• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۷۰۱۵
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۲
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

ویژه‌ برنامه‌های مناسبتی و فرهنگی رادیو صبا

رادیو صبا همزمان با سالروز شهادت امام علی‌النقی (ع)، با پخش ویژه‌برنامه «ساده و صمیمی» به روایت صبر و ماندگاری در سیره آن امام همام می‌پردازد و در ادامه، با برنامه «روستا دوستا» شنوندگان را به سفری شنیدنی به روستای پلکانی رویین در اسفراین می‌برد؛ همچنین پویش ملی «صباخوانی غزل‌های حافظ» جلوه‌ای مردمی از ارادت به شعر و ادب فارسی را از این شبکه رادیویی منعکس می‌کند.

ویژه‌برنامه‌های مناسبتی و فرهنگی رادیو صبا در سالروز شهادت امام هادی (ع)

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، همزمان با فرا رسیدن سالروز شهادت امام علی‌النقی (ع) ، ویژه‌برنامه «ساده و صمیمی» رادیو صبا روز چهارشنبه ۳ دی با محور «صبر در کار؛ اثری که می‌ماند» روانه آنتن می‌شود.

این برنامه در فضایی آرام و خودمانی، شنوندگان را به تأملی عمیق درباره یکی از جلوه‌های مهم سیره امام هادی (ع) یعنی صبر و استقامت دعوت می‌کند.

«ساده و صمیمی» این‌بار صبر را نه صرفاً به‌عنوان یک مفهوم اخلاقی، بلکه به‌مثابه نیرویی سازنده در مسیر زندگی فردی و اجتماعی بررسی می‌کند؛ صبری که در کار، تصمیم‌گیری و تعامل با دیگران معنا پیدا می‌کند و می‌تواند نتایجی ماندگار به‌جا بگذارد.

نگاهی که ریشه در زندگی امام علی‌النقی (ع) دارد؛ امامی که در سخت‌ترین شرایط، با صبر و پایداری مسیر حق را روشن نگه داشتند.

در این ویژه‌برنامه، موضوع صبر از زبان مردم و تجربه‌های واقعی آنها شنیده می‌شود.

مشارکت مخاطبان، گفت‌و‌گو‌های کوتاه و طرح نکته‌های تأمل‌برانگیز، فضایی صمیمی و قابل لمس ایجاد می‌کند تا شنونده بتواند مفهوم صبر را در زندگی روزمره خود بازخوانی کند.

ویژه‌برنامه «ساده و صمیمی» با هدف زنده نگه‌داشتن مفاهیم اخلاقی برگرفته از سیره اهل‌بیت (ع)، روز چهارشنبه ۳ دی به مناسبت شهادت امام علی‌النقی (ع) از رادیو صبا راهی آنتن می‌شود.

ویژه‌برنامه‌های مناسبتی و فرهنگی رادیو صبا در سالروز شهادت امام هادی (ع)

برنامه «روستا دوستا»

در برنامه روز چهارشنبه سوم دی «روستا دوستا»، شنوندگان رادیو صبا راهی سفری شنیدنی به روستای رویین از توابع شهرستان اسفراین در استان خراسان شمالی می‌شوند.

روستایی پلکانی با پیشینه‌ای کهن، بافتی سنتی و طبیعتی سرسبز که جلوه‌ای متفاوت از زندگی روستایی در دامنه‌های البرز شرقی را به تصویر می‌کشد.

«روستا دوستا» در این قسمت مخاطبان خود را با روستای رویین همراه می‌کند؛ روستایی که به‌دلیل معماری پلکانی، باغ‌های میوه، آب‌وهوای معتدل کوهستانی و فرهنگ غنی محلی، از روستا‌های شاخص و شناخته‌شده منطقه اسفراین به شمار می‌رود.

خانه‌های خشتی و سنگی ، کوچه‌باغ‌های سرسبز و جریان زندگی سنتی در کنار طبیعت، تصویری زنده و دلنشین از این روستا پیش روی شنوندگان قرار می‌دهد.

