• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۱۹۳۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
قزوین » اجتماعی

خانه صادرات قزوین؛ گام تازه در توسعه تجارت منطقه‌ای

معاون اقتصادی استاندار قزوین گفت: با افتتاح خانه صادرات قزوین و تمرکز فعالیت‌ها در اتاق بازرگانی، مسیر تازه‌ای برای گسترش روابط اقتصادی و حضور هدفمند در بازار‌های منطقه‌ای، به‌ویژه آسیای مرکزی، گشوده شده است.

خانه صادرات قزوین؛ گام تازه در توسعه تجارت منطقه‌ای
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمدرضا صفی‌خانی در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان افزود: در این خانه، اطلاعات مربوط به خریداران منطقه‌ای و ظرفیت‌های همکاری با کشور‌های مختلف گردآوری و بررسی خواهد شد.
 
او اضافه کرد: اتاق بازرگانی باید نقش فعال‌تری در حمایت از صادرات و ارتقای کیفیت تولید ایفا کند و مسیر فعالیت‌ها باید به سمت تولیدات صادرات‌محور هدایت شود.
 
معاون اقتصادی استاندار همچنین از برنامه‌های آتی استان در حوزه تجارت خارجی خبر داد و گفت: برگزاری نمایشگاه‌های هدفمند در تاجیکستان با توافق اتاق بازرگانی در دستور کار قرار دارد. علاوه بر آن، پیگیری موافقت‌نامه‌های همکاری بین استانی و مرزی و راه‌اندازی پایانه صادراتی نیز در حال انجام است.
 
صفی خانی با تأکید بر اهمیت حضور فعال اتاق بازرگانی در عرصه بین‌المللی، خاطرنشان کرد: مدیریت شبکه نمایندگان اتاق بازرگانی در کشور‌های هدف آغاز شده و اقدامات مؤثری در این زمینه صورت گرفته است.
 
 توسعه بازار؛ ابزار کلیدی در حمایت از صنایع کوچک استان قزوین
 
مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی استان هم گفت: برای افزایش نفوذ و توسعه بازار، باید خدمات نرم‌افزاری و حمایتی لازم را به واحد‌های صنعتی ارائه دهیم. اگرچه در استان بیشتر با رویکرد سخت‌افزاری شناخته می‌شویم، اما تمرکز ما بر حمایت نرم‌افزاری از واحد‌های موجود نیز بسیار جدی است.
 
کشاورز شاهباز همچنین به تجربه‌های موفق بین‌المللی اشاره کرد و گفت: در بسیاری از کشورها، توسعه بازار از طریق حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی و اعزام هیئت‌های تجاری انجام می‌شود. این اقدامات می‌تواند زمینه‌ساز گسترش همکاری‌های بین‌المللی و افزایش صادرات واحد‌های صنعتی استان باشد.
 
او بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی برای ارتقای جایگاه واحد‌های تولیدی در بازار‌های جهانی تأکید کرد.
 
صادرات، کلید عبور از بحران اقتصادی کشور است
 
 رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان هم، صادرات را بهترین راهکار برای عبور از شرایط اقتصادی کنونی کشور دانست و گفت:دو سوم اعضای هیئت نمایندگان اتاق، تولیدکننده و صادرکننده هستند و از ابتدا نگاه ما بر پایه صادرات بنا شده است.
 
عبدیان با تأکید بر لزوم هم‌افزایی میان فعالان اقتصادی، اظهار داشت: در این شرایط، همکاری و همبستگی بین همه بخش‌های اقتصادی ضروری است تا بتوانیم از ظرفیت‌های موجود به بهترین شکل استفاده کنیم.
 
او همچنین با اشاره به نقش حمایتی اتاق بازرگانی در کنار سایر نهاد‌ها گفت: ما به عنوان یک سرباز کوچک در کنار تمامی دستگاه‌ها خواهیم بود و تلاش خواهیم کرد تا حوزه صادرات را تقویت کنیم؛ چرا که این مسیر نه تنها به بهبود درآمد‌های کشور کمک می‌کند، بلکه فرصت‌های شغلی جدیدی نیز ایجاد خواهد کرد و در نهایت، دولت را توانمندتر خواهد ساخت.
 
عبدیان همچنین اظهار داشت: استان قزوین دارای ۳ هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی در حوزه صنعت است و همچنین تعداد واحد‌های مدرن در حوزه‌های کشاورزی و معدن بسیار بالاتر از این اعداد است.
 
رئیس اتاق بازرگانی استان، همچنین به پایین بودن میزان صادرات استان اشاره کرد و اظهار داشت که ظرفیت‌های بیشتری در این زمینه وجود دارد.
 
