• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۶۳۶۱
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲
سیاسی » دولت

تفویض اختیار به استان‌ها برای رفع خودتحریمی‌ها

رئیس جمهور در دیدار استاندار و مجمع نمایندگان کرمان، گفت: تفویض اختیار به استان‌ها در جهت رفع خودتحریمی‌ها انجام شده است.

تفویض اختیار به استان‌ها برای رفع خودتحریمی‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان، امروز دوشنبه در دیدار استاندار و اعضای مجمع نمایندگان استان کرمان، تورم را یکی از جدی‌ترین مشکلات امروز کشور عنوان کرد و اظهار داشت: گسترش بی‌رویه ساختار دولت، یکی از دلایل اصلی تورم کشور است و تا این عامل ریشه‌ای رفع نشود، غلبه بر تورم بسیار دشوار خواهد بود.

رئیس جمهور، درخواست‌های مکرر برای ارتقاء تقسیمات کشوری را یکی از عوامل تداوم بزرگ‌تر شدن ساختار اداری کشور برشمرد و گفت: ما به جای بهره‌گیری از شیوه‌ها و ابزار‌های نوین برای کارآمدتر کردن نظام اداره کشور، فکر کرده‌ایم با افزودن کارمند و مدیر می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، در حالی که این روش فقط باعث تشدید مشکلات شده است.
 
آقای پزشکیان با تأکید بر اینکه برای حل مشکل باید کار را از خودمان شروع کنیم، تصریح کرد: اصلاح ساختار و مدیریت مصرف را باید از خانه و همین دفتر کار خودمان آغاز کنیم. دفاتر اداری متعدد، اتاق‌های بزرگ، فضا‌های بدون استفاده فراوان، چراغ‌های روشن زیاد، لزوم تهویه و سرد و گرم کردن این فضا‌ها در تابستان و زمستان، هزینه‌های زیادی را به کشور تحمیل می‌کند که می‌توان بخش قابل توجهی از آن‌ها را مدیریت کرد.
 
رئیس جمهور، یگانه راه برون‌رفت از وضع نامساعد فعلی را بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های کشور با تکیه بر وفاق و انسجام دانست و اظهار داشت: اقدامات مناسب بر پایه راهکار‌های ریشه‌ای، سامان دادن به ناترازی‌ها آغاز شده است. به عنوان مثال برای رفع ناترازی بنزین به دنبال آن هستیم که با بهره‌وری بهینه از شبکه ریلی کشور، لزوم تردد خودرو در مسیر‌های درون و بین‌شهری را تا حد قابل توجهی کاهش دهیم. پنجشنبه گذشته در همین باره، بازدید مفصلی از ظرفیت‌های ریلی استان تهران داشتم.
 
آقای پزشکیان گفت: درست است که در کنار همه مشکلات و ناترازی‌های داخلی، با افزایش فشار‌ها و تحریم‌ها نیز رو‌به‌رو هستیم، اما اگر از ظرفیت همسایگان پرتعداد کشور به شکل مناسب بهره بگیریم، قطعا می‌توانیم تحریم‌ها را خنثی و حتی آن‌ها را به فرصت‌های جدی تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و نیز تقویت انسجام کشور‌های منطقه، تبدیل کنیم.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه دشمن به دنبال تجزیه و تضعیف ایران و دیگر کشور‌های اسلامی است، تصریح کرد: کشور‌های اسلامی باید در برابر دشمنان خود، ید واحده باشند. جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه به دنبال جنگ و درگیری نیست، اما توان دفاعی امروز ما قابل مقایسه با پیش از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نیست و اگر دشمن مرتکب خطایی شود، پاسخی سریع، کوبنده و دردناک دریافت خواهد کرد.
 
آقای پزشکیان، همچنین با انتقاد از برخی اقدامات و سیاست‌های خودتحریم، گفت: تفویض اختیار به استان‌ها در جهت رفع همین خودتحریمی‌ها بود. استان‌های مرزی، ظرفیت‌های بسیار خوبی برای کمک به رفع مشکلات دارند و با بهره‌گیری مناسب از اختیارات تفویض شده، می‌توانند به شکلی مؤثر در این زمینه عمل کنند.
 
رئیس جمهور در پایان، بار دیگر بر ضرورت بهره‌گیری از تجارب موفق جهانی و همه ابزار‌ها و شیوه‌های نوین و کارآمد رفع مشکلات و تأمین نیاز‌های کشور، تأکید و تصریح کرد: به عنوان مثال، امروز دیگر نیازی به این نیست که در همه شهر‌ها بیمارستان ساخته شود؛ به فرض اینکه بیمارستان هم بسازیم، چه تخصص‌هایی در آن مستقر کنیم که کافی باشد؟ امروز به مدد فناوری‌های نوین، پزشک متخصص می‌تواند از کیلومتر‌ها دورتر، بیمار را معاینه و درمان کند و چنانچه ضرورت داشت، برای تکمیل درمان، او را به مراکز درمانی بزرگ و مجهز، معرفی کند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­غلامی: جام جهانی رؤیای همه ما بود
نگرانی متقاضیان مسکن ملی پرند از تاخیر در تحویل
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
آتش‌سوزی آشپزخانه یک واحد مسکونی در ساختمانی ۳ طبقه در رشت
نشست شورای هماهنگی و برنامه ریزی ستاد فرهنگی اربعین ایران و عراق در بغداد
تجلیل از خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه در لرستان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
برپایی میز خدمت حقوقی در مناطق کم برخوردار کشور
آتش در دل جنگل های الیت
جوی آرام و پایدار در لرستان
سرهنگ کارگر فرمانده جدید یگان ویژه استان قم شد  
اولویت‌گذاری برای کاهش ضایعات در ۲۲ محصول کشاورزی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
تشییع شهید گمنام در لامرد
فوران آتشفشان در هاوایی
استان قزوین “قلب تپنده اقتصاد ایران”
تأکید بر تقویت پژوهش‌محوری در مدارس گیلان
هوا در چند شهر آذربایجان‌غربی ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شد
آیین‌های ویژه هفته بسیج در گیلان
بزودی؛ تکمیل فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای ویس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)