• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۹۲۱۰
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۶
تهران » اجتماعی

زمان افتتاح ایستگاه مریم مقدس اعلام شد

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تهران اعلام کرد: ایستگاه مریم مقدس هفته آینده افتتاح می‌شود

زمان افتتاح ایستگاه مریم مقدس اعلام شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  محسن هرمزی افزود:نظر ما این بود که به نام حضرت مریم مقدس (س) هم ایستگاهی در تهران داشته باشیم.

وی گفت:به شهردار درخواست دادیم که معماری این ایستگاه را تغییر دهیم تا به فضایی متفاوت برای نزدیک شدن بیش از پیش دو دین اسلام و مسیحیت تبدیل شود.

هرمزی گفت: در این دوره یک کارگروه معماری ویژه تشکیل دادیم و از افرادی که در کلیسا بودند کمک گرفتیم.

وی افزود: ایستگاه مریم مقدس هفته آینده طی مراسمی با حضور مسئولان کشوری و شهری از خط ۶ متروی تهران افتتاح خواهد شد.

معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران از اسقف اعظم ارامنه پایتخت برای حضور در مراسم افتتاح ایستگاه مریم مقدس(س) دعوت به عمل آورد.

 محسن هرمزی در دیدار با اسقف «سیبوه سرکیسیان» که امروز -دوشنبه ۵ آبان- برگزار شد، از این مقام ارشد ارامنه تهران دعوت کرد در مراسم افتتاح ایستگاه مریم مقدس که در فاصله اندک از کلیسای سنت سرکیس خیابان کریمخان برگزار می‌شود، حضور یابد.

.در این دیدار که با حضور حجت‌الاسلام سید محمد آقامیری رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران و آرا شاوردیان نماینده ارامنه در مجلس شورای اسلامی همراه بود، «سیبوه سرکیسیان» گفت: در همه جهان اسلام تنها ایران و تهران است که چنین قدم ارزشمندی برداشته است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در دیدار با اسقف اعظم ارامنه تهران گفت: ۳ سال قبل بنده مدیرعامل متروی تهران بودم و این ایستگاه با حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی تحویل ما شده بود. حتی در آن روزها برخی نقاط ایستگاه ریزش داشت و جلسه‌ای با دوستان در کلیسا برگزار و ابزار دقیق نصب کردیم تا جلوی ریزش را بگیریم. آن روزها اسم این ایستگاه شهید نجات‌الهی بود.

هرمزی با اشاره به علت نامگذاری این ایستگاه به نام حضرت مریم مقدس(س) افزود: البته ما در تهران، خیابان ۳۰تیر را به عنوان خیابان ادیان ابراهیمی داریم که کلیسا و کنست و مسجد در آن وجود دارد اما نظر ما این بود که به نام حضرت مریم مقدس(س) هم ایستگاهی در تهران داشته باشیم. با این ایده ما به شهردار درخواست دادیم که معماری و طراحی این ایستگاه را به طور ویژه تغییر دهیم که به فضایی متفاوت برای نزدیک شدن بیش از پیش دو دین اسلام و مسیحیت تبدیل شود. در این دوره یک کارگروه معماری ویژه تشکیل دادیم و از افرادی که در کلیسا بودند کمک گرفتیم و از نظارت آنها استفاده کردیم و در نهایت به این معماری و طراحی منجر شد. 

معاون شهردار تهران گفت: هیچ یک از ۱۶۰ ایستگاه متروی تهران چنین معماری فاخری را ندارد. معماری و آثار تجسمی ایستگاه مریم مقدس راهی برای هم افزایی با مسیحیان تهران می‌گشاید و اتحاد میان این دو بخش را پیش می‌برد. توجهی که در این دوره به این موضوعات شد و حمایتی که شورای شهر از این موضوع داشت، باعث شد نام ایستگاه را به نام مریم مقدس تغییر دهیم و این هدیه‌ای به مردم کشور و جامعه مسیحیان است.به گفته هرمزی، ایستگاه مریم مقدس هفته آینده طی مراسمی با حضور مسئولان کشوری و شهری از خط ۶ متروی تهران افتتاح خواهد شد. همچنین قرار است گالری فرهنگ مسیحیان در ورودی ایستگاه مریم مقدس افتتاح شود.

رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران در دیدار با اسقف ارامنه تهران گفت: سال اولی که وارد شورای شهر شده بودیم، شما به مناسبت هفته دفاع مقدس از ما دعوت کردید و تصاویری از شهدا، ایثارگران و آزادگان ارامنه در دفاع مقدس را به حضار نشان دادید.

آقامیری افزود: وحدت، دوستی و همگرایی ما که همه ایرانی با ادیان مختلف اما هم جهت هستیم، بسیار ستودنی و ارزشمند است. در طول ۴دهه انقلاب اسلامی جامعه مسیحیت همیشه در کنار جمهوری اسلامی برادرانه حضور داشته که شایسته تقدیر است. 

آرا شاوردیان نماینده ارامنه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: ایران در میان کشورهای اسلامی و غیر اسلامی نمونه‌ای متفاوت است و تعاملی مانند تعامل ادیان در ایران، در هیچ جا وجود ندارد. ایرانیان نگاهی خاص و احترامی فزاینده برای ادیان توحیدی قائل هستند.این نماینده مجلس افزود: شیرین‌ترین نکته اینکه پس از جنگ ۱۲روزه وحدتی که مورد اشاره و نظر مقام معظم رهبری بوده، می‌تواند در این ایستگاه مجسم شود و ایستگاه مریم مقدس نمادی از این وحدت محسوب می‌شود. ایجاد گالری فرهنگ مسیحیان در این ایستگاه هم به تعمیق این وحدت کمک خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیچ توسعه‌ای نباید سلامت محیط زیست و جامعه را به خطر اندازد
امتحانات دانشگاه آزاد قم مجازی برگزار می شود
اعلام زمان قانونی ثبت‌نام از داوطلبان سه انتخابات
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
رونمایی از سامانه شفافیت قوه قضائیه
پیام سردار حسینی در پی شهادت «احسان آقاجانی»
اجرای برنامه‌های تعمیر و بهسازی چراغ‌های راهنمایی و تجهیزات ترافیکی
تشکیل قرارگاه بررسی حوزه جوانی جمعیت در دستور کار دستگاه‌ها
پیش‌بینی تحویل ۸ میلیون تن گندم به مراکز دولتی در سال زراعی جاری
۵۰ درصد افزایش میزان صلح و سازش در پرونده‌های قضائی بردسیر
ولادت بیش از ۱۴ هزار نوزاد در استان همدان
رونمایی از پوستر جشنواره ملی مشاعره رضوی در شهرکرد
بازگشت قیمت داروی «سیستاگون» بیماران نادر به قیمت قبل
تشدید کنترل و نظارت برروندتهیه و توزیع کالا‌های اساسی در پلدشت
حضرتی: پزشکیان به‌زودی با مردم گفت‌و‌گو می‌کند
جزئیات بیمه فعالان و مربیان جلسات خانگی قرآن اعلام شد
معرفی آثار راه‌یافته به بخش «فیلم بلند داستانی» جشنواره میراث‌فرهنگی
ساخت ۱۵ هزار واحد مسکن ملی در هرمزگان
قدردانی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج ازدست اندرکاران مراسم سالگرد
لزوم ساماندهی متکدیان، کودکان کار و معتادان متجاهر با حفظ شأن انسانی افراد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۷ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۳ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)