• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۴۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۶
لرستان » اجتماعی
جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان:

اغتشاش‌گری ادامه جنگ دوازده‌روزه برای انتقام از ملت ایران بود

جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: در جنگ ترکیبی آمریکایی-صهیونیستی، اغتشاش‌گری ادامه همان جنگ دوازده‌روزه برای انتقام از ملت ایران بود.

اغتشاش‌گری ادامه جنگ دوازده‌روزه برای انتقام از ملت ایران بودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان،  جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه با تأکید بر نقش سپاه به‌عنوان سربازان بی‌ادعای ولایت و بازوی توانمند رهبری، اظهار کرد: پاسدار یعنی روییدن و مردانه ایستادن در راه مکتب اسلامی. سپاه به‌عنوان امتداد انقلاب اسلامی حضوری پربرکت در همه عرصه‌های خدماتی، امنیتی، علمی و سازندگی داشته است. 

سرهنگ بهزاد بازوند افزود: سپاه پاسداران با شبکه نخبگان میانگین سنی ۳۰ سال، نقطه ثقل انقلاب اسلامی هستند و فشار حداکثری دشمنان نشان‌دهنده کارآمدی این نهاد انقلابی است.

جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل لرستان گفت: پاسداران پیوند ناگسستنی با ولایت ایجاد کرده‌اند و ما در طول ۴۰ سال گذشته در عرصه دفاع و سازندگی ایران اسلامی ایستاده‌ایم. 

بازوند با اشاره به اینکه حل چالش‌های اقتصادی و اجتماعی در گرو ترویج و تکثیر فرهنگ ارزش‌های پاسداری است گفت: کارگزار نظام باید به معنای واقعی پاسدار باشد و منافع شخصی را فدای ملت و آرمان‌های انقلاب کند. تاسی از فرهنگ پاسداری و بسیجی نیاز مدیران کشور است و با همین تفکر بسیجی و جهادی قادر خواهیم بود مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را حل کنیم.

وی با اشاره به جنگ تحمیلی دوازده‌روزه تصریح کرد: دشمن در آن جنگ دو هدف راهبردی را دنبال می‌کرد: حذف فرماندهان ارشد نظامی و دانشمندان هسته‌ای، و تسلیم ملت ایران با این توهم که مردم به خیابان‌ها می‌ریزند. اما وحدت مقدس مردم، دشمن را ناکام گذاشت.

جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل علیه‌السلام لرستان افزود: بااین‌حال، دشمن بیکار ننشست و سناریو را تغییر داد. از اتحاد و همبستگی مردم خشمگین بود و به همین دلیل حوادث تروریستی دی‌ماه را طراحی کرد. مقابله مستقیم با ستون‌های پیروزی بی‌حاصل بود، لذا کانون تهاجم را از عرصه نظامی به عرصه داخلی منتقل کرد تا پایگاه‌های اعتقادی و مردمی تضعیف شود.

وی بیان کرد: در جنگ ترکیبی آمریکایی-صهیونیستی، اغتشاش‌گری ادامه همان جنگ دوازده‌روزه برای انتقام از ملت ایران بود. 

وی افزود: این توطئه ویژگی‌های منحصربه‌فردی داشت که در فتنه‌های گذشته ندیده بودیم. حوادث تروریستی دی‌ماه از نظر ماهیت و نوع اقدام، ویژه و سازمان‌یافته بود. هسته‌های تروریستی با طراحی ماشین خشونت، خسارات گسترده‌ای وارد کردند: تخریب ۳۵۰ آمبولانس و اتوبوس، ۲۴ پمپ‌بنزین، ۷۰۰ مغازه، ۳۰۰ منزل شخصی، ۷۵۰ بانک، ۴۱۴ اداره، ۲۰۰ مدرسه، ۳۵۰ مسجد، هزاران قرآن، ۸۹ حوزه علمیه و ۶۰۰ عابربانک. این یک جنگ تمام‌عیار علیه حکومت بود. 

به گفته بازوند از دیگر ویژگی‌های فتنه دی‌ماه وابستگی شدید گروه‌های تروریستی به موساد و سازمان‌دهی معلم‌محور بود و هدف‌مند بودن این اقدامات را نشان می‌دهد. 

وی افزود: نکته دیگر اینکه سردسته‌های آشوبگر نیز به‌صورت هماهنگ در نقاط مختلف حضور می‌یافتند تا آشوب را گسترش دهند و بعد در مناطق دیگر حضور پیدا می‌کردند


جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان به نقش پررنگ زنان در این فتنه اشاره کرد و گفت:، اما مهم‌ترین اقدام دشمن، سناریوی «کشته‌سازی» بود. ترامپ و نتانیاهو صراحتاً اعلام کردند که اگر کشته‌ای باشد، وارد عمل خواهند شد و امروز نیز به دنبال آمارسازی برای ناامنی هستند. 

بازوند گفت: دشمن به این نتیجه رسیده که در بعد نظامی توان مقابله با ما را ندارد، لذا باید به داخل کشور نفوذ کرده و بحران ایجاد کند. تغییر الگوی مطالبات مردم از تحول‌خواهی به معیشت، بخشی از این سناریو بوده است.

 بازوند کلید موفقیت در شرایط حساس را حفظ و تقویت هوشیاری عمومی، اتحاد و انسجام در پرتو رهبری حکیمانه امام خامنه‌ای عنوان و تأکید کرد: این بزرگ‌ترین سد در مقابل توطئه‌هاست. البته هم‌زمان باید اصلاحات واقعی، عدالت‌محور و فوری اقتصادی برای کاهش فشار بر مردم انجام شود و از طرف دیگر، هوشیاری امنیتی و جهاد تبیین برای خنثی‌سازی پروژه جنگ ترکیبی در دستور کار قرار گیرد.

وی در پاسخ به یاوه‌گویی‌های ترامپ گفت: البته ملت ایران در ۲۲ دی‌ماه به‌صورت عملی پاسخ ترامپ را داد. 

جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل علیه‌السلام لرستان تأکید کرد: اگر دچار خطای محاسباتی شوید و هر نوع تعرضی به خاک، امنیت و منافع ملت ایران صورت گیرد، پاسخ نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی صریح، دقیق و ویران‌کننده خواهد بود؛ پاسخی که آمریکا و رژیم اشغالگر قدس حتی قادر به تصور آن نیستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
برپایی ۱۲۰ میز خدمت جهادی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
شکارچیان متخلف در دام قانون
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)