• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۵۵۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

پزشکیان: هیچ کاری را بدون نظر کارشناسی انجام نمی‌دهیم

رئیس جمهور با بیان اینکه ما هیچ کاری را بدون نظر کارشناسی انجام نمی‌دهیم کفت: اصول اصلاحات زمان بر است، اگه قانون اصلاحات را بپذیریم باید بدانیم چه زمانی چه کاری انجام دهیم.

نشست فعالان سیاسی کهگیلویه و بویراحمد با رئیس جمهوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در نشست با فعالان سیاسی استان کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به گلایه های یکی از فعالان محیط زیست با بیان اینکه چه کسی گفته ما داریم محیط زیست را نابود می کنیم گفت: نه در سد خرسان و نه در سد ماندگان محیط زیست را نابود نمی کنیم.
 
پزشکیان با بیان اینکه اصول اصلاحات زمان بر است، افزود: اگه قانون اصلاحات را بپذیریم باید بدانیم چه زمانی چه کاری انجام دهیم.
 
وی با بیان اینکه در عرض یک سال همه مشکلات را نمی‌شود برطرف کرد، گفت: ۹۰ هزار کارمند را که گزینش کرده بودن و رد کردند نتوانستیم برگردونیم.
 
پزشکیان با بیان اینکه خیلی از مسائلی که می‌توانست اختلاف ایجاد کند، را شناسایی کردیم، افزود: رفع مشکلات زمان بر است و حدود یک تا دو دهه زمان نیاز است تا مشکلات کمتر شود.
 
رئیس جمهور با اشاره به اینکه چه کسی گفته نباید این مسئله محیط زیست سد‌های ماندگان و خرسان ۳ نباید کارشناسی شود، گفت: نه تنها این مشکل بلکه همه مشکلات باید با کار کارشناسی برطرف شود و اینجا را گفتیم ویژه ببینند.
 
وی افزود: ما نه دستوری دادیم، نه امری کردیم و نه دنبال دستور دادن هستیم، گفت: این کارشناس‌ها نه اصفهانی، نه خوزستانی و نه بویراحمدی هستند در کل ایران گرفتار کم آبی هستیم در تهران هم با این مشکل مواجه هستیم.
 
وی افزود: یک تیم از کارشناس‌ها با تخصص‌های بدون سوگیری قرار است تصمیم گیری کنند تا مشکل کم آبی در تهران را حل کنند ما در بحران قرار داریم و حل آن نیازمند کار کارشناسی است.
 
وی با اشاره به اینکه اساتید مسلم محیط زیست در زمینه احداث سد در بویراحمد نظر می‌دهند، عنوان کرد: نباید به محیط زیست صدمه زده شود ما هیچ کاری را بدون نظر کارشناسی انجام نمی‌دهیم اینکه برخی‌ها دارند شیطنت می‌کنند، صدا و سیما برخی مسائل را جوری قلمداد می‌کند که در واقع آن طور نیست.
 
وی گفت: ما اختیار را به استانداران دادیم، نخبگان، سیاستمداران و اساتید علم و اندیشه وجود دارند ما هم کمک می‌کنیم همکاری کنید این مهم را برطرف کنید.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه برخی طرح‌ها ملی هستند عنوان کرد: این موارد را باید با رویکرد ملی به آن نگاه کنیم.
وی عنوان کرد: اصلاحات یعنی عدالت، مردم نباید از سیستم ناراضی باشند، کیفیت یعنی رضایت مردم و من اول از خودم شروع می‌کنم نباید مردم را ناراضی کنند در قبال خدمتی که می‌دهند.
 
پزشکیان عنوان کرد: سپردن کار به کارشناس دلسوز وظیفه ما است هر کس که می‌تواند این گوی و این میدان، ما اختیار را واگذار می‌کنیم.
 
رئیس جمهور با بیان اینکه دولت کسری بودجه دارد، پول چاپ می‌کند و این تورم ایجاد می‌کند، عنوان کرد: کنار گود بایستی و بگویی لنگش کن درست نیست من اومدم هرچه از دستم برمی آید تا جایی که می‌توانم صادقانه انجام دهم کمک کنید، دعوا نکنید، از دانش بنیان ها، دانشگاهیان، بازار و ... پشتیبانی می‌کنیم سعی می‌کنیم با مردم جلوبریم و مقابل مردم نمی‌ایستم.
 
پزشکیان تاکید کرد: من از آب و کشاورزی به صورت تخصصی چیزی نمی‌دانم هر تصمیمی بگیریم کارشناسان بگویند درست نیست از آن صرفنظر می‌کنم
 
وی با بیان اینکه من جراح قلب هستم، اضافه کرد: من هفده سال جراحی کردم، امتحان برد نفر دوم ایران شدم، قلب حدود ۱۶ تخصص و فوق تخصص دارد و من نمی‌توانم در مورد قلب به تنهایی نظر بدهم.
 
رئیس جمهور با اشاره به اینکه آب رشته‌های تخصصی زیادی دارد، اضافه کرد: قطعا برای احداث سد در بویراحمد از نظر کارشناسان استفاده می‌کنیم و بدون اختلاف و دعوا بر مشکلات فائق می‌آییم.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۵ درصدی تردد‌ها در جاده‌های استان زنجان
بررسی وضعیت طرح ملی مسکن سنندج
برگزاری کلاس آموزشی و ترویجی بیماری‌های دامی و بهداشت جایگاه دام در کبودراهنگ 
کشف کوکتل مولوتوف از خودروی مشکوک در بجنورد
کسبه مقابل اغتشاشگران؛ پلیس در کنار مردم
دامداران گرفتار مافیای دام نشوند
کشف موتورسیکلت میلیاردی فاقد مجوز در جهرم
تبادل تجاری بین ایران و امارات در سال به ۵۰ میلیارد دلار رسید
توزیع ۱۴ تن روغن در شهرستان آباده
خانواده شهدا چشم و چراغ نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند
ساتبا اعلام کرد: ۴۰ درصد برق ادارات باید از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین شود
کشف بیش از ۵ هزار کیلوگرم برنج احتکار شده در وردنجان
دعوت از نخبگان برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها
فعالیت بیش از ۹۰ هزار سفیر سلامت دانش آموز در سراسر گیلان
خیران مدرسه‌ساز  معماران آینده کشور هستند
ابلاغ بسته حمایتی دولت به دستگاههای اجرایی برای حمایت از واحدهای تولیدی
تشییع پیکر مطهر شهید انتظامی در زاهدان
رونمایی از سامانه شفافیت قوه قضائیه و آراء قضائی
گلباران قبور شهدای غریب اسارت استان فارس
پاکستان: با هرگونه مداخله خارجی در امور ایران مخالف هستیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
تاکید وزیر آموزش و پرورش بر تقویت هویت ملی و دینی دانش آموزان  (۱ نظر)