستی در بیش از ۷۰ سال با خون، جنایت، اشغال و تحریف جمع‌آوری کرده بود، در دو سال اخیر به فنا رفت و چهره وحشی، جنایت‌کار و ضد انسانی این رژیم برای مردم جهان بیش از پیش آشکار شد.

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به اعتراضات گسترده در کشور‌های اروپایی و آتش‌زدن نمادین پرچم رژیم صهیونیستی افزود: امروز این رژیم و حاکمانش در منظر جهانی به منفورترین چهره تاریخ معاصر تبدیل شده‌اند و ملت‌ها دیگر فریب شعار‌های دروغین حقوق بشر را نمی‌خورند و صدای مظلومیت فلسطین، وجدان جهانی را بیدار کرده است.

امام جمعه خرم‌آباد با بیان اینکه برخی کاروان‌های کمک‌رسانی به مردم مظلوم غزه متوقف و افراد آن دستگیر شده‌اند، گفت: این حرکت‌ها متوقف نمی‌ماند؛ کاروان‌های دیگری در راه‌ هستند و مقاومت، زنده و پویاست و هیچ قدرتی نمی‌تواند آن را خاموش کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شاهرخی با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: فلسطین باقی می‌ماند و دولت فلسطین در سرزمین فلسطین تشکیل خواهد شد، این وعده الهی است و تحقق آن در سایه ایستادگی، ایمان و اتحاد امت اسلامی رقم خواهد خورد.

وی در ادامه با تجلیل از نقش شهید سردار قاسم سلیمانی در حمایت از رزمندگان فلسطین گفت: این حمایت‌ها شامل آموزش، مشورت و پشتیبانی عملی بود و امروز آثار آن در میدان مقاومت کاملاً مشهود است.

خطیب نماز جمعه خرم‌آباد با اشاره به وصیت‌نامه‌های شهدا، افزود: در هر وصیت‌نامه، نام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و کربلا ذکر شده است. شهدا با نگاه تکلیف‌محور، ولایت‌مداری را در میدان عمل معنا کردند و این سبک زندگی اسلامی را در دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه  به نمایش گذاشتند.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی در ادامه خطبه‌ها با تبریک هفته نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی مایه آرامش، نظم و امنیت کشور است و حضور مردم در خیابان‌ها، مرز‌ها و شهرها به واسطه تلاش شبانه‌روزی این نیروهاست و آنان حافظ ارزش‌ها، دین و ولایت‌مداری هستند و مشارکت مردم با نیرو‌های مسلح در دفاع ۱۲ روزه نیز نشان‌دهنده این هم‌افزایی است.

وی سه نقش مهم نیروی انتظامی را تأمین آرامش و نظم در جامعه، نمایش اقتدار نظام اسلامی و حفاظت از ارزش‌ها و دین برشمرد و افزود: هرچه این نیرو با اقتدار و به‌موقع عمل کند، محبوبیتش بیشتر خواهد شد. البته حمایت دستگاه قضایی و صدور احکام قاطع در برابر هنجارشکنان، نقش مهمی در تقویت امنیت دارد.

امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به برخی ناهنجاری‌ها در استان گفت: برخی از این ناهنجاری‌ها سازمان‌یافته و برخی غیر سازمان‌یافته‌ هستند که برای رفع آنها اغلب برخورد‌های صرفاً شفاهی یا تعطیلی‌های کوتاه‌مدت بازدارنده نیست و احکام قضایی و ورود مقتدرانه نیروی انتظامی لازم است.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی افزود: اگر قوانین کنونی کفایت نمی‌کند باید تغییر یابند و اگر کافی هستند باید با قاطعیت اجرا شوند.

