• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۶۳۳۲
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۵
یزد » اجتماعی

شهر جهانی یزد آماده جهش سرمایه‌گذاری در گردشگری

یزد با استفاده درست از ظرفیت ها، به الگویی ملی در جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال در حوزه میراث فرهنگی تبدیل می‌شود.

شهر جهانی یزد آماده جهش سرمایه‌گذاری در گردشگری
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، عضو شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به ضرورت توجه ویژه به ظرفیت‌های بافت تاریخی یزد اظهار کرد: یکی از محور‌های مهم این نشست بررسی راهکار‌های جذب سرمایه‌گذاری در حوزه بافت‌های تاریخی و تعریف بسته‌های تشویقی برای سرمایه‌گذاران است تا شهر‌های تاریخی بتوانند از توان بخش خصوصی برای احیای میراث خود بهره‌مند شوند.
 
فخرالسادات خامسی هامانه گفت: در حال حاضر تفاوت‌هایی در نحوه مدیریت شهری شهر‌های تاریخی وجود دارد که لازم است با ایجاد گفتمان مشترک و هم‌افزایی بین این شهرها، به رویکردی واحد در زمینه سیاست‌های شهری و گردشگری برسیم.
 
عضو شورای اسلامی شهر یزد، با اشاره به جایگاه یزد به‌عنوان اولین شهر تاریخی کشور و دومین شهر تاریخی جهان افزود: یزد از ظرفیت‌های مهمی در حوزه گردشگری برخوردار است که اگر به درستی از آنها بهره گرفته شود، می‌تواند به رونق اقتصادی شهر و کاهش مشکلاتی مانند مهاجرت و مشکلات حوزه سلامت کمک کند. توسعه گردشگری و اشتغال‌زایی در بافت تاریخی، زمینه ایجاد فرصت‌های تازه شغلی برای مردم یزد را فراهم می‌کند.
 
خامسی یکی از اهداف تشکیل مجمع شهر‌های تاریخی، انتقال تجربیات موفق میان شهر‌های عضو دانست و افزود: در این زمینه تجربه موفق شهر‌ها در واگذاری بخشی از بافت تاریخی به یک مؤسسه خصوصی، و حمایت دولت، در احیای بنا‌های تاریخی بسیار موفق وجود دارد. الگو‌هایی از این دست می‌توانند مورد استفاده سایر شهر‌های تاریخی از جمله یزد قرار گیرد.
 
وی با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و احیای بافت‌های تاریخی نیازمند حضور فعال بخش خصوصی است، گفت: توان دولت و شهرداری‌ها برای احیای بافت‌های تاریخی محدود است و تحقق این امر تنها با همراهی سرمایه‌گذاران امکان‌پذیر است. لازم است بسته‌های تشویقی و سیاست‌های حمایتی تدوین شود تا جذابیت لازم برای سرمایه‌گذاران ایجاد گردد.
 
عضو شورای اسلامی شهر یزد، به وضعیت فعلی سرمایه‌گذاری در یزد اشاره کرد و گفت: تاکنون طرح خاصی در زمینه جذب سرمایه‌گذار مشترک با شهرداری اجرا نشده، بیشتر فعالیت‌ها توسط سرمایه‌گذاران علاقه‌مند در زمینه‌هایی مانند بوم‌گردی و رستوران‌های سنتی انجام شده است. شهرداری نیز با اجرای پروژه‌هایی مثل کف‌سازی، نورپردازی و بدنه‌سازی بافت تاریخی، زمینه حضور بخش خصوصی را فراهم کرده است.
 
خامسی افزود: با توجه به اینکه امسال سال سرمایه‌گذاری در تولید است، شورای شهر یزد برنامه‌ریزی کرده تا ردیف ویژه‌ای در بودجه سال چهارم شورا به موضوع سرمایه‌گذاری در پروژه‌های گردشگری و احیای بافت تاریخی اختصاص یابد.
 
وی با اشاره به موفقیت‌های یزد در حوزه روابط بین‌الملل گردشگری گفت: در سال گذشته نمایشگاه سه‌جانبه گردشگری یزد، شیراز و اصفهان با موفقیت برگزار شد و کمیته روابط بین‌الملل نیز تشکیل شده که توانسته به‌صورت کاربردی روابط خواهرخواندگی را توسعه دهد. امید می‌رود با استفاده از تجربیات ارزشمند مجمع شهر‌های تاریخی، زمینه‌های جذب سرمایه‌گذاران و رونق گردشگری در یزد بیش از گذشته فراهم شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
عاقبت مرغ های تریاکی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)