• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۵۴۹۸
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
اقتصادی » آب و انرژی

۱۵۴ طرح پژوهشی تولید بار اول در شرکت نفت فلات قاره ایران

رئیس پژوهش و فناوری شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: با کمک معاونت علمی و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تاکنون ۱۵۴ پروژه پژوهشی تولید بار اول در شرکت نفت فلات قاره ایران تعریف و بیش از ۲۵ پروژه پژوهشی برای اجرا تأیید شده است.

۱۵۴ پروژه پژوهشی تولید بار اول در شرکت نفت فلات قاره ایران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی توکلی اظهار کرد: به‌طور کلی واحد پژوهش و فناوری این شرکت، حل مسائل پیچیده فنی در حوزه فراساحل با کمترین هزینه و بیشترین بازدهی را ضمن حفاظت از محیط زیست دنبال می‌کند و توانمندی محوری آن بومی‌سازی فناوری‌های راهبردی، توسعه نوآوری‌های داخلی و تبدیل ایده به محصولات است. 

وی با بیان اینکه اگر این نوآوری‌ها و فناوری‌ها در میدان‌های فراساحلی شرکت نفت فلات قاره ایران تثبیت شود، نگاه بسیار امیدوارکننده‌ای برای تولید پایدار در این شرکت ایجاد می‌شود، افزود: با توجه به وجود میادین پیچیده این شرکت در خلیج‌فارس، بهره‌برداری از روش‌های نوین و دانش‌محور، افق روشن و امیدواری بسیار قاطعی برای پایداری تولید به دنبال دارد.

رئیس پژوهش و فناوری شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: با توجه به اینکه توسعه فناوری‌ها به بهره‌دهی چاه‌ها در فراساحل کمک بسیار زیادی می‌کند، در واحد پژوهش و فناوری شرکت پنج محور توانمندی و کارایی را پیگیری می‌کنیم. کارایی اصلی این واحد توسعه فناوری‌های اکتشاف و تولید در میدان‌های دریایی است و به دنبال راه‌حل‌های فنی برای افزایش ضریب بازیافت، بهبود روش‌های لرزه‌نگاری و تفسیر داده‌های اکتشافی، طراحی و بهینه‌سازی روش‌های حفاری در خلیج‌فارس و مدیریت یکپارچه مخزن هستیم.

توکلی ادامه داد: توانمندی کلیدی در واحد پژوهش و فناوری، بومی‌سازی فناوری‌های راهبردی و کاهش وابستگی شامل طراحی و ساخت قطعات و تجهیزات عملیاتی، توسعه نرم‌افزارهای تخصصی نفت و گاز و فناوری‌های مرتبط با سکوهای دریایی است.

وی گفت: تمرکز بر توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست شامل پایش و کنترل آلودگی‌های نفتی در دریا، مدیریت پسماند و پساب صنعتی و ارزیابی اثرات زیست‌محیطی پروژه‌ها از دیگر اقدام‌های واحد پژوهش و فناوری شرکت نفت فلات قاره ایران در این زمینه است.

رئیس پژوهش و فناوری شرکت نفت فلات قاره ایران محور چهارم فعالیت‌های این واحد را مدیریت دانش و فناوری دانست و افزود: به همین منظور با توسعه بانک‌های اطلاعاتی و حمایت از پایان‌نامه‌ها، پروژه‌های دانشگاهی و فرصت‌های مطالعاتی، ‌گروه‌های چندتخصصی و ثبت‌های مالکیت فکری و معنوی را تشکیل داده‌ایم.

توکلی در پایان محور پنجم فعالیت این واحد را اقتصاد دانش‌بنیان و تجاری‌سازی فناوری‌ها اعلام کرد و گفت: بر این اساس تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و کاهش هزینه‌های عملیاتی و افزایش بهره‌وری توسط این واحد دنبال می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
اعلام زمان مجاز تردد شناور‌های مسافربری از بندرکیش، فردا ۱۵ بهمن
از فروردین 1405؛ اجرای استاندارد اجباری آبگرمکن و بخاری گازسوز
نشست شهرداران استان سمنان با استاندار سمنان
سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب شد
نمایشگاه فرهنگی هنری به مناسبت دهه فجر در املش
تجلی عشق و ارادت امت اسلام به حضرت ولی عصر (عج)
زلزلۀ ۴.۵ ریشتری در آذربایجان‌شرقی
جشنواره فرهنگی هنری با عنوان از انقلاب تا انقلاب در کیش
جشن و سرور با آذین بندی شهر قم در شب میلاد منجی عالم بشریت
اعزام ۹۰ نفر از زائران حج عمره به سرزمین وحی از کیش
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۵ بهمن
تامین و توزیع ۷۲۱ نهاده دامی در مسجدسلیمان
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ بهمن 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
رزمایش اقتدار ورزش ایران
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)