• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۶۹۳۹
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
اقتصادی » معدن و صنایع معدنی

هوشمندسازی معادن زیرزمینی محور همکاری ایمیدرو با دانشگاه

سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و دانشکده معدن دانشگاه امیرکبیر در بخش‌های باطله، معدنکاری سبز و هوشمندسازی معادن به زودی تفاهم نامه همکاری امضا می‌کنند.

همکاری ایمیدرو و دانشکده معدن دانشگاه امیرکبیر در بخش معدنکاری

به گزارش خبرگزاری صداو سیما از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو )، رییس هیئت عامل ایمیدرو از برنامه امضای تفاهم نامه میان ایمیدرو و دانشکده مهندسی معدن دانشگاه امیرکبیر خبر داد و گفت: همکاری با دانشکده مهندسی امیرکبیر در قالب تعریف طرح در بخش‌های باطله، هوشمندسازی معادن زیر زمینی، معدنکاری سبز و سرمایه گذاری در ساخت تجهیزات معدنی خواهد بود.

محمد مسعود سمیعی نژاد در دیدار با مسوولان و استادان دانشکده مهندسی معدن دانشگاه امرکبیر با تأکید بر ضرورت تقویت پیوند صنعت و دانشگاه، کاهش تعداد دانشجویان رشته معدن را یکی از نگرانی‌های جدی در محافل تصمیم سازی کشور عنوان کرد و از برنامه‌های این سازمان برای افزایش جذابیت این رشته خبر داد.

به گفته وی یکی از اقدامات مهم ایمیدرو در این مسیر، امضای تفاهم نامه با وزارت آموزش و پرورش است تا زمینه آشنایی و علاقه مندی دانش‌آموزان به رشته معدن از مقطع هنرستان فراهم شود.

وی تصریح کرد: هدف ما این است که پایه تحصیلی رشته معدن از دبیرستان آغاز شود؛ به ویژه در هنرستان‌هایی که در مجاورت معادن قرار دارند، تا دانش‌آموزان از نزدیک با ظرفیت‌ها و آینده شغلی این حوزه آشنا و در نهایت به عنوان نیرو‌های متخصص به معادن کشور اضافه شوند.

ربیس هیئت عامل ایمیدرو  با اشاره به اهداف تفاهم نامه همکاری با دانشکده مهندسی معدن دانشگاه امیرکبیر گفت: ایمیدرو دارای دو مرکز تحقیقاتی فعال در استان‌های البرز و یزد است و دانشگاه‌ها می‌توانند از این ظرفیت‌ها برای تعریف پروژه‌ها و همکاری‌های مشترک علمی و پژوهشی بهره‌مند شوند.

سمیعی‌نژاد با بیان اینکه بخشی از ذخایر معدنی کشور به سمت اتمام حرکت می‌کند، افزود: در همکاری‌های مشترک، تمرکز ویژه‌ای بر حوزه باطله‌های معدنی خواهیم داشت تا از طریق فناوری و پژوهش، ارزش‌افزوده جدیدی در این بخش ایجاد شود.

به گفته وی، تعریف طرحهای مرتبط با هوشمندسازی معادن زیرزمینی نیز از دیگر محور‌های همکاری بین ایمیدرو و دانشگاه امیرکبیر خواهد بود.

وی همچنین سرمایه‌گذاری در ساخت تجهیزات معدنی با هدف کاهش وابستگی به واردات را یکی از برنامه‌های راهبردی ایمیدرو برشمرد و تأکید کرد: توسعه معدنکاری سبز و رعایت الزامات زیست‌محیطی، از اولویت‌های جدی ایمیدرو در همکاری با مراکز علمی و دانشگاهی است.

رییس هیئت عامل ایمیدرو همچنین بر اهمیت آموزش نیروی انسانی متخصص تاکید کرد و گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و مشارکت در تجهیز و به روزرسانی آزمایشگاه‌های دانشگاهی نیز به‌طور ویژه در دستور کار ایمیدرو قرار دارد تا بستر لازم برای تربیت نیروی انسانی کارآمد و پاسخگو به نیاز‌های آینده بخش معدن فراهم شود.

در ادامه این نشست، مسئولان و استادان دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز بر آمادگی کامل این دانشکده برای توسعه همکاری‌های مشترک با ایمیدرو تأکید کردند.

به گفته آنان، دانشکده ظرفیت برگزاری دوره‌های تخصصی و مهارت‌محور برای کارکنان ایمیدرو را دارد و می‌تواند با هدایت هدفمند طرحهای دانشگاهی، به حل مسائل اولویت دار بخش معدن و صنایع معدنی کمک کند. استادان این دانشکده همچنین معدن‌کاری زیرزمینی را یکی از محور‌های اصلی همکاری دانستند و بر لزوم ایجاد ارتباطی سیستماتیک بین دانشکده و مرکز تحقیقات فرآوری کرج تاکید کردند. تجهیز برخی تجهیزات و آزمایشگاه‌های دانشکده با حمایت ایمیدرو و تعریف چند ماموریت مشخص از سوی این سازمان برای پاسخگویی به نیاز‌های واقعی بخش معدن، از دیگر پیشنهاد‌های مطرح شده در این نشست بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره طراحی و دوخت لباس در بندرعباس
مشوق‌های مالیاتی در راستای حمایت از شرکت‌های فن آور و دانش‌بنیان
مسلوب‌المنفعه شدن دو حلقه چاه غیرمجاز در نرماشیر
تکلیف صنایع بالای یک مگاوات به تأمین بخشی از برق موردنیاز با راه‌اندازی نیروگاه‌ تجدیدپذیر
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
ثبت نام ۴۴ هزار و ۵۰۰ داوطلب خوزستانی در انتخابات شورای اسلامی شهر
تداوم برخورد با برداشت‌های غیرمجاز آب در شهرستان عنبرآباد
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
جذب ۱۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در کیش
شهادت فرزند وطن در دفاع از مرزهای کشور
افزوده شدن خرید ماهی به اقلام سبد کالا برگ در بندرعباس
از تالاب خورآذینی در سیریک هرمزگان تا دریاچه اوان در الموت قزوین
نصب فشارشکن در مسیر انتقال آب شهر گرمسار
پایش سواحل مشرف به پادگان المهدی در حریم پارک ملی دریاچه ارومیه
حمایت بازرسی کرمان از توسعه صنایع دانش بنیان
کارگاه آموزشی حاکمیت قانون در نظام مالی کشوردر سیستان وبلوچستان
انتصاب رئیس دانشگاه شاهد
داوری حرفه‌ای جایگزین فرایند‌های پیچیده دادرسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
صدای انفجار در پاکدشت ناشی از آزمایش‌های دفاعی است
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۶ بهمن ۱۴۰۴  (۳ نظر)
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
به یاد رضا رویگری  (۱ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)