• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۵۹۶۸
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱
چهارمحال و بختیاری » سیاسی

امام جمعه شهرکرد: لزوم نظارت بیشتر مجلس بر سیاست‌های قیمت‌گذاری کالا

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر سیاست‌های قیمت گذاری کالا‌ها نظارت بیشتری داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما چهارمحال و بختیاری، امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه در بحث قیمت‌گذاری کالا‌های مصرفی مردم، توسط تولیدکنندگان برخی سیاست‌ها آسیب‌زننده است، گفت: لازم است مجلس تجدیدنظری بر سیاست‌ها داشته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی با اشاره به اینکه در بحث قیمت‌گذاری کالا‌های مصرفی مردم، توسط تولیدکنندگان برخی سیاست‌ها آسیب‌زننده است، خاطرنشان کرد: مسئولان نسبت به وظایف خود، تولید کنندگان و کسانی که در استان‌ها هستند مراقبت کنند.

وی افزود: اینکه قیمت گذاری را به دست اصناف در سطح کشور و تولیدکنندگان کلان بسپاریم ممکن است تصور شود رقابت موجب کم شدن قیمت‌ها می‌شود، اما برای تولیدکنندگان کلان این موضوع جوابگو نیست و تقاضا می‌شود پیش از آنکه مردم اذیت شوند، مورد توجه و رسیدگی قرار گیرد.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به ایام فاطمیه و سالگرد شهادت حضرت زهرا (س)، گفت: روحانیون، علما و همه مومنان وظیفه دارند مساجد را پرشور کنند و جلسات روضه خانگی برگزار شود، در ادارات نیز این‌گونه جلسات دایر شود.

حجت الاسلام والمسلمین فاطمی با اشاره به اقدامات شورای شهر و شهرداری شهرکرد در عمران شهری همچون تعریض خیابان‌ها و ساخت روگذر، گفت: در کنار کار فضاسازی شهری، باید مناسبت‌هایی همچون ایام فاطمیه از سوی شهرداری گرامی داشته شود، خیابان‌های شهر نشانه‌ای از ایام فاطمیه داشته باشد، حتی مغازه داران هم نسبت به این کار اهتمام ورزند.

امام جمعه شهرکرد به هفته بسیج اشاره کرد و افزود: اوج شکوفایی بسیج در زدانلودمان جنگ تحمیلی بود، در کنار مجاهدت‌های خالصانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیرو‌های داوطلب تحت عنوان بسیج مستضعفین وارد میدان جهاد و مبارزه شدند، بسیجی که توسط امام راحل تاسیس و راهبری شد.

حجت الاسلام والمسلمین فاطمی با اشاره به شهادت شهیدان مهدی و مجید زین‌الدین، تاکید کرد: دو بردار غیور، مومن و متدین که از بسیجیان و مجاهدان راه خدا بودند، شخصیتی که فرمانده لشکر علی‌بن‌ابیطالب قم و از نظر استعداد نفر چهارم کنکور بود، اما به سرعت فنون نظامی را آموخت و به فرمانده‌ای تبدیل شد که تا عمق جبهه پیش می‌رفت، ما به وجود چنین افرادی افتخار می‌کنیم.

وی گفت: جوان امروزی باید با زندگی افرادی همچون فرمانده شهید زین‌الدین که خار چشم دشمنان بود آشنا شود، لذا باید چنین افرادی الگوی نسل جوان ما باشند.

نماینده ولی فقیه در استان اقتدار امروز ایران اسلامی را مرهون رشادت‌های فرماندهان و رزمندگان دانست و افزود: کشور‌های استکباری آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان در شورای امنیت سازمان ملل به دنبال اجماع جهانی علیه ایران اسلامی بودند، اما دو کشور روسیه و چین با آن‌ها همراهی نکردند و این اجماع متزلزل شد.

حجت الاسلام والمسلمین فاطمی خاطرنشان کرد: آنها تصورشان بر این است که ایران اسلامی امروز ضعیف شده است و از پا درمی‌آید، اما کشور راه خود را پرقدرت ادامه خواهد داد.

امام جمعه شهرکرد در ادامه با اشاره به هفته کتاب و کتابخوانی، گفت: آنچه مهم بوده این است که همه اهل مطالعه باشیم، مطالعه کتاب به سن و سال، شغل و فعالیت کاری ارتباط ندارد و همه باید با کتاب و کتابخوانی مانوس شویم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشتر واگن‌های خط ۵ به مرحله تعمیرات اساسی رسیده‌اند
۶ روز تا پایان جشنواره بین المللی عکس ایران جوان
لایروبی ۱۲۰ هکتار از آب‌بندان‌های شهرستان رشت
تاکید بر نقش گردشگری در بازنمایی چهره واقعی ایران
پلیس امنیت عمومی فراجا، اراذل فراری را زمین گیر کرد
اجرای طرح توسعه شبکه فیبر نوری مخابرات در مهرشهر و کیانشهر اهواز
درگذشت پدر شهید والامقام مهدی صبروند در لاهیجان
گرامیداشت روز جهانی نوزادان نارس در بیمارستان بوعلی اردبیل
تفاهم دانشگاه بجنورد و شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی برای گسترش تحقیقات حوزه آب
برنامه عملیاتی تشکیل هلدینگ مس سونگون تدوین شود
رستوران‌های یزد زیر چتر استاندارد
آغاز اجرای طرح محله من در زاهدان
فروش ۳ میلیاردی «فرمانروای آب» در نمایش‌های مردمی
 اهالی روستای خنداب تاکستان طعم گوارای آب پایدار را چشیدند
تجهیز بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان به دستگاه فیکو برای جراحی‌های چشم
دوازده مستند پرتره بین‌المللی در «سینماحقیقت»
دستور استاندار برای تعیین‌تکلیف فوری کمک‌های فنی و اعتباری
قیمت رسمی طلا و سکه ۲۶ آبان
آغاز اجلاس بین‌المللی ایران‌شناسان با حضور ۵۰ ایران‌شناس جهان
آماده‌باش بهاباد برای فصل سرد و حوادث احتمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تکذیب استعفای اعضای دولت
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
مهلت یکساله پزشکیان برای بهینه‌سازی مصرف سوخت خودروها
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)