• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۷۷۶۵
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۶
کرمانشاه » اقتصادی

فرصت کم‌نظیر مصوبات دولت برای رونق تجارت مرزی در کرمانشاه

استاندار کرمانشاه گفت: با توجه به شرایط ویژه کشور، تأمین کالا‌های اساسی مردم به‌ویژه در استان‌های مرزی از اولویت‌های اصلی دولت است.

 

مصوبات دولت فرصت کم‌نظیری برای رونق تجارت مرزی کرمانشاه ایجاد کرده است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،  منوچهر حبیبی گفت : دولت با اتخاذ تمهیدات ویژه و تصویب مصوبات لازم، بستر مناسبی برای تسهیل امور فراهم کرده و این مصوبات در اختیار استان‌ها قرار گرفته است؛ بر این اساس وظیفه ما تدبیر، تلاش و برنامه‌ریزی دقیق برای بهره‌برداری حداکثری از این ظرفیت‌هاست؛ به‌گونه‌ای که هم منافع استان کرمانشاه و هم منافع کل کشور تأمین شود.

استاندار کرمانشاه با اشاره به مصوبات دولت که در دو مرحله ابلاغ شده است، گفت: طبق این مصوبات، واردات کالا‌های اساسی از جمله برنج، روغن، حبوبات، گوشت قرمز، جو، ذرت و کنجاله بدون انتقال ارز امکان‌پذیر شده و دولت اختیار واردات این اقلام را از طریق استان‌های مرزی به‌صورت عملیاتی فراهم کرده است.

دکتر حبیبی ادامه داد: استان کرمانشاه به‌عنوان یک استان مرزی می‌تواند نقش مؤثری در این زمینه ایفا کند و ما با همکاری تجار، بازرگانان، واردکنندگان و کارگزاران تلاش خواهیم کرد فرآیند واردات با سرعت بیشتری انجام شود و مشکلات فعالان اقتصادی در سطح استان به‌صورت مستقیم برطرف گردد.

وی خاطرنشان کرد: استفاده حداکثری از این ظرفیت‌ها نیازمند هماهنگی، پیگیری مستمر و عزم جدی همه دستگاه‌های اجرایی استان است.

وی با تأکید بر ضرورت تسریع در فرآیند واردات کالا‌های اساسی، گفت: با توجه به مصوبه هیئت محترم وزیران، اختیار لازم به استان‌ها داده شده و دستگاه‌های مسئول مکلف هستند تشریفات مربوطه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و حداکثر ظرف پنج روز انجام دهند و در این زمینه پاسخگو باشند.

مدیر ارشد استان با توصیه به تجار و بازرگانان برای واردات کالا به‌صورت سبدی ادامه داد: واردات اقلامی مانند برنج، روغن، حبوبات، کنجاله و گوشت در قالب یک سبد کالایی نه‌تنها بلامانع است، بلکه باعث می‌شود دستگاه‌های اجرایی نیز در چارچوب مصوبات دولت، همکاری سریع‌تر و مؤثرتری با فعالان اقتصادی داشته باشند. اولویت ما تأمین کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم است و انتظار داریم تجار نیز در این شرایط با نگاه ملی همراهی کنند.

دکتر حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تأمین انبار برای کالا‌های وارداتی اشاره کرد و گفت: در صورتی که در نزدیکی بازارچه‌های مرزی امکان تأمین انبار وجود نداشته باشد، استفاده از انبار‌های موجود در مرکز استان یا شهرستان‌های همجوار به‌صورت موقت و با رعایت کامل استاندارد‌های نگهداری کالا مورد پذیرش خواهد بود و نباید کمبود انبار مانعی برای واردات کالا‌های اساسی باشد.

وی تأکید کرد: با توجه به حجم بالای واردات دستگاه‌های متولی باید نهایت همکاری را با واردکنندگان داشته باشند تا دغدغه‌ای از بابت انبار و نگهداری کالا‌ها ایجاد نشود.

مدیر ارشد استان همچنین با اشاره به اهمیت زیرساخت‌های ارتباطی در بازارچه‌های مرزی گفت: اتصال بازارچه مرزی تیله‌کوه به فیبر نوری از اولویت‌های استان است و این موضوع باید در سریع‌ترین زمان ممکن با هماهنگی شرکت مخابرات اجرایی شود، چرا که این بازارچه نقش مهمی در تجارت، اشتغال و معیشت مردم دارد.

دکتر حبیبی از فرمانداران خواست دسترسی آنان به سامانه‌های پایش و نظارت پیگیری شود و ادامه داد: فرمانداران به دلیل اشراف میدانی، می‌توانند نقش مؤثری در ارزیابی عملکرد کارگزاران ایفا کنند و ارزیابی دقیق کارگزاران تا پایان سال با همکاری سازمان ثبت انجام شود و ملاک ادامه فعالیت، کیفیت و میزان عملکرد آنان باشد.

وی ادامه داد: اگرچه محدودیتی از نظر تعداد کارگزاران وجود ندارد، اما فعال بودن توان مالی و عملکرد واقعی آنان برای استان اهمیت دارد و بر همین اساس، کارگزاران فعال و واجد شرایط باید مورد حمایت قرار گیرند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به تعاونی‌های مرزنشینان و تجارت مرزی گفت: اداره کل تعاون موظف است ارزیابی دقیقی از تعداد و میزان فعالیت تعاونی‌های مرزنشین ارائه کند و پیشنهاد افزایش سهم مرزنشینان با توجه به افزایش نرخ ارز مبادله‌ای، به سازمان توسعه تجارت ارسال شود تا زمینه بهره‌مندی تعداد بیشتری از مرزنشینان از مزایای تجارت مرزی فراهم شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)