• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۳۱۸۶
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۵
آذربایجان غربی » اقتصادی

آغازساخت هاب لجستیک و انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی درخوی

با ساخت هاب لجستیک(مرکز حمل و نقل) و انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی شهرستان خوی، این شهرستان به پایلوت(نمونه آزمایشی) ملی لجستیک کشور تبدیل می‌شود.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛  عملیات اجرایی هاب لجستیک و انبار‌های عمومی و خدمات گمرکی شهرستان خوی با حضور جمعی از مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی  آغاز شد.

  سلیمی، مدیرعامل شرکت انبار‌های عمومی و گمرکی ایران، در مراسم کلنگ‌زنی هاب لجستیک و انبار‌های عمومی شهرستان خوی، با اشاره به اهمیت جایگاه‌های لجستیکی در استان گفت: بر اساس تکلیف ملی و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مقرر شده است جایگاه‌های لجستیکی کشور هر چه سریع‌تر ایجاد و فعال شوند. بر اساس آمایش اولیه کشوری، استان آذربایجان غربی با توجه به شاخص‌ها و ظرفیت‌های ویژه خود، چهار نقطه کلیدی برای توسعه جایگاه‌های لجستیکی تعیین شده که مهم‌ترین آن شهرستان خوی است.

وی افزود: مراحل اجرایی و برنامه‌ریزی‌های ترسیمی این منطقه در سطح ملی انجام شده و خوی به‌عنوان پایلوت اصلی کشور در حوزه لجستیک معرفی شده است.

 سلیمی تأکید کرد: تمامی مراحل توسعه جایگاه‌های لجستیکی با حضور فعال بخش خصوصی طراحی و ترسیم شده و هدف این است که استان آذربایجان غربی به محرک اصلی تجارت و لجستیک کشور تبدیل شود. وی خاطرنشان کرد برنامه‌ریزی‌ها بر تکمیل و بهره‌برداری پروژه در بازه زمانی حداکثر ۱۸ ماه تمرکز دارد.

عادل نجف‌زاده، نماینده مردم شهرستان‌های خوی و چایپاره، درمجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه استراتژیک استان در حوزه لجستیک و تجارت اظهار داشت: موقعیت آذربایجان غربی در همسایگی با ترکیه و قرارگیری در کوریدور اصلی اروپا به آب‌های گرم جنوب کشور و اوراسیا، ظرفیت بالایی برای توسعه زیرساخت‌های لجستیکی فراهم می‌کند.

 وی افزود :مرز رازی با عبور روزانه حدود هفت هزار نفر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و اکنون بحث تجاری شدن و ترانزیتی این مرز با جدیت پیگیری می‌شود.

نجف‌زاده تأکید کرد:با توجه به تراکم فعالیت‌های تجاری در بنادر شمالی کشور، ایجاد پسکرانه گمرکی و سایت‌های بارگیری کالا در شهرستان خوی، نقش مهمی در تسهیل امور لجستیکی کشور خواهد داشت. وی ادامه داد امروز فعالیت‌های عملیاتی در حوزه انبار‌های عمومی آغاز شده و تا پایان سال ایجاد سایت جدید گمرکی در این منطقه نیز به‌عنوان یکی از اقدامات کلیدی در دستور کار قرار دارد.

  معاون اقتصادی استاندار آذربایجان غربی، با تأکید بر اهمیت حمایت‌های اجرایی و پشتیبانی دولت از طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گفت: وظیفه دولت تأمین زیرساخت‌ها و اقدامات لازم برای پیشبرد پروژه‌های مختلف است. وی افزود استاندار و مجموعه استانداری با همکاری دستگاه‌های دولتی برنامه‌های لازم را تدارک دیده‌اند تا این طرح‌ها به‌طور کامل و مؤثر اجرایی شوند.

دهقان با اشاره به اهمیت انبار‌های عمومی و انتقال گمرک به منطقه، خاطرنشان کرد: این اقدامات ضمن تقویت زیرساخت‌های لجستیکی، ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری استان را افزایش خواهد داد و به توسعه پایدار منطقه کمک می‌کند.

دکتر علیزاده، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، ضمن تبریک این موفقیت به مردم شهرستان خوی و آذربایجان غربی، از زحمات مسئولان اجرایی و نماینده مردم تقدیر کرد و گفت: کمیسیون صنایع و معادن مجلس همواره پشتیبان چنین موضوعاتی بوده و وظیفه خود می‌داند تا تحقق کامل این طرح‌ها در کشور از هیچ تلاشی فروگذار نکند. وی افزود: امیدواریم با ادامه این اقدامات، طرح‌های مشابه در دیگر نقاط کشور نیز با سرعت و کیفیت بیشتری اجرایی شوند.

اجرای این طرح‌های کلان، ضمن تقویت تجارت مرزی و ایجاد اشتغال، نقش مهمی در توسعه اقتصادی شهرستان‌های خوی و چایپاره و ارتقای جایگاه آذربایجان غربی در زنجیره لجستیک کشور خواهد داشت. 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قاچاق نافرجام ۲۷۲ کیلو مرفین در اصفهان
فناوری حرف اول را در جنگ‌های نوین می‌زند
نهضت ساخت ۴ هزار کلاس درس در خوزستان
آیین استقبال و تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در سنندج
روایت سوگ بانویی که جهان را روشن کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در قم
تشییع شهدای گمنام
حرم شاهچراغ (ع) میزبان سوگواران فاطمی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
نه به احداث سدهای بدون مجوز همچنان مطالبه مشترک مردم کهگیلویه و بویراحمد
پایداری هوا در خوزستان تا پایان هفته جاری
آماده سازی ۶۰۰ هکتار اراضی صنعتی جدید
اجتماع نوگلان فاطمی در گنبدکاووس برگزار شد
برگزاری عزاداری نوگلان فاطمی در شهر ایزدخواست آباده
افتتاح مرکز مشاوره مهر بسیج در تبریز
حذف نماینده ضد آیپک کنگره آمریکا
یک‌ چهارم یهودیان در فکر مهاجرت از سرزمین‌های اشغالی
رونمایی از بسته فرهنگی - تربیتی «ایرانمون» در آموزش و پرورش استان همدان
برگزاری بزرگترین نمایشگاه تجسمی فاطمیه در یزد
تداوم آلودگی هوا در پنج شهر آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)