• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۸۹۲۶
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹
بین الملل » تحلیلی

تمجید نخبگان پاکستانی از مقاومت ایران در برابر رژیم صهیونیستی

جمعی از اندیشمندان دینی، اساتید دانشگاهی و نخبگان فرهنگی و اجتماعی پاکستان با تمجید از مقاومت ملت ایران و پیشرفت‌های دفاعی و علمی کشورمان، خواستار تقویت روابط پارلمانی، فرهنگی و دفاعی میان دو کشور همسایه و برادر شدند.

تمجید نخبگان پاکستانی از مقاومت ایران در برابر رژیم صهیونیستی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ در نشست صمیمی محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با جمعی از اندیشمندان دینی، اساتید دانشگاهی و نخبگان فرهنگی و اجتماعی پاکستان موضوعات مهمی از جمله پیامد‌های جنگ ۱۲ روزه، راه‌های مقابله با استکبار جهانی، نقش رسانه‌ها و ضرورت ایجاد پیمان‌های راهبردی میان کشور‌های اسلامی بررسی شد و نخبگان پاکستانی از مقاومت ایران در برابر دشمن صهیونیستی تمجید کردند.

«محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در این نشست با تشریح آخرین وضعیت تحولات منطقه‌ای در سخنان خود با اشاره به جنگ ۱۲ روزه گفت: رژیم صهیونیستی بر سه اصل پوشالی شکست‌ناپذیری در برابر تهدیدها، نفوذناپذیری مرز‌ها و توانایی مهار هر تهدیدی در خارج از مرز‌ها استوار بود.

وی افزود: عملیات «طوفان الاقصی» و پس از آن پاسخ نظامی قاطع جمهوری اسلامی به تجاوزات اسرائیل، این اصول را در هم شکست و نشان داد اراده ملت‌های مظلوم منطقه از هر فناوری نظامی قوی‌تر است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با رد ادعای آغاز جنگ از سوی فلسطین آن را «دروغی بزرگ» خواند و تاکید کرد: هیچ‌کس نمی‌تواند انکار کند که مردم فلسطین نزدیک به ۸۰ سال است در آوارگی و محاصره زندگی می‌کنند و وقتی کشور‌های مسلمان بویژه عربی اقدامی نکردند ملت فلسطین خود تصمیم به مقاومت گرفت.

قالیباف گفت: جوانان فلسطینی با تکیه بر ایمان الهی توانستند به سیستم‌های امنیتی بسیار پیچیده رژیم صهیونیستی نفوذ کنند، در حالیکه این سیستم‌ها توسط آمریکا و غرب پشتیبانی می‌شدند.

وی تأکید کرد: اگر جنگ ۱۲ روزه ادامه می‌یافت، شکست نظامی اسرائیل آشکارتر و سنگین‌تر می‌شد، حتی وزیر خارجه آمریکا در روز سوم جنگ با ایران اعتراف کرد که ساختار نظامی و ستاد فرماندهی تل‌آویو در هم فرو ریخته بود و آمریکا برای احیای آن وارد عمل شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نگاه استکباری آمریکا بر همه ملت‌های اسلامی آشکار است، گفت: امروز وظیفه نخبگان، اصحاب رسانه و اندیشکده‌ها این است که چهره رسوای رژیم صهیونیستی و اسلام‌ستیزی آمریکا را آشکار کنند و اجازه ندهند روایت دروغین آنان بر افکار عمومی جهان غلبه کند.

قالیباف با اشاره به چهار دهه دشمنی و تحریم غرب علیه ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران در برابر جنگ تحمیلی، تحریم‌های اقتصادی و فشار‌های داخلی و خارجی ایستادگی کرد و در این مسیر صد‌ها هزار شهید تقدیم کرده است.

وی تأکید کرد: ما همواره اعلام کرده‌ایم که برنامه هسته‌ای ایران صلح‌آمیز است و در صنعت هسته‌ای، فناوری نانو، هوافضا و بیوتکنولوژی در جایگاه‌های برتر جهان قرار داریم و همه این پیشرفت‌ها در شرایط تحریم و فشار به دست آمده است، اما دشمنان با بهانه‌جویی و فشار سیاسی مانع‌تراشی میکنند.

قالیباف با اشاره به واکنش ایران در جریان حمله رژیم صهیونیستی گفت: در کمتر از ۱۶ ساعت پاسخ قاطع دادیم و در روز چهارم، موشک‌های ما در آسمان سرزمین‌های اشغالی معادلات را تغییر دادند؛ آمریکا نیز برای حمایت از اسرائیل وارد عمل شد، اما در کمتر از ۲۴ ساعت از ما پاسخ گرفت.

