• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۲۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹
سیاسی » عمومی

آیت‌الله کعبی: جایزه جهانی شهید نصرالله تأسیس شود

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به انحراف جایزه صلح از آرمان اصلی آن، پیشنهاد داد که جایزه جهانی شهید نصرالله تأسیس شود.

آیت الله کعبی: جایزه جهانی شهید نصرالله تأسیس شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آیت الله عباس کعبی نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به انحراف جایزه صلح نوبل از آرمان اصلی آن و پاسخ امت مقاوم به این انحراف و در راستای تحقق وعده الهی در طوفان الأقصی، پیشنهاد داد که جایزه جهانی شهید نصرالله تأسیس شود که متن آن به شرح زیر است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

در هنگامه پیروزی ملت مظلوم غزه و مقاومت اسلامی فلسطین بر رژیم صهیونیستی و تحمیل توقف تجاوز پس از دو سال جنایت جنگی، نسل‌کشی و وحشی‌گری، حقیقتی بزرگ آشکار شد:

تحلیل تاریخی رهبر معظم انقلاب اسلامی مدّظله‌العالی محقق شد. رژیم صهیونیستی نتوانست شکست سنگین اطلاعاتی، سیاسی، حیثیتی، امنیتی و نظامی طوفان الأقصی را ترمیم کند. حماس امروز از لحاظ امنیتی و نظامی، قوی‌تر، زنده‌تر و مؤثرتر از هر زمان دیگر است.

رژیم اشغالگر با وجود جنایات بی‌سابقه، نتوانست گروگان‌ها را آزاد کند و ناچار شد با مقاومت مذاکره کند. غزه با اراده مردمی و جهادی، در مسیر بازسازی قرار خواهد گرفت، و رژیم صهیونیستی با بحران‌های راهبردی، اجتماعی و روانی مواجه است؛ همچون گرگ زخمی که از مرگ می‌هراسد و برای بقای خود جنایت می‌کند.

جایزه صلح نوبل که روزی با نیت آلفرد نوبل برای تجلیل از تلاش‌های صلح‌طلبانه تأسیس شد، امروز با بیش از ۱۰۵ جایزه از آغاز تأسیس تاکنون، نشان داده است که از مسیر عدالت منحرف شده و به ابزاری تبلیغاتی برای نظام استکباری جهانی و صهیونیسم بین‌الملل تبدیل گشته است.

این جایزه به کسانی داده می‌شود که گاه در برابر مستضعفین ایستاده‌اند و در جنگ، اشغال، محاصره یا سرکوب نقش مستقیم داشته‌اند. از هنری کیسینجر تا شیمون پرز، از باراک اوباما تا اتحادیه اروپا، تا آنگ سان سوچی که در پاک‌سازی قومی در میانمار دست داشته است؛ نام‌هایی در فهرست صلح نوبل آمده‌اند که هر یک، دست‌کم در یک جنگ یا اشغال نقش داشته‌اند.

اگرچه امسال ترامپ، حامی و شریک جنایات رژیم صهیونیستی از دریافت جایزه نوبل باز ماند، جایزه به کسانی تعلق گرفت که مشروعیت اشغالگری و براندازی ملت‌ها را تثبیت می‌کنند. امسال، خانم ماریا کورینا ماچادو، سیاستمدار ونزوئلایی طرفدار رژیم صهیونیستی و مخالف دولت قانونی کشورش، برنده شد؛ انتخابی که نه تجلیل از صلح، بلکه تثبیت طرح براندازی، تحقیر ملت‌ها و مشروع‌سازی اشغال بود.

جایزه جهانی شهید نصرالله؛ جایزه‌ای برای آزادگان واقعی

در برابر این انحراف آشکار، پیشنهاد می‌شود که جایزه جهانی شهید نصرالله تأسیس شود؛ جایزه‌ای برای: مجاهدانی که در میدان نبرد، اشغال را عقب می‌زنند؛ رسانه‌گرانی که حقیقت را از دل آوار روایت می‌کنند؛ مادرانی که فرزندان شهید خود را با افتخار بدرقه می‌کنند؛ جوانانی که در دانشگاه‌ها، خیابان‌ها و شبکه‌های جهانی، پرچم سیدالشهدا را برافراشته نگاه می‌دارند؛ اندیشمندانی که با قلم، روایت مقاومت را جهانی می‌سازند؛ و فعالان ناوگان جهانی صمود که در جبهه‌های مختلف مقاومت و رسانه‌ای، جهاد تمدنی را پیش می‌برند.

ویژگی‌های جایزه جهانی شهید نصرالله

۱. الهی بودن جایزه، جایزه شهید نصرالله پیش از آن‌که عنوانی زمینی باشد، جایزه‌ای الهی است. مشروعیت آن خدایی است، نه از نهاد‌های سیاسی یا رسانه‌ای. این جایزه را خداوند به بندگان مؤمنی عطا می‌کند که در راه حق، از جان، مال و آبرو گذشته‌اند؛ آنان که وعده الهی را باور کرده‌اند و در مسیر ﴿إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ﴾ گام برداشته‌اند، شایسته این جایزه‌اند.