عبدیان، به مشکلاتی که به فعالان اقتصادی لطمه می‌زند، از جمله تحریم‌های خارجی و بحث رفع تعهد ارزی، اشاره و ابراز امیدواری کرد که با همکاری مقام‌های ملی مشکلات موجود حل شود.
 
او تاکید کرد که اگر ارز به حالت تک‌نرخی تغییر کند، واحد‌های تولیدی می‌توانند شرایط بهتری داشته باشند و از رانت‌های موجود کاسته شود؛ چرا که در حال حاضر آنها برای رقابت مجبور به پذیرش شرایط کنونی هستند.
 
امیر خلیلی‌خواه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هم با اشاره به ظرفیت‌های سرمایه گذاری مشترک با کشور تاجیکستان، این رویکرد را راهبردی برای دور زدن تحریم‌ها و توسعه صادرات غیرنفتی دانست.
 
امیر خلیلی‌خواه با بیان اینکه ما روی موضوع جذب سرمایه‌گذاری در کشور تاجیکستان کار نکردیم، بر لزوم توجه جدی به این حوزه تأکید کرد.
 
او با تشریح دو مدل برای سرمایه‌گذاری مشترک اظهار داشت: این موضوع را می‌توان به دو صورت نگاه کرد؛ اول جذب سرمایه‌گذاران تاجیک برای سرمایه‌گذاری در ایران به دلیل مشترکات فرهنگی و نیاز آنها، و دوم سرمایه‌گذاری ایرانیان در کشور تاجیکستان با توجه به ظرفیت‌های آن کشور.
 
مدیرکل اقتصادی استان قزوین، سرمایه‌گذاری در تاجیکستان را راهکاری عملی برای کاهش فشار تحریم‌ها عنوان کرد و افزود: شرکتی که در آنجا ثبت می‌شود، ممکن است بخشی از این تحریم‌ها مشمولش نشود. بنابراین، بخشی از دور زدن تحریم‌های ما با سرمایه‌گذاری‌هایی است که می‌شود در آن کشور انجام داد.
وی از تیم مذاکره‌کننده درخواست کرد که علاوه بر مباحث تجاری، موضوع «سرمایه‌گذاری» را به صورت ویژه در دستور کار هیئت‌های مذاکره قرار دهند.
 
 صادرات مواد شوینده قزوین به ۶۰۰ میلیون دلار رسید
 
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان هم گفت: تا کنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار صادرات بر اساس کارت‌های بازرگانی صادر شده است و این در حالی است که مجموع صادرات سال گذشته استان قزوین به ۷۲۰ میلیون دلار رسید.
 
رستمی اظهار داشت که وزارت صمت به عنوان سازمان توسعه تجارت، ویزای صادراتی را بر اساس توانمندی‌های استان‌ها تخصیص می‌دهد و استان قزوین با توجه به قابلیت‌های خود، سه میز صادراتی اختصاصی شامل شوینده‌ها، شیشه و سیم و کابل دریافت کرده است.
 
به گفته رستمی، اقدامات اولیه برای این میز‌ها شامل جمع‌آوری اطلاعات از استان‌ها و بررسی انجمن‌های تخصصی به انجام رسیده و در حال حاضر مراحل بعدی در حال انجام است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
تیراندازی قهرمانی جهان؛ تیم تپانچه مردان ایران یازدهم، فروغی هشتادم
اجرای موسیقی عرفانی در سیستان وبلوچستان
لغو یک دیدار از هفته چهارم لیگ بسکتبال دختران
نشست هم اندیشی دبیرخانه های شورای سلامت و امنیت غذائی منطقه ۵ کشور
تسویه بدهی ۴۸ میلیارد تومانی جهاد کشاورزی به شرکت‌های تولید کننده بذر خراسان رضوی
نشست بررسی راهکار‌های رفع چالش آبی کشور برگزار شد
هیئت گزیر نحوه فروش سهام سهامداران بانک آینده را تصویب کرد
ششمی کریمی در حرکت یک‌ضرب وزنه برداری بانوان
توسعه خطوط برقی در جنوب پایتخت؛ گامی مؤثر در مسیر حمل‌ونقل
برپایی نمایشگاه سوغات و صنایع دستی در گرمسار
آزادراه تهران کرج مسدود است
اعزام پیرغلامان حسینی چهارمحال و بختیاری به بیست و دومین اجلاس پیرغلامان
بجنورد شهر کتابخوانی شد
اقامه نماز طلب باران در قزوین؛ نیایش جمعی برای بارش رحمت الهی
سفر به امارات به فردا موکول شد؛ ملی‌پوشان در تهران تمرین کردند
آغاز بهسازی جاده بیله‌سوار - جعفرآباد مغان
دوشنبه‌هایی به رنگ ایمان 
هیچ ناترازی از بانک آینده سابق به بانک ملی منتقل نشده است
هومر عباسی در ۱۰۰ متر کرال پشت هفتم شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)