در این سفر رادیویی، روایت‌هایی از تاریخچه و نام‌گذاری روستای رویین، آداب و رسوم بومی، مشاغل سنتی، زبان و فرهنگ محلی و زندگی روزمره مردم بازگو می‌شود. همچنین ظرفیت‌های فرهنگی، گردشگری و اجتماعی این روستا مورد توجه قرار می‌گیرد و شنوندگان با حال‌وهوای زندگی در یکی از روستا‌های زیبای خراسان شمالی آشنا می‌شوند.

روستا دوستا شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۵ به تهیه‌کنندگی نازنین حاج‌سیف‌الله و با اجرای مهدی پر تقدیم مخاطبان می‌شود.

ویژه‌برنامه‌های مناسبتی و فرهنگی رادیو صبا در سالروز شهادت امام هادی (ع)

پویش ملی «صباخوانی غزل‌های حافظ»

سومین دوره پویش «صباخوانی غزل‌های حافظ» به همت رادیو صبا و با همکاری صدا و سیمای مرکز فارس برگزار شد؛ رویدادی فرهنگی که با استقبال گسترده مردمی همراه بود و بار دیگر نشان داد شعر حافظ همچنان زبان مشترک ایرانیان باقی مانده است.

پویش ملی «صباخوانی غزل‌های حافظ» فرصتی مناسب برای ترویج حافظ‌خوانی در میان قشرهای مختلف جامعه است.

این پویش فرهنگی با رویکردی مردمی توانست زمینه حضور علاقه‌مندان شعر و ادب فارسی را در خوانش غزل‌های حافظ فراهم کند.

در بررسی اجراها ، لحن و بیان مناسب، تلفظ صحیح واژگان و توجه به مفاهیم و معانی غزل‌ها مدنظر قرار گرفت که در بسیاری از آثار ارائه‌ شده از سراسر کشور قابل مشاهده بود.

در میان اجرا‌های شرکت‌کنندگان، خوانش‌های قابل‌توجهی شنیده شد و برخی اجرا‌ها با توجه به میزان دقت و احساس ارائه‌شده ، امتیاز‌های بالاتری کسب کردند.

حضور قشرهای مختلف مردم و تلاش هر فرد برای ارائه خوانشی متناسب با توان و درک خود، نشان‌دهنده جایگاه شعر حافظ در میان جامعه است.

ویژه‌برنامه اختتامیه «صباخوانی غزل‌های حافظ» پنجشنبه ۴ دی‌ماه، به‌صورت کاری مشترک از رادیو صبا و صدا و سیمای مرکز فارس تقدیم مخاطبان خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مسابقات قرآن و عترت در شهرکرد
حدود ۳۰ درصد از حجم سد‌های فارس آبگیر شد
هوا غالبا ناپایدار
شکایت دولت ترامپ علیه قانون «چراغ سبز» نیویورک رد شد
با حضور استاندار؛
پاکسازی مسیر جاده جواهرده از زباله 
شناسایی بیش از یک میلیون سند جدید مرتبط با پرونده جفری اپستین
خوزستان یکی از مهم‌ترین مراکز تمدنی ایران است
پرورش اکولوژیک شتر؛ از تهدید زیست‌محیطی تا نسخه احیای مراتع یزد
جنوب کرمان قطب جدید معدنی در جنوب شرق کشور
پیشرفت ۸۳ درصدی آماده‌سازی سایت نهضت ملی مسکن علی‌آباد اشنویه
بندر بوشهر با توسعه بندر نگین وارد مرحله جدیدی از فعالیت‌های تجاری می‌شود+ فیلم
شهرداری گرگان با پیروزی در جهرم دوباره صدرنشین شد
برگزاری دوره آموزشی مربیگری درجه D آسیا در یزد
معرفی برترین‌های ۵ وزن نخست کشتی آزاد قهرمانی ایران
یادواره شهدای یگان‌های ویژه فراجا در یزد
معرفی ظرفیت‌ های فرهنگی و گردشگری شهرستان فردوس در کاخ گلستان
مسابقات فوتبال دستی قهرمانی کشور
توقیف پراید با ۹۶۰ میلیون خلافی
رایزنی برای فعال شدن کشتی کروز در دریای عمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
قطع گاز برخی مشترکان، فردا در شیراز
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
توافق جدید ایران، روسیه و آذربایجان برای تثبیت نرخ‌های کریدور شمال-جنوب
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)