• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۰۱۳۴
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
سمنان » اجتماعی

افتتاح مرکز اسناد و تالار افتخارات دانشگاه سمنان

همزمان با هفته پژوهش ، مرکز اسناد، تالار افتخارات، بخش سمنان‌شناسی و ادبیات پایداری در کتابخانه مرکزی دانشگاه سمنان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،  روح‌الله خادمی، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان گفت: در این مرکز، مجموعه‌ای جامع از افتخارات دانشگاه، اسناد تاریخی، نماد‌های هویتی شهر سمنان و آثار مرتبط با دفاع مقدس گردآوری و مستندسازی شده است.

او افزود: «در بخش سمنان‌شناسی، ماکت‌های قدیمی شهر، نماد‌های فرهنگی و مجموعه‌ای از کتاب‌ها و مستندات مرتبط با تاریخ و فرهنگ سمنان عرضه شده تا پژوهشگران و علاقه‌مندان بتوانند به منابع معتبر دسترسی پیدا کنند.»

خادمی با اشاره به ایجاد بخش ادبیات پایداری و دفاع مقدس گفت: «کتاب‌ها، اسناد، آثار و یادگاری‌های مرتبط با خانواده‌های شهدا و ایثارگران، به‌ویژه مواردی که با دانشگاه سمنان ارتباط دارند، در یک مجموعه کامل گردآوری شده و در اختیار محققان قرار گرفته است.»

رئیس مرکز اسناد دانشگاه سمنان از دیجیتال‌سازی اسناد قدیمی خبر داد و افزود: «۵۱ سند تاریخی شامل عهدنامه‌ها و اسناد تقسیم آب در این مرکز نگهداری و نسخه دیجیتال آنها نیز تهیه شده است تا امکان حفاظت بلندمدت از این میراث فراهم شود.»

او با دعوت از خانواده‌ها و دارندگان اسناد قدیمی برای همکاری با این مرکز گفت: «اگر افراد سندی ارزشمند در اختیار دارند، می‌توانند برای ثبت، حفظ آکادمیک و بهره‌برداری پژوهشی آن به مرکز اسناد دانشگاه مراجعه کنند. اسناد با نام صاحبان اصلی ثبت می‌شود و منبعی ماندگار برای پژوهشگران و نسل‌های بعد خواهد بود.»

این مرکز به‌عنوان یکی از مجموعه‌های مرجع در حوزه سمنان‌شناسی و اسناد هویتی استان، فعالیت رسمی خود را آغاز کرد. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) نیز در مراسم افتتاح مرکز اسناد دانشگاه سمنان گفت: این مؤسسه برای ارتقای علمی و افزایش مرجعیت بین‌المللی دانشگاه سمنان، آماده همکاری کامل است.

محمدمهدی علویان‌مهر با اشاره به مأموریت‌های ISC در حمایت از رشد علمی کشور افزود: یکی از وظایف مهم این مؤسسه، کمک به بهبود عملکرد پژوهشی دانشگاه‌ها، ارتقای نشریات علمی و افزایش رؤیت‌پذیری فعالیت‌های پژوهشی در سطح ملی و بین‌المللی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه سمنان اکنون در رتبه‌بندی ISC میان ۲۰ دانشگاه برتر ایران قرار دارد، گفت: «در جلسه با رئیس دانشگاه و مجموعه مدیران، توافق شد برنامه‌ریزی‌های تازه‌ای برای افزایش رتبه این دانشگاه در نظام‌های رتبه‌بندی جهانی آغاز شود.»

رئیس ISC آینده دانشگاه سمنان را روشن توصیف کرد و افزود: این دانشگاه با توجه به ظرفیت‌های گسترده آموزشی و پژوهشی، توان ارتقای قابل توجهی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی دارد.

علویان‌مهر تأکید کرد: «مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام با تمام توان در کنار دانشگاه سمنان خواهد بود تا این مسیر رشد و توسعه با سرعت بیشتری ادامه یابد.»

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی سمنان
فراهم شدن زمینه آزادی ۸ زندانی در خاتم
عاملان تیراندازی در مراسم فاتحه‌خوانی در دام پلیس ماهشهر
رعایت حقوق شهروندی در تمام مراحل رسیدگی الزامی است
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق شهر کرمانشاه
نرخ باسوادی افراد ۱۵ سال در خراسان رضوی، ۹۲ و دو دهم درصد
برگزاری جشنواره بادبادک ها در سراوان
ماه رجب ، ماه خود سازی و بندگی
سروآباد میزبان جشنواره ژوانگه ی ژیان
مرمت مسجد جامع دزفول
وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری
فولادسیرجان صدرنشین جدید لیگ برتر والیبال
تعزیرات حکومتی: قیمت مصوب شیر ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان است
هشدار آلودگی برای تهران
زنگ هشدار مصرف گاز در کشور؛ ۶۷۲ میلیون متر مکعب در ۲۴ ساعت
نزدیک شدن اروپای منزوی به روسیه 
فیلم نامه‌ای که کتاب شد
افزایش ورودی پرونده‌ها در دادگاه‌های صلح جنوب استان کرمان
برداشت ۵۶ کیلوگرم طلای سرخ در بیضا
سعید اسماعیلی برنده جایزه مسلط‌ترین فرنگی کار جهان شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)