پخش زنده
امروز: -
رئیس آتشنشانی شهرداری گلستان: با توجه به برودت هوا و با هدف پیشگیری از حوادث احتمالی در فصل سرما، بازدید و بررسی سیستمهای گرمایشی، بیشترین ماموریت آتش نشانان در هفته اخیر بوده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، روح الله نادری در گفتگوی تلفنی با خبرنگار صدا و سیما گفت: این بازدیدها در بازه زمانی ۲۷ دیماه تا ۲ بهمنماه ۱۴۰۴ از طریق ماموران پنج ایستگاه آتشنشانی سطح شهر انجام شده و آتش نشانان از ایمنی و عملکرد صحیح تجهیزات گرمایشی منازل مسکونی شهروندان اطمینان حاصل کردند.
بر اساس این گزارش، با توجه به گسترش ساختوسازها، رعایت نشدن اصول ایمنی در برخی مناطق و قرار داشتن حدود ۶۰ درصد ساختوسازهای شهر گلستان در بافت فرسوده، خطر بروز حوادث ناشی از استفاده از وسایل گرمایشی و دودکشهای غیراستاندارد افزایش یافته و پیشگیری از این حوادث به یکی از اولویتهای آتشنشانی تبدیل شده است.
وی از شهروندان خواست با رعایت نکات ایمنی و بررسی دورهای وسایل گرمایشی، در کاهش حوادث احتمالی همکاری کنند.