وی افزود: ما به صراحت پیام دادیم؛ شما جنگ را آغاز کردید، ما آن را پایان می‌دهیم.

دکتر قالیباف با اشاره به توافق دفاعی اخیر پاکستان و عربستان گفت: در دیدار با رؤسای مجالس ملی و سنا بر ضرورت پیمان‌های راهبردی میان کشور‌های اسلامی تأکید کردم، سازمان همکاری اسلامی باید دارای سیستم نظامی مشترک باشد تا پاسخ به دشمنان همزمان و هماهنگ صورت گیرد، زیرا رژیم صهیونیستی دشمن مشترک همه کشور‌های اسلامی است و تنها با اتحاد می‌توان در برابر آن ایستاد.

قالیباف خاطرنشان کرد: پس از هشت دهه ظلم بر فلسطینی‌ها، اکنون موضوع فلسطین صرفاً دغدغه مسلمانان نیست بلکه مسئله‌ای انسانی و جهانی شده است و در کشور‌های غربی نیز صدای حمایت از مردم فلسطین از همیشه بلندتر است و این نشانه تغییر در وجدان جهانی است.

در این نشست صمیمی اندیشمندان دینی، دانشگاهیان و نخبگان فرهنگی پاکستان با تمجید از نقش انقلاب اسلامی در بیداری امت مسلمان، بر وحدت و همکاری میان کشور‌های اسلامی تأکید کردند.

نخبگان پاکستانی مجلس شورای اسلامی را یکی از نهاد‌های قدرتمند جهان و محور دیپلماسی مردمی در ایران دانستند و گفتند: تجربه ایران نشان داده که مشارکت مردمی و اراده ملی همواره تداوم داشته است.

شرکت‌کنندگان با اشاره به پیوند‌های تاریخی، فرهنگی و مذهبی دو کشور گفتند پاکستان و ایران در تاریخ و مذهب به هم گره خورده‌اند و ملت پاکستان ایران را خانه خود می‌داند، به باور آنان انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی روحیه استکبار ستیزی را در سراسر جهان اسلام و به‌ویژه در پاکستان تقویت کرد.

نخبگان سیاسی و رسانه‌ای نیز پیروزی ایران در جنگ اخیر علیه رژیم صهیونیستی را افتخار بزرگ جهان اسلام دانستند و تأکید کردند: رهبری آیت‌الله خامنه‌ای در این نبرد الهام‌بخش همه مسلمانان است و افسانه شکست‌ناپذیری اسرائیل را فرو ریخت.

آنان همچنین بر تقویت همکاری‌های منطقه‌ای، روابط پارلمانی و گسترش آموزش زبان فارسی میان دو کشور تأکید کردند و پیشرفت‌های علمی و دفاعی ایران را مایه مباهات جهان اسلام خواندند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احتمال بازگشت سریع وزن با بستن رگ اشتها در افراد چاق
امام جمعه موت شهرکرد: نسل امروز مقاوم در برابر جنک نرم
استفاده از مزایای مرزنشینی برای تامین کالا‌های اساسی ارزان‌تر
تاکید امام جمعه شاهین دژ براهمیت صله ارحام
آغاز رقابت کشتی پهلوانی کردستان در سنندج
کوزوو به خرید تسلیحات از آمریکا ادامه می‌دهد
لزوم تقویت امید به آینده مصداق عملی سیره شهداست
پیشتازی اصفهان در اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت
ماندگاری هوای سرد در کهگیلویه و بویراحمد تا پایان هفته
افزایش ۶۶۰ درصدی بازداشت حامیان فلسطین در انگلیس
دو مسیر و یک مقصد
پیوندی به زیبایی لبخند و گرمای خانواده در استودیوی رادیو قم
جدیدترین داروی لاغری و دیابت از هفته آینده در داروخانه
ارتقای توان نداجا در برابر جنگ ترکیبی دشمن مورد توجه است
امام جمعه بندرعباس: باید با جنگ تبلیغاتی دشمن مقابله کرد
تأکید امام جمعه همدان بر لزوم شفافیت اقتصادی برای مردم
برگزاری یادواره شهید لزگی در ساری
رویداد پاسخ ۲
همبستگی اهالی ذکریان جاده‌ای نو ساخت
تبیین اهمیت وفاداری به پیمان در خطبه‌های نماز جمعه بوکان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
باز شدن دریچه تخلیه رسوب سد استقلال میناب
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
هوای سرد در تهران ماندگار است
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
مجازی شدن مدارس هشت شهرستان خوزستان در ۲۶ آذر  (۱ نظر)