• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۹۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۹
کرمان » اجتماعی

ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی کرمان شتاب گرفت

معاون قضائی دادگستری گفت: ساماندهی بازارخرید و فروش ضایعات مؤثرترین راهکار پیشگیری پایدار از سرقت در سطح شهر است.

ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی کرمان شتاب گرفت

به گزارش  خبرگزاری صداو سیمای مرکز کرمان معاون قضائی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان با اشاره به تشدید نظارت قضایی بر ساماندهی و تجمیع کارگاه‌های ضایعاتی شهر کرمان، گفت: کنترل و ساماندهی بازارخرید و فروش ضایعات آهن و زباله، مؤثرترین و کم‌هزینه‌ترین راهکار پیشگیری پایدار از سرقت و جرائم مرتبط در سطح شهر است.

سیدمهدی قویدل در کمیته تخصصی بررسی عملکرد ساماندهی و تجمیع کارگاه‌های ضایعاتی شهر کرمان افزود: این طرح در راستای مصوبات کمیته مشترک هماهنگی، کمیسیون مقابله با سرقت و شورای پیشگیری از وقوع جرم استان، طی دو سال اخیر و با مشارکت مستمر دستگاه‌های مسئول در حال اجراست و نتایج آن به‌صورت ملموس قابل مشاهده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان با اشاره به تغییر مدیریت در سازمان مشاغل شهری شهرداری کرمان افزود: این تغییر موجب تسریع روند اقدامات، افزایش نظارت‌های میدانی و بهبود هماهنگی بین‌دستگاهی شده و نقش مؤثری در پیشبرد اهداف طرح داشته است.

قویدل به جمع‌آوری ۳۲ کارگاه غیرمجاز و شناسایی ۴۴ واحد متخلف نیز اشاره کرد و ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون، هشت نوبت بازدید مشترک با حضور نمایندگان دستگاه‌های مسئول از کارگاه‌های ضایعاتی سطح شهر انجام شده که در نتیجه آن، ۳۲ کارگاه غیرمجاز جمع‌آوری، ۱۲ کارگاه منتقل و ۱۸ کارگاه در سایت جدیدالاحداث به‌صورت کامل فعال شده‌اند.

وی افزود: در جریان این بازدیدها، بیش از ۴۴ واحد غیرمجاز شناسایی و برای آنها دستور تخلیه صادر شده و برای برخی متخلفان به‌دلیل فعالیت غیرقانونی، فک پلمب و تخلفات صنفی، پرونده قضایی تشکیل شده و در حال رسیدگی است.

**** اتباع فاقد مجوز، انشعابات غیرقانونی و کشف اموال دولتی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، فعالیت بدون مجوز، استقرار در مناطق تهدیدکننده بهداشت عمومی، اشتغال اتباع بیگانه فاقد مجوز و استفاده غیرمجاز از انشعابات آب و برق را از مهم‌ترین تخلفات شناسایی‌شده عنوان کرد و افزود: واگذاری جواز کسب به اتباع بیگانه طبق قانون نظام صنفی ممنوع بوده و مستوجب ابطال پروانه است و اتحادیه‌ها موظفند با جدیت بیشتری بر این موضوع نظارت کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، عملکرد ضعیف اتحادیه صنف ضایعات و برخی تعارض منافع را از چالش‌های جدی اجرای طرح دانست و گفت: صدور مجوز خارج از محدوده سایت مصوب شهرداری، ضعف نظارت بر اتباع و استفاده از افراد غیرمسئول در تصمیم‌گیری‌ها، روند ساماندهی را با مشکل مواجه کرده است.

قویدل با تأکید بر مسئولیت شهرداری تصریح کرد: شرکت‌های طرف قرارداد شهرداری در حوزه جمع‌آوری پسماند باید هرگونه همکاری با کارگاه‌های ضایعاتی غیرمجاز را متوقف کنند و این موضوع به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارد.

معاون دادگستری کل استان کرمان با اشاره به نقش بازار ضایعات غیرمجاز در وقوع سرقت‌ها، گفت: تا زمانی که خرید و فروش اقلام پرخطر مانند سیم و تجهیزات برق بدون کنترل دقیق انجام شود، برخورد صرف با سارقان اثر بازدارنده پایدار نخواهد داشت.

وی افزود: بر اساس گزارش شرکت برق، ماهیانه مقادیر قابل توجهی سیم برق به سرقت می‌رود که بخشی از آن از استان خارج می‌شود و ضروری است مراجع انتظامی با کنترل مبادی ورودی و خروجی، این چرخه غیرقانونی را شناسایی و مسدود کنند.

قویدل از برنامه‌ریزی برای اجرای فاز دوم ساماندهی خبر داد و گفت: با پیگیری شهرداری و حمایت شورای شهر، ایجاد سایت ۲۵۰ واحدی در کیلومتر ۱۱ در دستور کار قرار گرفته و اقدامات اولیه آن آغاز شده است.

وی تأکید کرد: مدیریت و نظارت بر این سایت باید به‌گونه‌ای باشد که از بازتولید تخلفات جلوگیری شود و واگذاری آن به بخش خصوصی بدون سازوکار نظارتی دقیق می‌تواند چالش‌برانگیز باشد.

معاون قضائی رئیس کل دادگستری استان کرمان در پایان با هشدار نسبت به دخالت و لابی‌گری برخی افراد ذی‌نفوذ، گفت: هرگونه اخلال در اجرای طرح باید با کار اطلاعاتی دقیق، شناسایی و به مراجع ذی‌صلاح اعلام شود.

وی تأکید کرد: اجرای قاطع، یکپارچه و بدون تبعیض طرح ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی می‌تواند این اقدام را به الگویی موفق در پیشگیری اجتماعی و وضعی از جرم در سطح استان و کشور تبدیل کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)