• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۵۱۶۱
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴
اصفهان » اجتماعی

رسیدگی به بیش از ۱۰۰ پرونده اغتشاشگران دراصفهان

کیفرخواست بیش از ۱۰۰ پرونده مربوط به ناآرامی‌های اخیر در استان اصفهان صادر و برای افزون بر ۱۵ پرونده هم رأی صادر شده است.

رسیدگی به بیش از ۱۰۰ پرونده اغتشاشگران دراصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛رئیس دادگستری استان اصفهان در دیدار وتکریم مقام جانبازان در مرکز فرهنگی و توانبخشی جانبازان شهید مطهری اصفهان همزمان با میلاد حضرت ابالفضل (ع) گفت: دستگاه قضایی با شدت و قاطعیت با مزدوران و عاملان اغتشاشات برخورد خواهد کرد؛ با سرعت و دقت مستندات در حال بررسی است و به بیش از ۱۰۰ پرونده رسیدگی شد.

حجت الاسلام اسدالله جعفری،این پرونده‌ها را در دادگاه‌ها به صورت ویژه و خارج از نوبت در حال رسیدگی بیان کرد و افزود: دادگاه تجدیدنظر هم در حال حاضر در حال بررسی دو پرونده مرتبط با ناآرامی‌های اخیر هستند.

وی اضافه کرد:با توجه به ناآرامی‌های اخیر، دستگاه قضا هیچ مماشات و رأفتی قرار نیست برای تروریست‌های مسلح اعمال کند و طبق موازین و مقررات با پنج گروه هدف شامل آمران، عاملان، محرکان، مسببان و حامیان ناآرامی‌های اخیر با هر گرایش و قشر و پست و مقامی برخورد جدی می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان اصفهان ادامه داد: برخی افراد خودشان در ناآرامی‌ها حضور نداشتند، اما از امکانات و توانمندی‌های مالی شان برای پشتیبانی گروه‌های هدف و ادامه و تشدیدنا آرامی‌های اخیر پشتیبانی کردند که به پرونده این اشخاص هم ویژه رسیدگی و احکام آنها اعلام خواهد شد.

حجت‌الاسلام اسدالله جعفری افزود:با نابودی بی‌عدالتی و ظلم‌ها که امروز بیش از هر زمان دیگر از طریق آمریکای جنایتکار و صهیونیسم فاسق بین‌المللی و به دنبال ایجاد مانع برای تشکیل تمدن اسلامی انجام می‌شود؛ تمدن بزرگ اسلامی و رفع همه آلام و شدائد به وجود خواهد آمد.

وی افزود: جمهوری اسلامی برای تمام جهان به وجود آمد و در حال حاضر در حال ایجاد انقلاب اسلامی خارج از مرز‌های جمهوری اسلامی ایران هستیم تا جهان از زیر یوغ استکبار با بیداری اسلامی بیرون رود.

حجت الاسلام اسدالله جعفری گفت: اصل کار تحقق بیداری اسلامی است تا تمدن بزرگ اسلامی با ظهور حضرت حجت بن‌الحسن (عج) و حکومت مهدوی ایشان ایجاد شود؛ قله ایجاد تمدن اسلامی است که به دست امام زمان (ع) محقق خواهد شد.

رییس دادگستری استان اصفهان گفت: جانبازان سند عزت و اقتدار و تامین‌کننده پایداری این سرزمین هستند امروز حرکات مذبوحانه استکبار جهانی از جمله شرارت و اقدامات صهیونیستی در راستای ضربه به کشور ما ادامه دارد؛ اما اگر قرار بود این حرکات به جایی برسد، باید سال‌های ابتدایی انقلاب اتفاق می‌افتد.

وی تاکید کرد: دشمن گاهی شیطنت و شرارت می‌کند و زخمی می‌زند، اما با هوشیاری، بصیرت و اطاعت از ولی امر و در سایه‌سار هدایت‌های رهبر حکیم انقلاب به همراه فرهنگ ایثار و شهادت این سرزمین را حفظ کرده است.

