• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۶۹۴۷
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۹
خوزستان » اجتماعی

برگزاری کلاس برای دانش‌آموزان لازم‌التوجه خوزستان در روز‌های پنجشنبه

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان از تلاش برای بهره‌مندی همه دانش‌آموزان از آموزش‌های مجازی خبر داد و گفت: در طرح حامی نیز برای دانش‌آموزان لازم‌التوجه در روز‌های پنجشنبه کلاس‌های حضوری برگزار می‌شود.

برگزاری کلاس برای دانش‌آموزان لازم‌التوجه خوزستان در روز‌های پنجشنبه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سیده فرانک موسوی با اشاره به غیرحضوری شدن پی در پی مدارس در پی آلودگی هوا اظهار کرد: آموزش تعطیل نشده است و نخواهد شد. آموزش به شکل مجازی و از طریق شبکه شاد ادامه دارد. این شبکه قابلیت‌های بهتری پیدا کرده و معلمان ما در آن مشغول تدریس هستند.

وی افزود: نگرانی ما در خصوص دانش‌آموزانی است که در مواردی مانند عدم پوشش اینترنت در منطقه، نبود والدین در خانه برای نظارت یا در دسترس نبودن موبایل کافی برای همه فرزندان یک خانواده، نتوانند از آموزش مجازی بهره‌مند شوند.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: برای این گروه از دانش‌آموزان، راهکار‌های متعددی در نظر گرفته شده است؛ محتوای آموزشی ارائه‌شده در شاد تا ۲۴ ساعت باقی می‌ماند تا والدین در فرصت مناسب به آن دسترسی داشته باشند.

وی بیان کرد: همچنین مدرسه مجازی (تلویزیونی) راه‌اندازی شده و محتوای تولیدشده برای دانش‌آموزان، از شبکه استانی خوزستان پخش خواهد شد. همچنین تمام محتوا‌های تولیدشده برای شش پایه ابتدایی در آپارات معاونت ابتدایی بارگذاری شده و لینک آن از طریق روابط عمومی و گروه‌ها در اختیار خانواده‌ها قرار گرفته است.

موسوی ادامه داد: برای دانش‌آموزانی که به هیچ یک از این روش‌ها دسترسی ندارند، تولید و توزیع کاربرگ و درس‌نامه در اداره‌کل و مناطق نیز در حال انجام است.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: هدف اصلی ما تحت پوشش بردن تمام دانش‌آموزان است. همچنین طرح «حامی» برای حمایت مستمر از دانش‌آموزان لازم‌التوجه آغاز شده است و در روز‌های پنجشنبه که آلودگی هوا کمتر است، از دانش‌آموزان دعوت می‌شود به شکل حضوری در مدارسی که امکان برگزاری کلاس‌های فوق‌برنامه را دارند، شرکت کنند.

وی اضافه کرد: آمار دقیق و نهایی دانش‌آموزان لازم التوجه پس از تکمیل اطلاعات توسط مدیران مدارس اعلام خواهد شد. سال گذشته پس از نوبت اول، ۱۳۰ هزار و ۵۵۵ دانش‌آموز در گروه لازم‌التوجه قرار داشتند. پیش‌بینی می‌شود امسال با توجه به شرایط فعلی، آمار این دانش‌آموزان در همین حد و حدود و شاید کمی بیشتر شده باشد.

موسوی در ادامه گفت: ما به هر شکل ممکن آموزش را ادامه خواهیم داد با این وجود، آموزش مجازی نمی‌تواند جایگزین کامل آموزش حضوری و تعاملات اجتماعی، زنگ تفریح و ارتباط رو در روی دانش‌آموزان با یکدیگر شود. قطعا ماندن در خانه بر وضعیت خلقی، روحی و روانی دانش‌آموزان تأثیر خواهد گذاشت و بازگشت آنان به فضای آموزشی ممکن است با بی‌قراری‌هایی همراه باشد و نظم پیشین را تحت تأثیر قرار دهد.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان اضافه کرد: چالش اخیر ما این است که دانش‌آموزان هر شب اخبار را برای اطلاع از وضعیت آموزش (حضوری یا مجازی) پیگیری می‌کنند. ما در دوران کرونا نیز با چنین مشکلاتی دست و پنجه نرم کردیم و امیدواریم و علاقه‌مندیم که آموزش به شکل حضوری ادامه یابد تا از تبعات آموزش مجازی جلوگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری برنامه‌های نهم دی در استان مرکزی با مدیریت سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
آماده‌باش شهرداری شهرکرد برای بارش‌های پیش‌رو
آغاز مرحله دوم آبگیری تالاب کانی‌برازان
تجلیل از برگزیدگان استانی طرح‌ها و برنامه‌های آموزشی ابتدایی در خرم‌آباد
افتتاح ایستگاه تصفیه فاضلاب بهداشتی با فناوری هوشمند بایولیبل در سنگان
تشدید بازرسی از واحد‌های صنفی رامسر در آستانه شب یلدا
فولاد هرمزگان، قهرمان هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی
امکان دورکاری مادران شاغل دارای فرزند دانش‌آموز دبستانی در استان
نشست وزیر امور خارجه با جمعی از نخبگان و اندیشمندان روسیه
رهاسازی یک بهله عقاب طلایی در زیستگاه‌های طبیعی شهرستان سلماس
احداث گمرک نوین با مشارکت بخش خصوصی در ریمدان
قدردانی از پژوهشگران نمونه دانشگاهی استان مرکزی در دانشگاه اراک
دو فوتی و سه مصدوم در سانحه رانندگی در فسا
انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا نماد همدلی و مشارکت در خوزستان
بسته شدن محور‌های برفگیرگردنه سربیژن جیرفت و گردنه کفنوئیه بافت
آغاز پایش واحد‌های عرضه آفت کش کشاورزی در اصفهان
آیین قدردانی از مادران و همسران شهدا در شهریار
تأکید بر ارتقای تجربه مسافر و شفافیت در صدور بلیت
ورود بازآفرینی شهری به امور معابر در گلوگاه و نکا
ورود به مرحله اجرایی اسکان پایدار کپرنشینان چابهار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
اعلام میزان بارش باران در فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۲۴ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)