• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۲۱۴۲
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸
قم » سیاسی

آغاز فرآیند انتخابات شوراها در استان قم

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم گفت: با دستور وزیر کشور، از روز گذشته فرآیند انتخابات شوراها به‌طور رسمی آغاز شده و مرحله انتخاب هیئت‌های اجرایی در دستور کار قرار گرفته است.

آغاز فرآیند انتخابات شوراها در استان قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، چهل‌ونهمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی استان قم با حضور معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم برگزار شد؛ نشستی که در آن آخرین وضعیت انتخابات شوراها، نقش این نهاد در مدیریت محلی، ضرورت آموزش اعضا و اهمیت مشارکت مردم در انتخابات مورد تأکید قرار گرفت.

در این جلسه، مرتضی حیدری با اشاره به روند فعالیت شوراها در کشور گفت: تجربه حدود شش دوره برگزاری انتخابات شوراها و نزدیک به سه دهه فعالیت این نهاد نشان می‌دهد شوراها نقش مؤثری در اداره امور محلی، توسعه شهری و روستایی و توزیع عادلانه امکانات داشته‌اند.

وی افزود: شوراها در سال‌های اخیر به‌ویژه در حوزه‌های عمرانی اثرگذاری بیشتری داشته‌اند و توانسته‌اند بخش قابل توجهی از منابع و امکانات را در مسیر نیازهای واقعی مردم به کار بگیرند. هرچه توجه به شوراها و آموزش اعضای آن‌ها افزایش یابد، قطعاً کارآمدی این نهاد مردمی نیز بیشتر خواهد شد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم با اشاره به گستردگی مشارکت مردمی در مدیریت کشور گفت: امروز بیش از ۱۲۰ هزار نفر از طریق شوراها و با رأی مستقیم مردم در فرآیند تصمیم‌سازی و مدیریت محلی نقش دارند که این موضوع ظرفیت مهمی برای تقویت اداره امور در سطح شهرها و روستاها به شمار می‌رود.

حیدری با تأکید بر اهمیت انتخابات شوراها گفت: مشارکت مردم در این انتخابات نقش مستقیمی در بهبود مدیریت شهری، اجرای عدالت، کاهش نابرابری‌ها و پاسخ‌گویی بهتر به مطالبات عمومی دارد و حضور پرشور مردم می‌تواند مسیر خدمت‌رسانی را هموارتر کند.

وی در ادامه به آخرین وضعیت انتخابات شوراها در استان قم اشاره کرد و افزود: با دستور وزیر کشور، از روز گذشته فرآیند انتخابات شوراها به‌طور رسمی آغاز شده و مرحله انتخاب هیئت‌های اجرایی در دستور کار قرار گرفته است. فرمانداران در شهرستان‌ها پنج روز فرصت دارند تا هیئت‌های اجرایی را تشکیل دهند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم ادامه داد: فرآیند ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراها از بیست‌ویکم دی‌ماه آغاز خواهد شد و امیدواریم داوطلبان با آمادگی، برنامه‌محوری و انگیزه خدمت در این عرصه حضور پیدا کنند.

حیدری با ابراز امیدواری نسبت به برگزاری انتخاباتی پرشور در استان قم گفت: پیش‌بینی می‌شود در یازدهم اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۵، شاهد برگزاری انتخاباتی منظم و با مشارکت گسترده مردم باشیم و برگ دیگری به کارنامه مردم‌سالاری در کشور افزوده شود.

در این جلسه همچنین بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای انتخابات، افزایش آگاهی داوطلبان، توجه به آموزش اعضای شوراها و تقویت نقش مدیریت محلی در پاسخ‌گویی به نیازهای مردم تأکید شد.

در ادامه، ماشاءالله سعادتمند رئیس شورای اسلامی استان قم با اشاره به شرایط کشور و تهدیدهای دشمنان گفت: دشمنان جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و رسانه‌ای فعال هستند، اما ملت ایران با وحدت و انسجام حول محور ولایت توانسته از آزمون‌های بزرگ با موفقیت عبور کند.

وی افزود: یکی از جلوه‌های مهم این انسجام، حضور مردم در صحنه‌های سیاسی و اجتماعی به‌ویژه انتخابات است و انتخابات شوراها از مهم‌ترین عرصه‌های مشارکت مستقیم مردم در اداره امور محلی به شمار می‌رود.

رئیس شورای اسلامی استان قم با بیان اینکه شش دوره انتخابات شوراها تجربه ارزشمندی برای کشور به همراه داشته است، گفت: شوراها امروز نقش مهمی در مدیریت بودجه‌ها، عمران شهری، خدمات اجتماعی و رسیدگی به امور روزمره مردم ایفا می‌کنند و بسیاری از پیشرفت‌های شهری حاصل عملکرد این نهادهاست.

سعادتمند آموزش مستمر اعضای شوراها را ضروری دانست و تصریح کرد: نبود آموزش کافی می‌تواند زمینه‌ساز بروز تخلف یا ضعف عملکرد شود، در حالی که آموزش هدفمند و مستمر می‌تواند کارآمدی شوراها را افزایش دهد.

وی همچنین بر لزوم انتخاب افراد صالح، متعهد و کارآمد برای شوراها تأکید کرد و افزود: اجرای دقیق قانون شوراها و افزایش آگاهی عمومی نسبت به وظایف این نهاد، نقش مهمی در افزایش اعتماد مردم و سلامت مدیریت شهری دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کسب رتبه «عملکرد عالی» ستاد اربعین چهارمحال و بختیاری
اکتشافات زمین شناسی با هوش مصنوعی
آغاز به کار جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در کهگیلویه و بویراحمد
توقیف کامیون حامل ۳ تن بذر بلوط فاقد مجوز در خرم آباد
رسیدگی به شکایت مردمی درباره بوی نامطبوع در روستای ریه بهارستان
دستگیری قاتل متواری و تحت تعقیب در گلپایگان
انتخاب معتمدان هیئت اجرایی مرکزی انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا
امام باقر (ع) بنیان‌گذار نهضت علمی شیعیان
اقدامات حمایتی و توسعه دامپروری در شهرستان انگوت
درگذشت یک راهدار خراسان رضوی بر اثر سانحه رانندگی
نقره قاره کهن بر گردن بانوی دواتلون‌کار قم
۸۲۰ واحد مسکن ملی در شهرک سلیمانی اردبیل احداث می‌شود
کاهش ۸ درصدی ولادت‌ها در خراسان جنوبی
برگزاری نمایشگاه تخصصی آرد، نان و صنایع وابسته در زنجان
تشدید پایش و نظارت زیست‌محیطی در عرصه‌های طبیعی شهرستان ملارد
افتتاح نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی با حضور معاون اجرایی رئیس‌‌جمهور
۱۲۰ ثانیه؛ مروری بر خبر‌های ۳۰ آذر در قم
بزرگداشت هفتمین روز درگذشت آیت الله شاهچراغی در سمنان
قدردانی از عوامل سازنده برنامه ساختمون شیشه‌ای در سمنان
هم‌افزایی رسانه‌ای برای تبیین اندیشه‌های ماندگار علامه مصباح یزدی (ره)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۵ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)