• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۲۴۴۹
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
اقتصادی » آب و انرژی

شرایط و نکات ضروری برای ثبت‌نام و تبدیل خودرو به گازسوز

طرح گازسوز کردن خودرو‌ها با هدف کاهش وابستگی به بنزین، صرفه‌جویی ارزی و بهبود وضعیت محیط‌زیست کشور از سر گرفته شد. متقاضیان می‌توانند به صورت رایگان در سامانه ثبت‌نام کرده و خودرو‌های خود را در یکی از ۳۴۰ کارگاه تبدیل فعال به CNG، گازسوز کنند.

شرایط و نکات ضروری برای ثبت‌نام و تبدیل خودرو به گازسوز

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، طرح گازسوز کردن خودروها، با هدف کاهش وابستگی به بنزین و گسترش استفاده از گاز طبیعی فشرده (CNG) در ناوگان حمل‌ونقل کشور از سر گرفته شد.

این طرح یکی از طرح‌های راهبردی در حوزه انرژی کشور شناخته می‌شود و هدف از اجرای آن افزایش بهره‌وری سوخت، کاهش هزینه‌های ارزی ناشی از واردات بنزین و بهبود وضع زیست‌محیطی شهرهاست.

طبق جدیدترین آمار مسوولان، ۲ هزار و ۳۶۵ جایگاه سی ان جی در کشور راه اندازی شده که بیش از ۹۵ درصد این جایگاه‌ها در مدار قرار دارند و ما به ازای هر ۱۶۰۰ خودرو در کشور یک جایگاه سی ان جی داریم که نسبت به استاندارد‌های موجود در کشور‌های دیگر، وضعیت خوبی محسوب می‌شود.

طی یک ماه گذشته بیش از ۳۰ هزار نفر برای تبدیل خودرو خود به سی ان جی به سایت مربوطه مراجعه داشته‌اند و ۲۷ هزار نفر هم در صف نصب قرار دارند و همچنین تعداد حدود ۳۰۰ کارگاه سی ان جی در کشور ساماندهی شده‌اند و در روز‌های آینده این تعداد کارگاه به ۳۵۰ کارگاه افزایش خواهد یافت.

همه متقاضیان خودرو‌های عمومی که از طریق وزارت کشور به شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی معرفی شده‌اند، می‌توانند به سایت شرکت مراجعه کنند و به صورت کاملا رایگان ثبت نام خود را انجام دهند، همچنین از آبان ماه امسال هم در راستای فراخوان خودرو‌های شخصی، از مرداد ۱۴۰۴ خودرو‌های مدل ۹۷ به بالا و از آبان امسال خودرو‌های ۹۴ به بالا فراخوان داده شده و به صورت کاملا رایگان تبدیل می‌شوند.

خودرو‌های عمومی، وانت بارها، خودرو‌های شخصی، خودرو‌های خانواده شهدا، جانبازان، معلولان، سرویس مدارس، تاکسی‌های اینترنتی و خودرو‌های شخصی، شرکتی و غیر شرکتی می‌توانند از طریق سامانه gcr.niopdc.ir ثبت‌نام کنند. پس از ثبت‌نام، این خودرو‌ها به یکی از ۳۴۰ کارگاه تبدیل فعال در کشور معرفی و عملیات تبدیل آنها به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

از طریق سایت اعلام شده برای متقاضیان یک پیامک ارسال می‌شود که به معنای تایید ثبت نام ایشان و در مراحل بعدی برای تکمیل ثبت نام و مراجعه به کارگاه‌های نزدیک به منازل ثبت نام شوندگان از طریق همان سامانه به مالکین اطلاع رسانی خواهد شد.

تمامی متقاضیان گازسوزکردن خودرو لازم است نسبت به اخذ گواهی سلامت سوخت از طریق سامانه اعلام شده اقدام کنند. در غیر این صورت با اجرای هوشمندسازی جایگاه‌های سی ان جی، به خودرو‌های فاقد کارت سلامت سوخت داده نخواهد شد.

طبق قرارداد بین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و وزارت صمت، خودرو سازان علاوه بر تبدیل کارخانه‌ای، تبدیل کارگاهی هم خواهند داشت که از طریق نمایندگی‌های مجاز خود مبادرت به انجام آن خواهند نمود.

تمامی موارد تبدیل در کشور، لازم است در سامانه اعلامی از سوی وزارت صمت که آدرس آن در بالا داده شده است ثبت شوند و گواهی سلامت سوخت دریافت کنند.

همچنین در مورد خودرو جانبازان، خانواده شهدا، معلولان و خبرنگاران، سرویس مدارس، خودرو‌های اینترنتی و ...، که در بالا نام آنها ذکر گردیده است لازم است با همین عناوین خواسته شده و اسکن مدارک خود در سیستم اعلام شده ثبت نام شوند درصورتیکه این خودرو‌ها به عنوان خودرو عمومی "خودرو‌های تبدیل رایگان" محسوب شوند، از طریق وزارت کشور اعلام خواهند شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معاون رئیس‌جمهور: طرح اخیر مجلس درباره مهریه غیرمتوازن است
استاندار خوزستان با حضور میدانی دستور رسیدگی فوری و عملیات بازسازی صادر کرد
ثبت ملی سه محصول لبنی بومی خراسان شمالی در فهرست ناملموس کشور
تداوم بارش رحمت الهی در یزد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس
برگزاری همایش ملی فیزیک در دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی
صدور احکام جایگزین حبس در دادگستری مرکز لرستان
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
برگزاری مراسم ولادت حضرت زهرا (س) در کوالالامپور
رعایت فاصله اجتماعی راهکار جلوگیری از گسترش آنفلوانزا
نیمی از مردم آمریکا مشکل تامین غذا دارند
کشف محموله کاغذ دیواری قاچاق در شاهرود
اهدای یک میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به خانه هلال مسجد فاطمه الزهرا زیرکوه
بزرگداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن در پیشاور
بارش برف در ۱۹ محور شریانی استان مرکزی
تقابل هیرکان رشت در هفته ششم رقابتهای لیگ حرفه ای بسکتبال باشگاه های کشور
سیلاب، بخش عشایری ایلام را متضرر کرد
افزایش ۲۴ درصدی ترخیص کالای اساسی از گمرکات خوزستان
تصرف شناور حامل نفت ونزوئلا دزدی دریایی دولتی است
اعتماد مشترک تضمین‌کننده صلح و ثبات میان ملت‌ها است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)