• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۳۱۸۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۵
آذربایجان غربی » اقتصادی

آغازساخت هاب لجستیک و انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی درخوی

با ساخت هاب لجستیک(مرکز حمل و نقل) و انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی شهرستان خوی، این شهرستان به پایلوت(نمونه آزمایشی) ملی لجستیک کشور تبدیل می‌شود.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛  عملیات اجرایی هاب لجستیک و انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی شهرستان خوی با حضور جمعی از مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی  آغاز شد.

  سلیمی، مدیرعامل شرکت انبار‌های عمومی و گمرکی ایران، در مراسم کلنگ‌زنی هاب لجستیک و انبار‌های عمومی شهرستان خوی، با اشاره به اهمیت جایگاه‌های لجستیکی در استان گفت: بر اساس تکلیف ملی و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مقرر شده است جایگاه‌های لجستیکی کشور هر چه سریع‌تر ایجاد و فعال شوند. بر اساس آمایش اولیه کشوری، استان آذربایجان غربی با توجه به شاخص‌ها و ظرفیت‌های ویژه خود، چهار نقطه کلیدی برای توسعه جایگاه‌های لجستیکی تعیین شده که مهم‌ترین آن شهرستان خوی است.

وی افزود: مراحل اجرایی و برنامه‌ریزی‌های ترسیمی این منطقه در سطح ملی انجام شده و خوی به‌عنوان پایلوت اصلی کشور در حوزه لجستیک معرفی شده است.

 سلیمی تأکید کرد: تمامی مراحل توسعه جایگاه‌های لجستیکی با حضور فعال بخش خصوصی طراحی و ترسیم شده و هدف این است که استان آذربایجان غربی به محرک اصلی تجارت و لجستیک کشور تبدیل شود. وی خاطرنشان کرد برنامه‌ریزی‌ها بر تکمیل و بهره‌برداری پروژه در بازه زمانی حداکثر ۱۸ ماه تمرکز دارد.

عادل نجف‌زاده، نماینده مردم شهرستان‌های خوی و چایپاره، درمجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه استراتژیک استان در حوزه لجستیک و تجارت اظهار داشت: موقعیت آذربایجان غربی در همسایگی با ترکیه و قرارگیری در کوریدور اصلی اروپا به آب‌های گرم جنوب کشور و اوراسیا، ظرفیت بالایی برای توسعه زیرساخت‌های لجستیکی فراهم می‌کند.

 وی افزود :مرز رازی با عبور روزانه حدود هفت هزار نفر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و اکنون بحث تجاری شدن و ترانزیتی این مرز با جدیت پیگیری می‌شود.

نجف‌زاده تأکید کرد:با توجه به تراکم فعالیت‌های تجاری در بنادر شمالی کشور، ایجاد پسکرانه گمرکی و سایت‌های بارگیری کالا در شهرستان خوی، نقش مهمی در تسهیل امور لجستیکی کشور خواهد داشت. وی ادامه داد امروز فعالیت‌های عملیاتی در حوزه انبار‌های عمومی آغاز شده و تا پایان سال ایجاد سایت جدید گمرکی در این منطقه نیز به‌عنوان یکی از اقدامات کلیدی در دستور کار قرار دارد.

  معاون اقتصادی استاندار آذربایجان غربی، با تأکید بر اهمیت حمایت‌های اجرایی و پشتیبانی دولت از طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گفت: وظیفه دولت تأمین زیرساخت‌ها و اقدامات لازم برای پیشبرد پروژه‌های مختلف است. وی افزود استاندار و مجموعه استانداری با همکاری دستگاه‌های دولتی برنامه‌های لازم را تدارک دیده‌اند تا این طرح‌ها به‌طور کامل و مؤثر اجرایی شوند.

دهقان با اشاره به اهمیت انبار‌های عمومی و انتقال گمرک به منطقه، خاطرنشان کرد: این اقدامات ضمن تقویت زیرساخت‌های لجستیکی، ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری استان را افزایش خواهد داد و به توسعه پایدار منطقه کمک می‌کند.

دکتر علیزاده، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ضمن تبریک این موفقیت به مردم شهرستان خوی و آذربایجان غربی، از زحمات مسئولان اجرایی و نماینده مردم تقدیر کرد و گفت: کمیسیون صنایع و معادن مجلس همواره پشتیبان چنین موضوعاتی بوده و وظیفه خود می‌داند تا تحقق کامل این طرح‌ها در کشور از هیچ تلاشی فروگذار نکند. وی افزود: امیدواریم با ادامه این اقدامات، طرح‌های مشابه در دیگر نقاط کشور نیز با سرعت و کیفیت بیشتری اجرایی شوند.

اجرای این طرح‌های کلان، ضمن تقویت تجارت مرزی و ایجاد اشتغال، نقش مهمی در توسعه اقتصادی شهرستان‌های خوی و چایپاره و ارتقای جایگاه آذربایجان غربی در زنجیره لجستیک کشور خواهد داشت. 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلی غربت مادر در نمایش آیینی خیر کثیر
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)