۲. مردمی بودن جایزه، برخلاف جوایز دیپلماتیک که در سالن‌های تشریفاتی اهدا می‌شوند، جایزه نصرالله از دل ملت‌های مظلوم برمی‌خیزد. مادر شهیدی که فرزندش را با افتخار بدرقه می‌کند، خبرنگاری که از دل آوار حقیقت را روایت می‌کند، و جوانی که در دانشگاه پرچم سیدالشهدا را برافراشته نگاه می‌دارد، همگی از دارندگان این جایزه‌اند. این جایزه با دعا، اشک و فریاد مردم اهدا می‌شود، نه با رأی هیئت‌های غربی.

۳. تمدنی بودن جایزه، جایزه نصرالله صرفاً یک تقدیر مقطعی نیست، بلکه نشانه آغاز مرحله‌ای جدید در تاریخ امت اسلامی است؛ مرحله‌ای که در آن اشغال سقوط می‌کند، عدالت طلوع می‌کند و جهاد تمدنی در همه ابعاد—نظامی، رسانه‌ای، فرهنگی و اجتماعی—به بار می‌نشیند. این جایزه، تجسم یک تحول تمدنی است که از مقاومت غزه تا بیداری جهانی امت امتداد دارد.

۴. روایت‌ساز بودن جایزه، جایزه نصرالله، صدای مظلومان را بلندتر می‌سازد و روایت مقاومت را جهانی می‌کند. برخلاف جایزه صلح نوبل که سکوت در برابر جنایت را تجلیل می‌کند، این جایزه به کسانی تعلق می‌گیرد که حقیقت را فریاد می‌زنند، اشغال را افشا می‌کنند و کرامت انسان را در برابر تحقیر نظام سلطه حفظ می‌نمایند. این جایزه، رسانه‌ای برای بیداری و بازسازی وجدان جهانی است.

۵. راهبردی بودن جایزه، جایزه جهانی شهید نصرالله، پاسخی راهبردی به انحراف جایزه صلح نوبل و تحریف مفهوم عدالت است. در جهانی که جایزه نوبل به اشغالگران، جنگ‌افروزان و براندازان ملت‌ها اهدا می‌شود، این جایزه به آزادگان واقعی تعلق می‌گیرد؛ به آنان که با جهاد، ایستادگی و آمادگی برای شهادت، مسیر آزادی واقعی و صلح پایدار را هموار می‌کنند. این جایزه، نه فقط تجلیل، بلکه اعلام موضع تمدنی در برابر جبهه جهانی طاغوت است.

جایزه جهانی شهید نصرالله، نه فقط یک جایزه، بلکه حرکتی در مسیر جهاد تمدنی، رسانه‌ای و ایمانی است؛ پاسخی به تحریف حقیقت، تجلیل از مقاومت و تجسم وعده الهی:﴿إِن تَنصُرُوا اللَّهَ یَنصُرْکُمْ﴾

جایزه به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

این جایزه، به کسانی تعلق می‌گیرد که در برابر جبهه جهانی طاغوت، با جهاد تمدنی در همه ابعاد، از مستضعفین و محرومین حمایت انسانی می‌کنند.

(میانمار): رأس آن دولت هم یک زنی (آنگ سان سوچی) است که جایزه‌ی [صلح] نوبل گرفته. فاتحه‌ی جایزه‌ی [صلح] نوبل و نوبل را اینها خواندند با این کار. دادنِ جایزه‌ی صلح نوبل به یک انسانِ به این بی‌رحمی! زن و این‌همه بی‌رحم! انسان واقعاً حیرت می‌کند از این وضعی که بشریّت در دنیا به آن دچار است. ۲۱/ ۶/ ۱۳۹۶

وَفَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِینَ عَلَی الْقَاعِدِینَ أَجْرًا عَظِیمًا (۹۵) دَرَجَاتٍ مِنْهُ وَمَغْفِرَةً وَرَحْمَةً وَکَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِیمًا

(النساء: ۹۶)

وَالْحَافِظُونَ لِحُدُودِ اللَّهِ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ

(التوبة: ۱۱۲)

عباس کعبی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع تولید و تأمین مسکن در کشور است
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
معاون رییس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
لزوم تزریق روحیه امید و خودباوری در جامعه
واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
برگزاری انتخابات دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی
ورزشی‌های بیست و یکم آبان ماه در استان سمنان
نقش محوری مرز‌های ایران و آذربایجان‌غربی درحمل و نقل و ترانزیت کالا
واگذاری ۴ هکتار زمین به مشمولان جوانی جمعیت در مازندران
تغییر زمان و تعیین مکان دیدار داماش گیلان در ایستگاه دوازدهم
نجات ۳ گردشگر گمشده در منطقه درفک رودبار پس از ۷۲ ساعت
۲۱ آبان و یادی از نیمای ادبیات ایران
نشان نقره به کاراته کای قمی رسید
یادی از شهدای تیپ ۳۶ انصارالمهدی
دو خطه شدن راه آهن زنجان در مسیر پایانی
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
برگزاری سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)