• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۱۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱
علمی و فرهنگی » معارف

حضور ۱۳ تا ۱۵ هزار مبلغ در طرح‌های «امین» مدارس

مدیر حوزه‌های علمیه در همایش سالانه نمایندگان طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه گفت: هم اکنون بین ۱۳ تا ۱۵ هزار مبلغ در طرح‌های «امین» مدارس حضور دارند و در سه سال اخیر فعالیت‌های تبلیغی رشد چشمگیری داشته است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه در همایش سالانه نمایندگان طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه، با اشاره به سابقه تاریخی حوزه و نقش آن در دوره‌های دشوار گفت: حوزه علمیه در شرایط سخت، با وجود کمبود‌ها و فشار‌های متعدد، توانسته است شخصیت‌های بزرگی همچون امام خمینی (ره) را پرورش دهد و منشأ تحولات بزرگ شود که این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت‌های عمیق گفتمان دینی است.

آیت‌الله اعرافی با تأکید بر ضرورت خودباوری و شناخت دقیق مسئولیت‌ها افزود: حرکت حوزوی باید میان خوف و رجا متعادل باشد؛ در غیر این صورت یا به غرور می‌رسد یا به یأس.

وی این توازن را شرط لازم برای فعالیت جهادی و انقلابی در شرایط امروز دانست و گفت: انقلاب اسلامی اکنون با موج‌هایی مواجه است که مشابه آن در گذشته تجربه نشده و همین مسئله ضرورت حضور مؤثر حوزه در عرصه‌های فکری و نظام‌سازی را دوچندان می‌کند.

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: اگرچه حوزه در بسیاری از عرصه‌های مورد نیاز نظام حضور داشته، اما مشارکت سازمان‌یافته در تدوین اسناد، قوانین و طرح‌های ملی همچنان جای کار فراوان دارد.

آیت‌الله اعرافی همچنین با اشاره به نقش شورای نگهبان در نظارت شرعی بر قوانین، گفت: ارائه نظام فکری اسلام در مقررات کشور نیازمند کار تخصصی و عمیق است.

تشکیل ۳۰ ستاد راهبری در حوزه علمیه

وی افزود: حدود ۳۰ ستاد راهبری در حوزه علمیه ایجاد شده است که برخی عملکرد برجسته‌ای داشته‌اند و مسیر جدیدی را برای اثرگذاری در ساختار‌های کلان کشور گشوده‌اند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور از حضور فعال فضلای حوزه در موضوعاتی، چون جمعیت و برنامه هفتم توسعه خبر داد و تصریح کرد: حوزه علمیه باید به صورت رسمی و سازمان‌یافته در فرآیند‌های قانون‌گذاری اظهارنظر کند و این موضوع در جلسات مرتبط با شورای نگهبان نیز بار‌ها مطرح شده است.

آیت الله اعرافی ادامه داد: بخشی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بررسی کارشناسی به مراکز پژوهشی حوزه علمیه واگذار شده و بازتاب این نظرات در پیش‌نویس سیاست‌ها قابل مشاهده است. همچنین پیشنهاد‌هایی از طرف حوزه به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارائه شده و در برخی موارد نظرات کارشناسی برای رهبر معظم انقلاب ارسال شده است.

وی با اشاره به مسیر طولانی نظام‌سازی و ضرورت برنامه‌ریزی دقیق گفت: هرچند ساختار‌های آموزشی و علمی حوزه برای اثرگذاری در نظامات اجتماعی طراحی شده، اما این مسیر همچنان در گام‌های ابتدایی است.

آیت‌الله اعرافی در ادامه به ساختار جدید مرکز ارتباطات حوزه اشاره کرد و توضیح داد: این مرکز با مدیریت حجت‌الاسلام والمسلمین رجایی می‌تواند ارتباط میان حوزه و دستگاه‌های اجرایی کشور را تقویت کند.

وی با اشاره به توافق‌های انجام‌شده با نهاد‌های مختلف، به‌ویژه آموزش‌وپرورش، گفت: نخستین برنامه ۵ ساله به پایان رسیده و برنامه دوم نیز اخیراً امضا شده است و اکنون باید این تفاهم‌نامه‌ها وارد مرحله اجرا شوند.

تحول جدید در عرصه تبلیغ

آیت‌الله اعرافی اعلام کرد: مجموع همکاری‌های حوزه با دستگاه‌ها حدود ۵۰ مورد است و از میان ۱۰۰ طرح بررسی‌شده، ۱۰ طرح به مرحله عملیاتی رسیده است.

وی همچنین از تحولات جدید در عرصه تبلیغ خبر داد و گفت: با شناسایی آسیب‌ها و طراحی طرح‌های اصلاحی، تلاش می‌شود ارتباط مبلغان با حوزه تقویت شود.

مدیر حوزه‌های علمیه اضافه کرد: اکنون بین ۱۳ تا ۱۵ هزار مبلغ در طرح‌های «امین» مدارس حضور دارند و طی سه سال اخیر فعالیت‌های تبلیغی رشد چشمگیری داشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)