جعفری ادامه داد: جانبازان اجر و مزد شهادت را دارند و با پیکر‌های مطهر و شرایط خاص خود با صلابت ایستاده‌اند و مردم راه ناهموار به سوی قله را با عزت، حماسه و غرور طی می‌کند، چون پای درخت انقلاب ایثار و فداکاری جانبازان را داشتیم.

افتخار ما این است که رهبر ما جانباز است

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد محمودی، امام جمعه موقت اصفهان هم در این آیین گفت: جانبازان ثابت کرده‌اند تا پای جان مانند حضرت ابالفضل (ع) ایستاده‌اند و هر روز عمر خود شهید هستند.

وی افزود: جانبازان با استقامت در مسیر ارزش‌های انقلاب ایستاده‌اند و هر قدر تلاش کنیم نمی‌توانیم حق این قهرمانان را ادا کنیم.

محمودی با بیان اینکه افتخار ما این است که رهبر عزیز ما از جانبازان عزیز انقلاب است، گفت: وظیفه ما این است که در این مقطع حساس، جانبازان را تکریم کنیم؛ دشمنان ما جایگاه خانواده شهدا و جانبازان را نشناخته‌اند به همین دلیل در محاسبات خود دچار اشتباه شدند.

حجت‌الاسلام محسن مظاهری، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان نیز گفت: جانبازی جانبازان اثر خود را گذاشته است و ما به فتح قله نزدیک هستیم.

وی افزود: ما در عرصه تمدنی پیروز جبهه اقتصاد هستیم، ایران جزو ۱۰ کشور تولید‌کننده علم است و در حوزه‌های مختلف پیشرفت چشمگیری داشته است؛ شاید در حوزه اقتصاد وخیم باشیم، اما در دیگر زمینه‌ها پیشرفت چشمگیری داشتیم.

مظاهری گفت: در جریانات اخیر خودفروخته‌ها سر جای خود نشانده شدند، آمریکا فکر کرد می‌تواند کاری کند، اما به برکت وجود نیرو‌های مسلح، جانبازان و شهدا، پرچم انقلاب برافراشته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وکیل شاکیان پرونده منافقین: جنایات منافقین همچنان ادامه دارد
کشتی آزاد رده بندی اتحادیه جهانی؛ نمایندگان کشورمان حریفان خود را شناختند
مسجد جامع الشتر پایگاه اتحاد و همدلی مردم
خبر‌هایی از بزرگداشت ایام الله دهه فجر
بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز جنوب کرمان
ماشین‌های دروغ پرداز در برابر قانون (شبکه اینترنشنال)
خراسان‌شمالی غرق در شادی و سرور جشن نیمه شعبان
۱۵ شعبان المعظم سالروز ولادت حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه شریف
ایستگاه پانزدهم رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال و مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
۳۱ اثر چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در ساری روی پرده می‌رود
قدردانی عراقچی از فیدان به جهت تلاش برای کاهش تنش در منطقه
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان (۱۴ بهمن ۱۴۰۴)
رتبه برتر شهرضا در حوزه اشتغال و کارآفرینی
دولت‌های متخاصم و جنایات منافقین
میزبانی از بزرگترین رویداد قرآنی زنجان
بهره برداری بیش از ۵۰۰ طرح عمرانی در گیلان
آغاز ثبت نام شبکه داوطلبان طرح رویداد «سلام محله» در لرستان
عطرافشانی و گلباران مزار شهدا در عجب‌شیر
افتتاح مرکز آفرینش‌های مأوا در رشت
بازگشت هیجان به لیگ برتر جودو با رقابت ۷ تیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
رسیدگی به مشکلات اصناف و بازاریان در دستور کار قوه قضائیه
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
طرح ملی منتظران ظهور همزمان با نیمه شعبان
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)