وی در بخش پایانی خطبه‌ها با اشاره به بازگشت مکانیسم ماشه و تحریم‌های بین‌المللی علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمنان بدانند که ملت ایران راه عبور از تحریم‌ها را آموخته و با همکاری کشور‌های همسایه و بازار‌های جهانی، مسیر پیشرفت را ادامه خواهد داد. کشور‌هایی مانند هند با جمعیت ۱.۴ میلیارد نفری خواهان خرید نفت ایران هستند و این نشان‌دهنده شکست سیاست‌های فشار حداکثری است.

نماینده ولی فقیه در لرستان افزود: کسانی که در ابتدای انقلاب علیه ایران اقدام کردند، نابود شدند و به زباله‌دان تاریخ رفتند. امروز نیز ترامپ، نتانیاهو و دیگر حامیان رژیم صهیونیستی در مسیر سقوط قرار دارند. آنچه باقی می‌ماند، نظام جمهوری اسلامی ایران، ولایت‌مداری و مقاومت است.

حجت الاسلام و المسلمین شاهرخی همچنین با اشاره به هجرت تاریخی حضرت امام خمینی (ره) از عراق به پاریس در ۱۳ مهر ۱۳۵۷، گفت: امام در روز‌های دشوار نه مأیوس شد و نه مغرور. توکل به خدا و ایمان به وعده الهی مسیر پیروزی انقلاب اسلامی را هموار کرد.

وی در ادامه با بیان فضائل علمی، اخلاقی، معنوی و اجتماعی حضرت فاطمه معصومه (س) گفت: این بانوی جوان با کرامت، عزت نفس، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و پایداری، الگویی برای تربیت نسل جوان است.

خطیب نماز جمعه خرم آباد همچنین با گرامیداشت روز روستا و عشایر گفت: عشایر و روستائیان ذخایر انقلاب هستند و باید در اولویت خدمات دولت قرار گیرند. لرستان سه هزار روستا دارد که برخی هنوز از امکانات اولیه محروم‌ هستند.

حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی ادامه داد: خدمات جمهوری اسلامی در حوزه آب، برق، گاز، سوخت، بهداشت و مدرسه شایسته قدردانی است، اما باید با رعایت اولویت‌ها، این خدمات گسترش یابد.

وی با تأکید بر ضرورت آشنایی نسل جوان با تاریخ انقلاب و فضائل بزرگان دینی گفت: جوانان باید با تاریخ، ارزش‌های دینی و دستاورد‌های جمهوری اسلامی آشنا شوند تا در مسیر اعتقادی و اجتماعی خود ثابت‌قدم بمانند و از ولایت الهی فاصله نگیرند.

در نماز جمعه این هفته از خانواده‌های شهیدان علی بداق و سید نادر جهانبخت تجلیل شد و فرماندهی انتظامی استان نیز به مناسبت هفته نیروی انتظامی با برپایی میز خدمت به مردم خدمات فرهنگی، قضایی و درمانی ارائه کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رئیس‌جمهور فرارسیدن روز ملی صربستان را تبریک گفت
ورود وزیر امور خارجه به ژنو
گشایش نمایشگاه نقاشی خط در مراغه
حقوق گمرکی ۴ درصدی برای واردات انواع خودرو در سال آینده
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
رژیم صهیونی تلاش می کند مذاکرات خراب شود
ارتقای کیفیت زندگی، محور اصلی توسعه در شهر‌های جدید
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی برخط مرکز شماره‌گذاری خودرو منطقه آزاد انزلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
تأکید محیط‌زیست بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در واحدهای صنعتی ابهر
زنجان با ۱۳۰۰ شرکت تعاونی فعال، پیشرو در ۱۵ رشته تخصصی
اوقات شرعی اهواز، ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴
افزایش سهمیه کلیه واحد‌های پخت نان بربری و سنگک استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۲۶ بهمن ۱۴۰۴)
رفع تصرف از اراضی ملی در رحیم‌آباد
توزیع کالا‌های اساسی و اقلام ضروری در بهبهان
رسانه و خبرنگار چشم و گوش مسئولان هستند
خروج سامانه بارشی از سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در شمال و شمال شرق کشور
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)